С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху

Нямаше как да я отложа, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook
Обновена: 9 дек 2013 15:05 | 9 дек 2013 14:35,
202

Снимка: barekov.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с премиера на Израел. Визитата му е по лична покана на Бенямин Нетаняху, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на едночасовата среща израелският премиер е оценил изключително положително историческите отношенията между България и Израел.

На разговорите Борисов и Нетаняху са обсъдили ситуацията в България, Европа и Близкия Изток.

Двамата се обединили около доброто сътрудничество между двете правителства в сферата на сигурността и постигнали съгласие, че тези добри отношения трябва да бъдат запазени, като постигнатото досега се надгражда и доразвива и в бъдеще.

След като партийният пресцентър разпространи информацията от визитата, Борисов пусна галерия от снимки в страницата си във Facebook, придружена от следния коментар:

"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол.

Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен. България винаги се е гордяла с направеното в исторически план за българските евреи, а Нетаняху не пропуска да отбележи това.

Нашите заседания на съвместните кабинети дадоха голям тласък на българо-израелските отношения, защото в тази сфера трябва да има пълна приемственост и да продължи да се работи в името на сигурността на хората, както и в сферата на инвестициите, селското стопанство и др.

С човек като Нетаняху винаги е приятно да направиш прочит на събитията в света, да се информираш, да дебатираш, защото той безспорно е един от лидерите, определящи световната политика.

Съжалявам, че заради некомпетентната си вътрешна политика и неадекватните действия на правителството на тройната коалиция България е поставена в такава световна изолация. Няма нищо по-важно от това премиерът на една държава да има и служебни, и лични контакти със своите колеги и лидери в света".

По-рано снимки от заминаването на Борисов бяха разпространени до медиите от формацията на Николай Бареков "България без цензура", който попита къде е Бойко Борисов, докато в парламента се обсъжда бюджетът за догодина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
13
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
До 95 Ти си луд-ГЕРБ никога няма да се върне на власт.
93
11
 
25
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е най-новият обект на проверка на Комисията за гражданска конфискация. Тя ще проверява имуществото му заради последното обвинение, което получи Цветанов длъжностно присвояване, съобщи БНР.
92
4
 
17
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Общението с юдеи е тежък грях Единадесето апостолско постановление на VI-и Вселенски Църковен Събор , провел се през 681 година , по времето на византийския император Константин IV Погонат, в град Костантинопол.
91
10
 
32
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 10 години
БОЙКО Е ИЗВИКАН НА СРЕЩА ДА ДАВА ОТЧЕТ! ЗАЩО СЛЕД КАТО 6 МЕСЕЦА УНГАРСКИЯ ЕВРЕИН ДЪОРД ШОРОШ ДАВА ПАРИ ЗА АНАРХИЯ,ПРОТЕСТИ И СВАЛЯНЕ НА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО,ЗАЩО НЯМА РЕЗУЛТАТИ. ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПО- СИЛНО ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА СИ,ЗАЩО ГЕРБ СЕ СРИВА И БСП ВОДИ ВЕЧЕ ПРЕД ТЯХ С 10 ПРОЦЕНТА,ВЪПРЕКИ ХВЪРЛЕНИТЕ МИЛИОНИ. ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТ САМО 1 КРЪЖОК ХОРА,ЗАЩО НАРОДА ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ЗАТОВА МОЯ ВОЖД БОЙКО Е ПРИВИКАН ЗА ОБЯСНЕНИЯ!
90
11
 
31
 
! Отговори
КЪДЕ Е БОЙКО? преди 10 години
В разгара на политическия сезон и в деня, в който се приема най-важният закон в държавата Законът за бюджета, всички вие питате къде е Бойко? Вероятно си мислите, че нашият герой продължава да лежи болен със скъсан менискус в леговището си в Банкя? Да, ама не!Болният Борисов отказа да участва в дебатите за бюджета.Борисов отпътува инкогнито за Израел, а след това му предстои нелегална среща в РТурцияВместо да работи в парламента, болният Борисов като една страхлива мишка избяга на топло в Божи гроб
89
9
 
10
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Mnogo me kefiat komentarite tuka :D vsichki ludi se sybrali i kato chuiat "evrein" i se popikavat :D
88
39
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДАВАЙ БОЙКО! МАЧКАЙ БОЙКО!ИМАМЕ ВОЛЯ! ОЩЕ ЕДИН МАНДАД!МАЧКАЙ МАЧКАЙ БОЙКО, МАЧКАЙ ЦЕЦКО!
87
9
 
27
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Бочето се молил за среща,кратка 30- минутна среща. Защо си молил Бочко,да не си молил за политическо убежище след срива на Герб и разпада на Парламентарната група. Като видя че си безпомощен да свалиш законното правителство на страната и бе смазан от народа ти Бочко/или както те нарича Хр.Стоичков- Онзи *** Бочко от Банкя безпомощния/ искаш да избягаш в Израел и там да харчиш заграбените от народа милиарди ли? Не се и надявай,ние няма да допуснем да избягаш,ще те намерим навсякъде!
86
7
 
22
 
! Отговори
до вако преди 10 години
Не сте мого,хората не ви харесват,а и вие учените и интелигетните се изложихте много повече от тези"неграмотни"според вашите разбирания хора-но те са много по мъдри от вас -интелигентни профанчета.А относно Борисов незнам,защо не сте съгласни с мене,че това е един ограничен човек от типичния селски тип-и това все повече си проличава с напредването на възрастта му.Просто селенията вече си личи от всякъде и ако ти наистина си "интелигентен"би трябвало ясно да го осъзнаваш.
85
7
 
37
 
! Отговори
Анти-мутра анти-ГЕРБ преди 10 години
Ционистката марионетка Бойко Мутрата от Банкя, се е срещнал с един от шефовете си...И това се представя от "българските" медии като някакъв подвиг.Ах, народе, защо си толкова ***, защо, защо, защо...
84
4
 
19
 
! Отговори
eyeless преди 10 години
2 чувала за ***
83
20
 
8
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Ей, защо ли не е поканил Къртишев или Клоунарски!? Да видим сега как ще организират среща с Нетаняху в подкрепа на мафиотското си правителство. Или може би контрасреща? Чакат инструкции от ***...
82
7
 
1
 
! Отговори
BUL преди 10 години
NACIQTA e razdelena vijdam go i vav foruma....Sega e vreme da se krade qkooooooo..............
81
10
 
31
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Парите свършват, протестите се превърнаха в клоунада и горкия бокачо ходи да върти миняги в чужбина...
80
9
 
30
 
! Отговори
До varg vikernes преди 10 години
Не си ли виждал обикновен *** с обикновен ***?
79
10
 
31
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Пък аз си мислех,че Борисов е обикновен ***.
78
17
 
7
 
! Отговори
bako преди 10 години
До До "онеа"ПРИЯТЕЛЮ, всички сме на ясно , че днес протестиращите против правителството на комунистите сме много повече от казионните манифестери крякащи против президента, а тези неграмотни създания, мразещи и завиждащи, единствено могат да пишат злобно в нета. Споделям тезата ти.
77
11
 
3
 
! Отговори
дасдас преди 10 години
О значи щом е имал среща с нетяКур ГЕРБ все още управлява страната
76
11
 
36
 
! Отговори
456 преди 10 години
Защо си мисля,че това е държание на комплексар.Ходил,говорил и на минутата снимките на всякъде разгласени.Значи виждате ли кой съм аз,не съм случаен човек,мене какви хора ме приемат.Абсолютно селско поведение на един елементарен човек.Чакай бе хахо хората да те покажат ,а не ти себе си да хвалиш -махлянин!!!!!
75
10
 
34
 
! Отговори
защо преди 10 години
Е наистина голам наглец.Този човек е такова перде,че надали в света има друг като него.Сигурно бая се е влачил след тоя ,да си уреди срещата.Такова ето и нарцисизъм няма в света.А иначе ако беше станал холивудски актьор щеше да е велик.И тоя мушморок с тия си изпълнения кого иска да излъже-народа ли,че той вече го разбра какъв циркадция е.