С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху

Нямаше как да я отложа, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook
Обновена: 9 дек 2013 15:05 | 9 дек 2013 14:35,
202

Снимка: barekov.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с премиера на Израел. Визитата му е по лична покана на Бенямин Нетаняху, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на едночасовата среща израелският премиер е оценил изключително положително историческите отношенията между България и Израел.

На разговорите Борисов и Нетаняху са обсъдили ситуацията в България, Европа и Близкия Изток.

Двамата се обединили около доброто сътрудничество между двете правителства в сферата на сигурността и постигнали съгласие, че тези добри отношения трябва да бъдат запазени, като постигнатото досега се надгражда и доразвива и в бъдеще.

След като партийният пресцентър разпространи информацията от визитата, Борисов пусна галерия от снимки в страницата си във Facebook, придружена от следния коментар:

"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол.

Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен. България винаги се е гордяла с направеното в исторически план за българските евреи, а Нетаняху не пропуска да отбележи това.

Нашите заседания на съвместните кабинети дадоха голям тласък на българо-израелските отношения, защото в тази сфера трябва да има пълна приемственост и да продължи да се работи в името на сигурността на хората, както и в сферата на инвестициите, селското стопанство и др.

С човек като Нетаняху винаги е приятно да направиш прочит на събитията в света, да се информираш, да дебатираш, защото той безспорно е един от лидерите, определящи световната политика.

Съжалявам, че заради некомпетентната си вътрешна политика и неадекватните действия на правителството на тройната коалиция България е поставена в такава световна изолация. Няма нищо по-важно от това премиерът на една държава да има и служебни, и лични контакти със своите колеги и лидери в света".

По-рано снимки от заминаването на Борисов бяха разпространени до медиите от формацията на Николай Бареков "България без цензура", който попита къде е Бойко Борисов, докато в парламента се обсъжда бюджетът за догодина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със свалени *** да беше отишъл, пак щяха да го приемат.Защото продава народа и държавата си за собствена сметка. Така хем на американците и евреите без пари, хем Буда вместо в затвор на пътешествие.Сигурно и това пътуване е платено от данъкоплатците.
113
1
 
10
 
! Отговори
преди 10 години
По добре се скрий ,както правиш и досега като видиш зор и не знаеш на кои свят си или дигай кръвното и се махай от хоризонта - сади си компирите и си гладай овцете - за това даже няма да ти трябва пазач на четири крака. В главата си имаш матриал само за толкова.
112
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето ,еврейските медии мълчат за срещата , в момента гледам *** 1 няма го в новините им ! Добре че е бил Барека ,за пореден път да хване тиквата по бели *** !
111
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
За да се върне на власт Буда е готов да пороби народа си.
110
2
 
22
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Човека отива просто да получи поредните инструкции какво да прави. Ей ся като се върне,какви протести,какви акции,да ти умре коня на челна стойка
109
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На какъв ли език са си говорили двамцата, че да могат да се разберат?
108
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Патериците не му служат да ходи, а му помагат да стои в обичайната наведена поза пред Нетаняху.
107
6
 
20
 
! Отговори
Боко-Мутра-СИК преди 10 години
Всъщност на снимка номер 1 се виждат три мутри. Мутрата по средата е с шина на крака и ходи с патерици. Може да са се били нещо с другите мутри от СИК...знае ли човек...мутренска работа...
106
7
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Значи на работа в парламента не може да ходи защото е болен а в Израел може.МРЪСЕН ЛЪЖЕЦ болен бил.
105
6
 
23
 
! Отговори
Аатнтрополог преди 10 години
Евреите са умни хора. И на най-безнадеждните *** намират приложение.
104
13
 
4
 
! Отговори
НЛОГИКА преди 10 години
НОРМАЛНА Е ЛОГИКАТА Я! А , ТИ КАКВО ИЗТОЧВАШ? ИМАЛИ ЧЕРВЕНА ГЛАВИЧКА, МММ???
103
8
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Цецо в Боливия,Боко в Израел пак плюят България,а последициците отново ще са за сметка на изстрадалият народ.
102
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО Е ЖАЛКО ДА СИ *** МУТРА,КОЯТО Я ДЪРЖАТ ОТ ЦРУ И МОСАТ С КОМПРОМАТИ ЗА ПРЕСТЪПНОТО МУ МУТРЕНСКО МИНАЛО,ЗАТОВА ТАЯ ПРОДАЖНА НА ЦИОНИСТИТЕ МУТРА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОБАЧЕ И ОСТАНАЛИТЕ КАЗИОННИ ПАРТИИ И БСП И РЕАНИМАТОРИТЕ НА КОСТОВ И ПРЪМОВА СА СЪЩИТЕ И ТЕ СЪЩО ХОДЯТ РЕДОВНО НА ИНСТРУКТАЖ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ СИ В USраел,ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО НЕ СА ЦИОНИСТКИ *** СА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ ,ЗАТОВА СА ТОЛКОВА НЕУДОБНИ ЗА ЦИОН И НАЗНАЧЕНИТЕ ИМ СОЦИОЛОЗИ И КУПЕНИ МАСМЕДИИ
101
6
 
23
 
! Отговори
Блюки преди 10 години
Първите две снимки са в десетката. Типична селска мутра- яке за 10 лева и кола за 100 000лв. Бодигардовете са по-добре облечени от него.
100
6
 
22
 
! Отговори
Нормална логика! преди 10 години
1. Бойко Борисов не е в парламента защото е болен!Значи Бойко Борисов е в болнични и има болничен лист заради който от работодателя и НОИ ще му изплатят болнични!2. Бойко Борисов е в болнични защото беше в болница за операция на крак!Значи Бойко Борисов е болнични и лежи в къщи защото не може да ходи!3. Бойко Борисов пътува в чужбина докато е в болнични и не може да ходи!Значи Бойко Борисов има фалшив болничен и източва НОИ и фалшиви диагнози!
99
16
 
9
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Отношението на другите политици към Борисов и Орешарски показва кои е по-добър в политиката и управлението. Никои до сега не е поканил Орешарски нито пък Местан недай си боже Сидеров. Пътища вече не се строят, не се усвояват евро пари, инвестиции няма , само голями обещания, хвалби, пръскане на жълти стотинки по простолюдието и теглене на голями заеми , някои и друг популиски закон-- това е сегашното управление!!!!!
98
14
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 10 години
Хората не канят Ореха, а ББ??? Смяяяяяяяяятай! ЛЕШШШШШШШ :))))))))))))))
97
9
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Не виждам патериците,трябва да сме сигурни че снимката е от днес.
96
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов е свършен!Орешарски е на светлинни години пред него и като експерт и като човек!Смаза го тотално и го захвърли на бунището на историята.Смачкан си Бойко!Никога повече няма да си Премиер!*** се от яд комунист уродлив пазещ още членската си книжка на БКП !
95
36
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов е 1!Тази кукла на конци Орешарски е на светлинни години след него!Със самолет да го гони няма да го стигне.Мачкай ги Бойко!Ще спечелим изборите и пак ще си Премиер!Да се пукнат от яд комунистите уродливи!