Борисов проведе приятелски разговор с президента Перес

Лидерите да служат на хората, написа той в социалната мрежа след срещата
Обновена: 10 дек 2013 13:51 | 10 дек 2013 13:45, Анисия Иванова
71

Снимка Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал с президента на Израел Шимон Перес, съобщиха от пресцентъра на партията.

Посещението в Израел започна вчера, когато Борисов проведе среща с израелския премиер Бенямин Нетаняху.

Още по темата

Президентът на Израел Шимон Перес е споделил с Бойко Борисов своите възгледи за бъдещето на все по-глобализиращия се свят и мястото и ролята на националните правителства в ерата на глобалната икономика. Перес проявил интерес към политическата ситуацията в България и към състоянието на икономиката в страната ни.

В коментара си след срещата с Перес Борисов написа в социалната мрежа:

„Днес час и половина продължи срещата ми с президента Шимон Перес. Това беше един приятелски разговор с един от най-мъдрите мъже в света. Човек, който е изключително приятен за събеседник, защото независимо от неговите 90 години има абсолютно младежки дух и е обсебен от иновациите и новите технологии".

"Перес е съчетал прекрасно мъдростта и желанието да се променя и модернизира светът. Върху много от тезите му, свързани с иновациите, технологиите и внедряването им в практическия живот, съм мислил и аз, и сега с моите колеги ще помислим и по приложението им в нашата програма. Двамата се обединихме върху извода, че в съвременната политика лидерите не трябва да ръководят, а трябва да служат на хората", пише още лидерът на ГЕРБ.

В страницата си той публикува и снимки от разговора с израелския президент.

В Тел Авив Борисов е провел среща и с представители на българската общност в Израел.

"Сърдечна среща с българската общност в Израел. Почувствах огромната загриженост на нашите сънародници за политическата ситуация в страната и особено зависимостта на това правителство от партия с антисемитски настроения и реставрацията на комунизма и бившата ДС", написа Борисов в профила си във фейсбук по повод срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: срещаГЕРБизраел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зa 90 години, Шимон Перес e мнoго умен човек. Човек с биологични възможности, даденост, познания и голям опит. Бързо възприема и вниква в проблемите. Прочетох за хранителния му режим. По скоро ми прилича на будист oтkoлkoтo на евреин
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАЗАРИТЕ БИЛИ СЕМИТИ? ТАКОВА ЧУДО НЕ Е БИЛО, НЯМА И ДА БЪДЕ! ТОВА Е НАЙ- ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА 20 ВЕК РОДЕНА ОТ ЦИОНИСТИТЕ В ООН!
19
5
 
24
 
! Отговори
до 16 преди 10 години
Аама как не се сетих, Той, непоквареният не може да се продаде. Ореха се е продал на Путин, а Бойко не, той е истински държавник, който ходи на "работни визити" при Обама и Нетаняху. :) хахахахНа работа не може да ходи, но в Израел може и няма и как да е другояче, все пак когато Нетаняху заповяда да се явиш да докладваш, няма патерици, няма травма.
18
5
 
27
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 10 години
Откога ан инструктажа му викат приятелски разговор...
17
3
 
28
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Партия ГРОБ подкрепи ССА, бунтовниците от Ал-Кайда, тези които рязаха гърла на цели семесйтва и разрушиха половин държава, позор за българите, гласували за мутрата.
16
6
 
26
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Боко иска статут на бежанец.
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До колкото знам, Атака мразят ционистите, а не семитите. Сирийските кюрди са тюрки, а не семити. Семити са палестинците и е в реда на нещата да бъде заявено, че и евреите са най- зли и враждебни антисемити, съгласно военните си престъпления срещу палестинския народ!
14
21
 
6
 
! Отговори
optimist преди 10 години
до 13 - Не помня Бойко да се е продал, даже напротив - опълчи се на Путин (за което разбира си плати през февруари). За съжаление същото не може да се каже за Станишев и компания.
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдааа...При евреите какъвто и разговор да се води, винаги става дума за някаква сделка и то в тяхна полза, те за друго не си правят труда да разговарят! Интересно нашият безродник какво е предложил...
12
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов, ти си срам за БългАрия!
11
12
 
7
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Перес говори с Борисов!А Орешарски къде е?
10
5
 
25
 
! Отговори
ДЯДО МРАЗ ОТ ИЗРАЕЛ преди 10 години
КАКВО ТИ ОБЕЩАХА,БОРИСОВ, ЩЕ ИМА ЛИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ
9
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На езика на парите, Перес е извадил един чамадан с долари и Боко час и половина е броил пачките!ХАХАХАХАХАХА!
8
6
 
31
 
! Отговори
до пародия преди 10 години
На какъв език могат да си говорят мутра и евреин, на езика на парите естествено. Той ще направи каквото му заповядат, срещу скромна финансова подкрепа.
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
винаги съм се чудил на бг политиците наистина ли са толкова наивни че чак прости, или просто са супер нагли и безскрупулни.
6
6
 
11
 
! Отговори
пародия преди 10 години
Приятелски разговор.Как са се разбирали,на какъв език са си говорили?
5
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега г-н Боко трябва да се срешне и с главния рабин и да се представи пред извън земното ръководство! Как ще завърши тази среща не се знае, може да качът Боко на някоя огнена колесница и да си го приберат на Небесата!Тогава всички гербери ще празнуват възшествието на своя лидер!))))))))))))))))
4
31
 
12
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Браво! Истинските държавници ги уважават и канят навсякъде - Германия, САЩ, Израел, Белгия, Великобритания. Националните предатели по далеч от Москва не са ходили!
3
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
-Шефе, прие ли гиур?-Не, Цецо, масурът се е стопил и не можаха да го отрежат! Как да им кажа, че сюнета бе в Турция!
2
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧИХ ГО ТЪРСИ ТАЯ ТИКВА ПРИ ЕВРЕИТЕ? ДА НЕ БИ ДА ИМ Е ХАРЕСАЛ *** ЧВОРОВЕ? И ЗА ЧИЯ СМЕТКА СЕ РАЗХОЖДА ТАЯ ТИКВА ПРИ *ИТЕ? МАЙЧЕ НА ГЪРБА НА Е.АНОТО ПЛЕМЕ. НАЛИ ИМ ПЛАЩАТЕ СУБСИДИИКИ ДА СИ РАЗВЯВАТ ЧЕПОВЕТЕ.......... АМИ ДОКАТО ИМА БАЛАМИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ. ТЕ БАЛАМИТ СА ЗАТОВА ДА ПЛАЩАТ НА ТАРИКАТИТЕ..ПРОСТОТО ПЛЕМЕ СИ ИЗБИРА СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА ДА ГИ ОПРАШВАТ У ЗАДНИЯТ ДВОР.