С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху

Нямаше как да я отложа, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook
Обновена: 9 дек 2013 15:05 | 9 дек 2013 14:35,
202

Снимка: barekov.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с премиера на Израел. Визитата му е по лична покана на Бенямин Нетаняху, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на едночасовата среща израелският премиер е оценил изключително положително историческите отношенията между България и Израел.

На разговорите Борисов и Нетаняху са обсъдили ситуацията в България, Европа и Близкия Изток.

Двамата се обединили около доброто сътрудничество между двете правителства в сферата на сигурността и постигнали съгласие, че тези добри отношения трябва да бъдат запазени, като постигнатото досега се надгражда и доразвива и в бъдеще.

След като партийният пресцентър разпространи информацията от визитата, Борисов пусна галерия от снимки в страницата си във Facebook, придружена от следния коментар:

"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол.

Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен. България винаги се е гордяла с направеното в исторически план за българските евреи, а Нетаняху не пропуска да отбележи това.

Нашите заседания на съвместните кабинети дадоха голям тласък на българо-израелските отношения, защото в тази сфера трябва да има пълна приемственост и да продължи да се работи в името на сигурността на хората, както и в сферата на инвестициите, селското стопанство и др.

С човек като Нетаняху винаги е приятно да направиш прочит на събитията в света, да се информираш, да дебатираш, защото той безспорно е един от лидерите, определящи световната политика.

Съжалявам, че заради некомпетентната си вътрешна политика и неадекватните действия на правителството на тройната коалиция България е поставена в такава световна изолация. Няма нищо по-важно от това премиерът на една държава да има и служебни, и лични контакти със своите колеги и лидери в света".

По-рано снимки от заминаването на Борисов бяха разпространени до медиите от формацията на Николай Бареков "България без цензура", който попита къде е Бойко Борисов, докато в парламента се обсъжда бюджетът за догодина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
2
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
На 5-та снимка можете да видите как тримата *** - бойко, бибо и другия правят масонски знаци с ръце - знаци които само "посветените" могат да уловат ... НЕЩАСТНИЦИ ...
173
1
 
1
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Бойко от своя страна естествено благодарен за подкрепата ще съдейства за прокарване на ционистките интереси като изкупуването на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ ЗА КОЯТО НАШИТЕ ДЕДИ СА УМИРАЛИ за стотинки за да могат евреите когато през 2050 храната и водата намалеят значително да ги изнасят и продават навън. Но какво го интересува това Бойко - нали се снима с големите и важните на деня и те му правят комплименти че е такъв добър национален предател който се грижи за доброто на Изрел.
172
0
 
1
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Бойко отиде при "биби" за да предаде на евреите националния интерес срещу подкрепа за спечелване на предстоящите избори. Тукашните внедрени агенти евреи ционисти ще схванат посланието и ще съдействат на Борисов по всякакъв начин, най-вече с контролираните от тях медии като го изкарат по-чист от изворна водица а опонентите му и най-вече националистическите партии по-черни от катран защото Бойко е "техен" човек - приятел на Изрел и бългаски национален предател.
171
0
 
0
 
! Отговори
IZUMEN преди 10 години
PROCHETETE FORUMA i shte razberete ,kolko tezi hora sa prosti .Ne e chudno che imat takava swdba.NEVEJI ZLI I ZINICHNI.
170
0
 
4
 
! Отговори
левскар преди 10 години
Този човечец наистина се бъгна напълно,а сетих се защо е при Нетаняху?-да иска пари на заем да върне на хората разликата от ДЕКЕМВРИЙСКИЯТ ТОКИли за 1,5млрд. взети от Здравната Каса,а може да им строи магистрали,или пък иска да ги Прецака да назначат Симеон Дянков за Финансов Министър,не не Цв ЦВ за шеф на МОСАД барем вземе някой сгоден апартамент в ТелАвив,а забравих онова недоразумение Лъчо Мозъка сигурно ще го предлага за шеф на Кнесет.Б.Б. е на проби в Макаби Хайфа .........това Е
169
0
 
6
 
! Отговори
ТЪПА МУТРА преди 10 години
До 179Този "велик професор-доктор-хонорис кауза" по какво ли не и най - вече на глупостта си е говорил с "Биби" вероятно на "Идо" или "Есперанто".
168
1
 
10
 
! Отговори
cionist преди 10 години
бойкоо след тая снимка рамо до рамо до най големия убиец на 21 век,изгуби и последната капка доверие....
167
0
 
10
 
! Отговори
ТОЙ Е преди 10 години
ПОМИЯН-***...*** ИСКЪРСКО!!!!
166
1
 
14
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Стига сте коментирали този ***.Може ли някой нормален човек да каже:"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху .Давам 2л. отлежало вино вино мерло,ако някой ми каже на какъв език нашия виден полиглот и още повиден футболист е говорил.Моля само сериозни оферти и без да го псувате.
165
1
 
15
 
! Отговори
Психопата Борисов преди 10 години
На тоя психопат продължават да му създават илюзията за важност. Защо не седи в парламента да предлага закони и да бъде опозиция. Откачена мутра.
164
1
 
12
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 10 години
Ненадминат циркаджия и премиер на бананова държава.
163
11
 
2
 
! Отговори
Realist преди 10 години
Най четените и коментирани статии са тези , където е Бойко , защо ли е така ??? Наричайте го с каквито обидни думи искате , но той е единствения на който му милее за България ...
162
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Abe i na Lunata da otide se sashtoto GOVNO si OSTAVA!!!!!
161
2
 
8
 
! Отговори
KOLETO преди 10 години
bo4ko zabravil da napi6e vav fcebook kolko pati baca na BIBI bubata
160
1
 
7
 
! Отговори
inatut преди 10 години
не е вярно, че сме в изолация. орешака ходи два пъти в сърбия, а и на един панаир в китай. :):):)
159
1
 
8
 
! Отговори
grozdan преди 10 години
goia otide na koleni4i pred evreina
158
3
 
8
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Малко смешно се изказва, господин Борисов, но първичността му е оригинална.
157
19
 
7
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Г-н Борисов и в опозиция продължава да работи за добрия имидж на България. Господ да му даде здраве и дълъг живот, за да застане отново начело на Отечеството ни!
156
4
 
20
 
! Отговори
Уффф! преди 10 години
Доколкото знам са приятели. Не говорят общ език. И двамата са твърди глави. Едната пълна, другата празна.
155
7
 
12
 
! Отговори
Сър Поц преди 10 години
Симулант !