Борисов проведе приятелски разговор с президента Перес

Лидерите да служат на хората, написа той в социалната мрежа след срещата
Обновена: 10 дек 2013 13:51 | 10 дек 2013 13:45, Анисия Иванова
71

Снимка Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал с президента на Израел Шимон Перес, съобщиха от пресцентъра на партията.

Посещението в Израел започна вчера, когато Борисов проведе среща с израелския премиер Бенямин Нетаняху.

Още по темата

Президентът на Израел Шимон Перес е споделил с Бойко Борисов своите възгледи за бъдещето на все по-глобализиращия се свят и мястото и ролята на националните правителства в ерата на глобалната икономика. Перес проявил интерес към политическата ситуацията в България и към състоянието на икономиката в страната ни.

В коментара си след срещата с Перес Борисов написа в социалната мрежа:

„Днес час и половина продължи срещата ми с президента Шимон Перес. Това беше един приятелски разговор с един от най-мъдрите мъже в света. Човек, който е изключително приятен за събеседник, защото независимо от неговите 90 години има абсолютно младежки дух и е обсебен от иновациите и новите технологии".

"Перес е съчетал прекрасно мъдростта и желанието да се променя и модернизира светът. Върху много от тезите му, свързани с иновациите, технологиите и внедряването им в практическия живот, съм мислил и аз, и сега с моите колеги ще помислим и по приложението им в нашата програма. Двамата се обединихме върху извода, че в съвременната политика лидерите не трябва да ръководят, а трябва да служат на хората", пише още лидерът на ГЕРБ.

В страницата си той публикува и снимки от разговора с израелския президент.

В Тел Авив Борисов е провел среща и с представители на българската общност в Израел.

"Сърдечна среща с българската общност в Израел. Почувствах огромната загриженост на нашите сънародници за политическата ситуация в страната и особено зависимостта на това правителство от партия с антисемитски настроения и реставрацията на комунизма и бившата ДС", написа Борисов в профила си във фейсбук по повод срещата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: срещаГЕРБизраел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
13
 
28
 
! Отговори
без думи преди 10 години
нямам какво да кажа след тоя гаф на тиквата,ако сме нормална държава след тези му действия той е политически труп,първо говореше за правителството на герб ,а не на България,а сега евреите го посрещат като държавен ръководител какъвто всъщност не е ,той е председател на партия отроче на бкп,той е мутра,той е агент,той е ***,а държавните мъже на Израел -прекалено сте умни за да си помисля ,че сте направили гаф,за какво го извикахте,какво още ви трябва от България,за това ли ви спасяваха м