Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!

Чуколов отказа да отговаря на "глупави въпроси от глупави хора"
11 дек 2013 14:11,
255
Пътуването на "Атака" в Куба: Бяхме там и направихме нещо!
Плажът "Варадеро" където са щракнати националистите. Снимка: Reuters

В Куба "Атака" е правила проучване за това как България да излезе от колониалния модел. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на партията Десислав Чуколов в парламента.

"Искате да овъргаляте тази тема в глупави въпроси", отвърна той на въпрос дали депутатите са били на плаж, което е видно от фотосите, плъзнали в мрежата.

"Бяхме на много места там. Няма да отговарям на глупави въпроси от глупави хора", ядоса се той.

Още по темата
Депутатът беше категоричен, че пътуването е било предприето с лични средства. В Куба били 7-8 депутати, като Чуколов не посочи точната бройка, нито периода, в който са били там, както и имената на всички присъствали.

"Нашата програма, по която ние от "Атака" работим, се казва "Планът Сидеров". В "Планът Сидеров" е записано, че ние ще се обърнем към държавите, които не са подчинени на Америка, защото ние трябва да избягаме от колониалния модел", обясни Чуколов.

"Сега подготвяме посещение във Венецуела. Ако вземем журналисти и направим официална делегация, аз съм сигурен, че всички от вас ще отидат на плаж", каза той и категорично отхвърли твърденията, че националистите са пренебрегнали гласуването на държавния бюджет заради посещението си на Острова на свободата.

"Ние бяхме там и направихме нещо, което ще е полезно за българския народ. Това ходене е уговаряно много, много дълго време, месеци наред. Тези срещи са на особено високо ниво", допълни той.

Чуколов нападна и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по думите му няма право да критикува "Атака" при положение, че самият той не е идвал от месеци в пленарната зала, а 20 от депутатите му са липсвали при гласуването на бюджета.

"С какви пари ходи Бойко Борисов в Израел", попита зам.-председателят на националистите.

Думите му идват като коментар на написаното от бившия премиер във Facebook, а именно: "Докато неговите коалиционни партньори приемат бюджета, той се пече на плажа на мафията в Куба - “Варадеро”. А този човек е шеф на комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Това е падението на този парламент".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе ясно е, че сте направили... само че трябва да изчакаме сега 9 месеца, за да разберем какво точно сте направили - мъжко или женско.*** то малопишчовци като вас от партийката "Юруш" едва ли са успели кой знае какво да направят...
178
7
 
23
 
! Отговори
ялова пача преди 10 години
до стояновичдо 194той волен е ялова ***, не помниш ли? нали се съвокупляваха с рамадан аталай и волен пометна, след аборта лекаритему казаха че вече не ще може да имадеца и слава богу, защото сиропиталищатаса пълни с депутатски деца.дпс и атака = победа
177
7
 
16
 
! Отговори
Стоянович преди 10 години
А дано да сте направили бебе !!! Дай Боже всеки му !
176
5
 
25
 
! Отговори
кастро преди 10 години
Вие какво искате?Лежали хората на плажа.А можеха да го изорат и да потрошат капанчетата.
175
8
 
28
 
! Отговори
възродени преди 10 години
евала на станишев-син извини се човека затова че баща му ни възроди, бравосамо че ние искаме да ни възродят пак, затова гласуваме за лютвито нашата надежада искаме пак да бъдем възродени бекапето беше върха обичме агентитедпс и атака = победастанишев нашият пророк искаме възражданедпс и атака = победа
174
11
 
15
 
! Отговори
Върл атакист преди 10 години
"Да спрат тези медии да клеветят Атака,защото вършат антибългарско дело и всяка дума срещу Атака е антибългарско дело"из реч на нашия морален,духовен и всякакъв друг водач Волен Сидеров
173
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за места като русалка, перла, които не можеш и да припариш. Карта за почивка-*ти *ака и простотията. Айде, скрийте се, бе скапани комунисти!
172
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСкоро такива глупости не бях чел!Какъв он инклузив, кви пет лева, бе-отиваш в някаква вмирисана станция, която не би взела и една звезда по днешните стандарти и то през август, само ако успееш да се уредиш с връзки, 14 дни ядеш едни и същи претоплени филии с мармалад и гадни буламачи в соц стола, нищо не можеш да си купиш, щото цените по курортите си бяха за чужденци,а не за бедни българи. И не можеш да идеш където си искаш-само където от предприятието имат станция, да не говорим за
171
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ , КОИТО ЗНАЯТ ЗА " СТРАШНИЯ" СОЦИАЛИЗЪМ , САМО ОТ " МЕДИИТЕ" !!! - ТАКА БЕШЕ НА БГ. ПЛАЖОВЕТЕ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ ! ВСЕКИ МОЖЕШЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ ! НИКОЙ НЕ ТИ ОПРЕДЕЛЯШЕ КЪДЕ,КОГА И КОЛКО ! НЕ ВИ ЛЪЖА МЛАДИ ХОРА ! КАРТИТЕ ЗА ПОЧИВКА /сегашният "он инклузив"/ БЯХА ЗА ПО 14 ДНИ!!!
170
29
 
11
 
! Отговори
Глория преди 10 години
Волен Сидеров е велик български патриот и може да ходи където си поиска. Единствено патриотите от АТАКА мислят за народа и са достойни да управляват нашата велика родина България.
169
11
 
32
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
***,които лежаха из казармите и гласуваха за този кучеглав комунист,да си направят сега по една тотурутка и да налапат шишето с пърцуца.На еничара Волен,комунистите му осребриха предателството и тои Ви се подиграва.Нормално е живеем в интересни времена.
168
9
 
24
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Националисти на думи. Какво са направили реално за нацията?На партиите им лепят един етикет и като им го закачат като дъвка за носа и вече те са "десни", "леви", "националисти" и пр.Само кафяво-червените комунисто-фашисти са си такива всички останали са техни деца.
167
5
 
12
 
! Отговори
гешев преди 10 години
какви "корени" са изследвали-жилави! опъвали са ги по цял ден, устно, или писмено! понякога с ръце, понякога без ръце! както дойде!
166
5
 
26
 
! Отговори
да преди 10 години
Браво Волене, знаеш ти къде да ходиш на плаж :)
165
5
 
39
 
! Отговори
НИЕ СМЕ преди 10 години
Кой все още не е разбрал, че Волен е завел любовницата си на ВОАЯЖ в Куба за рожденния и ден 06.12. която случайно е била родена в Куба. Много ми е интересно що за *** все още му вярват,
164
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИНТЕРЕСНО КАТО ИМ СВЪРШИ ИМОНИТЕТА КА ЩЕ ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ ТОВА ВИСОКО МЕРИЕ ЩЕ ИМ ПЛЮЩАТ ВРАТОВЕТЕ.ЩЕ ИМ ПАДАТ ЦАИСИТЕ.А МОЖЕ ДА СИ ТЪРСАТ КВАРТИРА.
163
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атакисчетата -вие не гледайте Бойко и неговата паница щото вашия лудия не може да му стъпи на малкия пръст ! Първо нито го канят на високо ниво ,дори щерката на Льо Пен го сектирдоса нито съм чул или видял да се е срещнал с политик от световна значимос тнито някой от чужбина да е казал добра дума за него !Имат го за клоун какъвто всъщност е !Отишъл в Куба на връх рождения ден на гаджето Гаджева и се срещнали с някаква лелка от техния парламент която нито го е чула нито го знае какъв е !!!
162
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли още наивници които да вярват на този пишман"националист" ,който с действията си позори самото название ?!??? Спретнал си е човека едно подвижно харемче от млади депутатки и сега обикаля екзотичните дестинации с пари от субсидията платен от бедния българин който като едно муле без грам мозък гласува на изборите за такива мошеници -после седи от страни и цъка с език ..бах мааму пак се пре ***ме !!
161
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прави сделки Сидеров с сводници , че неговите момичета догодина да не останат без работа но нее *** Куба избрал а нова година къде ще я карат в Вегас ?
160
10
 
28
 
! Отговори
r преди 10 години
бяхме там и направихме нещо! направихте у водата дупка