Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!

Борисов: ГЕРБ е в отлична кондиция, вярвам на Цветанов
Обновена: 12 дек 2013 13:58 | 12 дек 2013 08:53,
148
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне днес с депутатите от парламентарната му група и ще помоли недоволните да напуснат още днес, иначе ще ги счита за подкупни. Това обяви бившият премиер в интервю за Нова телевизия.

„Днес ще се срещна с групата на ГЕРБ в 2 часа и ще ги помоля, ако на някой нещо му е омръзнало, днес е моментът да напуснат, да подадат молба. Оттам нататък ще считам, че са подкупни. Ако напуснат след днес, след като ги помоля да си кажат, ако някой нещо ги мъчи“, отсече Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията му е в много добра кондиция, независимо че двама депутати напуснаха ПГ и станаха независими. Първи се отцепи Георги Марков, а тази седмица независим сатна Светлин Танчев.

Не виждам нещо, което да ме тревожи. В рамките на този парламент тези напуснали партията нямат никакво значение. Аз съм убеден, че когато спрат социологическите агенции, привързани към БСП, да дават такива резултати, ще стане ясно, добави Борисов.

По думите му ДПС полага усилия да извади хора от партията. На въпрос откъде идват тези усилия, той отговори: "Разбира се, че ДПС стои зад това с лидера си Доган, който ръководи държавата". 

„Ние сме си направили своите изводи и по издигането и утвърждаването на кадри от различни области. Ще гледаме по-прецизно на следващите избори”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той призна обаче, че се е виждал с отцепниците 1-2 пъти. Не призна обаче това да е грешка, след като е оставил кадруването в партията изцяло на Цветан Цветанов, тъй като четири години бил зает да стори магистрали и естакади.

Борисов обаче беше категоричен, че няма да се раздели с Цветан Цветанов. „Вярвам му, разбира се, всеки човек допуска грешки“, заяви бившият премиер.

„През месец февруари имаме конференция на партията. Цветанов е направил много за ГЕРБ и прави. Докато не минат съдебните процеси срещу него, няма да коментирам. След конференцията в ръководните органи на ГЕРБ ще влязат нови хора, 3-4 души”, каза още Бойко Борисов. 

Преди гостуването на Борисов пред сградата на телевизията Нова телевизия се събра група протестиращи граждани, които блокираха движението. Те носиха плакати с надписи: "Боко, върни парите”, „Боко ще си говори по неговата си телевизия”, „Боко – ГЕРБ = СИК”.

Някои от тях бяха със знамена на „България без цензура” и с тениски с лика на Николай Бареков. "Въоръжени" бяха със свирки и вувузели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
21
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Само ти си знаеш с колко компромата те държи Цецо за гушата...
93
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов , типично в негов стил , с шикалкавене се измъкваше от неудобните въпроси . Борисов и Цветанов са новите братя Борисови ( по подобие на персонажите Галеви ) - неразделни в лъжите и далаверите . Време е да последват тяхната съдба !
92
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички докарани кадри от герб в града ни,сега са на улицата.Дойдоха от никъде и отидоха никъде.Малки жалки човечета с големи уста,докато герб бяха на власт.Сега се оглеждат като мишки и ревът че били изритано политически.А как бяхте назначени бе мишоци,по заслуги ли.Аз си работя вече 15 години и с мен не се занимават,понеже не са ме сложили от партийка.Така че марш на нивата с чушките от където ви събра Бойко.Кръстовището на кадри на герб.Всички стояха там и чакаха Боко да ги качи в колата.
91
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е аз откога го разправям ? Нова , главбулгарстрой, фк лефски подуене -все собственост на една и съща мутра от Бамкя ...
90
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-тъжното в цялата история е, че тия дето се отцепиха, докато бяха в ГЕРБ, нямаше нищо за тях, а сега се излива супер помия за далавери и т.н. Ако това са ни депутатите ...
89
22
 
7
 
! Отговори
Престов преди 10 години
Като чета коментарите на платените червени ***, се чудя това ли е лицето на БСП и ДПС и Атака - *** комплексирани простаци, готови дори и майка си да продадат за пари! Явно в Тройната Коалиция деградират и изпростяват със страшна сила! Управляват ни *** по обноски и морал, и свръхчовеци по кражба и лъжа!
88
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам Орешарски,Станишев,Местан,Волен,Доган,Пеевски,Бисеров ....и тн.и тн. ...Бойко все повече ми прилича на супермен.Толкова е голям контраста между него и гнусната коалиция.
87
2
 
14
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Явно вече трябва да се забранят Сдруженията от Мързеливи и Властолюбиви хора, наречени Партии, формирани с цел законно източване на Държавния бюджет, чрез т.нар. Субсидии, евтините кебапчета, бензин за 4 обиколки на Земята и други Благинки. И вече в Парламента да се кандидатства нормално, както навсякъде - Индивидуално и с Конкурс, а не Групово и Анонимно под Сянката на Вожда!!!...
86
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
86: явно разполага с партийната докладна на герб до медиите.Не се напъвай много артик,скоро герб ще е история и ще трябва да си търсиш нова партия която да те назначи на работа.
85
5
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
А бе защо го коментирате тоя ***,така му вдигате егото чак до небесата.
84
5
 
27
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Гледах селяка по ТВ.Жалка история.Този абориген се е вкопчил във властта и страха от прокурора е блокирал недоразвития му мозък.Готов е да ближе краката на всеки , само и само да не остане извън НС.Отврат , пълна отврат!Гол *** с вратовръзка...
83
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да се напъвате да плюете по Бойко от това нищо не излиза, вашите началници,чрез малоумното и крадливо управление , скоро сами ще върнат ГЕРБ на власт,неизбежно е , както и факта че всеки момент ще ви спрат еврофиндовете. Бай, Бай БСП/ДПС/Батака
82
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чака ги бъдещето на НДСВ, както казват хората - мишките първи напускат потъващия кораб.
81
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес подписаха герберските депутати,декларация за лоялност към Герб,като лоялността си гарантират с имущество и компромати.Така че,край с напускащите.Сега ще започнат да се ядат от вътре.
80
4
 
17
 
! Отговори
хахаха-цоко и боко с преди 10 години
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!-каза честния лидер иразпореди на слугата си със странна форма на главата и най мъжественйят партиец-цецка-да минат със една торбичка да съберат кинти от честните партийци че футболния клуб -бистришките плъхове-бил закъсал,а па вучката никакъв рушвет не му давали да изкарва на аерогарата-хахахаха
79
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фандъковата и тя се отчита на Бойко за всеки един минал проект в Столицата.И всички герберски кметове му се отчитат процентно от паричките които им плащат под масата фирмите изпълнители.
78
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тва верно НОВА ТВ е политически зависима от Герб.Днес се убедих окончателно.
77
3
 
16
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Въпросът е по-скоро за какви да считаме тези, които ще останата в тази партия? След инфантил, какви хора вървят? Дреме му на някой дали ББ ще го счита за подкупен, ако е подкупен! И този инфантил "управлява" София, "управялва" и държавата ни. Страшният въпрос е: какви сме ние, които го избираме от години насам?!
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
............. от лесбийство до убийство,всичко за пари! хохохо....
75
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чао Бойко!Чао Герб!Колко е по добър света без вас.