Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!

Борисов: ГЕРБ е в отлична кондиция, вярвам на Цветанов
Обновена: 12 дек 2013 13:58 | 12 дек 2013 08:53,
148
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне днес с депутатите от парламентарната му група и ще помоли недоволните да напуснат още днес, иначе ще ги счита за подкупни. Това обяви бившият премиер в интервю за Нова телевизия.

„Днес ще се срещна с групата на ГЕРБ в 2 часа и ще ги помоля, ако на някой нещо му е омръзнало, днес е моментът да напуснат, да подадат молба. Оттам нататък ще считам, че са подкупни. Ако напуснат след днес, след като ги помоля да си кажат, ако някой нещо ги мъчи“, отсече Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията му е в много добра кондиция, независимо че двама депутати напуснаха ПГ и станаха независими. Първи се отцепи Георги Марков, а тази седмица независим сатна Светлин Танчев.

Не виждам нещо, което да ме тревожи. В рамките на този парламент тези напуснали партията нямат никакво значение. Аз съм убеден, че когато спрат социологическите агенции, привързани към БСП, да дават такива резултати, ще стане ясно, добави Борисов.

По думите му ДПС полага усилия да извади хора от партията. На въпрос откъде идват тези усилия, той отговори: "Разбира се, че ДПС стои зад това с лидера си Доган, който ръководи държавата". 

„Ние сме си направили своите изводи и по издигането и утвърждаването на кадри от различни области. Ще гледаме по-прецизно на следващите избори”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той призна обаче, че се е виждал с отцепниците 1-2 пъти. Не призна обаче това да е грешка, след като е оставил кадруването в партията изцяло на Цветан Цветанов, тъй като четири години бил зает да стори магистрали и естакади.

Борисов обаче беше категоричен, че няма да се раздели с Цветан Цветанов. „Вярвам му, разбира се, всеки човек допуска грешки“, заяви бившият премиер.

„През месец февруари имаме конференция на партията. Цветанов е направил много за ГЕРБ и прави. Докато не минат съдебните процеси срещу него, няма да коментирам. След конференцията в ръководните органи на ГЕРБ ще влязат нови хора, 3-4 души”, каза още Бойко Борисов. 

Преди гостуването на Борисов пред сградата на телевизията Нова телевизия се събра група протестиращи граждани, които блокираха движението. Те носиха плакати с надписи: "Боко, върни парите”, „Боко ще си говори по неговата си телевизия”, „Боко – ГЕРБ = СИК”.

Някои от тях бяха със знамена на „България без цензура” и с тениски с лика на Николай Бареков. "Въоръжени" бяха със свирки и вувузели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той Бойко е вече ясен, ама Бареков само как си Вярва, хахаха :)
53
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво се пенявите бе, гербери ? :) Вие сте най-големите *** в тази страна. Пасмина от самотни чичковци и лелки на средна възраст, разни млади УНСС-ари, професор Вучков и плънка от бургаски батки и хиляди ***. Това сте вие. В газовите камери !
52
13
 
17
 
! Отговори
българин преди 10 години
Правилно! Борисов не допусна и ДПС във властта, нещо което нито една партия не направи през всичките 24 г. Сега БСП поднесе България на ДПС и на Турция! Който все още се съмнява в това, да се замисли над вчерашното изказване на Ердоган за българските земи, които били част от Турция! И всички тук, които подкрепят БСП са национални предатели!
51
11
 
12
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До КосачковBorisov e pich ne e kato Oresharski p*tka zaspala, tova ako e premier ...
50
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи какво излиза от *** изказване по "Нова тв." на т.нар. "тефлонов", "лидера - вожд", че тези двамцата щото видиш ли са били недоволни, следователно - подкупни, затова от самосебе си са се отлюспили от великата чиста "демократична" партия, и вече от тук насетне никой няма право да е недоволен, иначе той автоматично се превръща в подкупен, а това не е никак гербаджийско и най-вероятно в редиците са се внедрили вражески сили от шпиони-саботьори! :))...да намирате нещо общо с Оруел "1984"?!
49
11
 
18
 
! Отговори
Косачков преди 10 години
Пак ли ни занимавате с гирбирастина?!Да ходи да рита топка... за друго не става.
48
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкупените от БСП и ДПС писачи се вихрят тук,но не се замислят за интервюто по Нова с Борисов.Този път журналистите бяха под всякаква критика с дребнавите си и клюкарски въпроси.Бойко бил охранител,сикаджия и т.н.,а те като са умни и образовани защо не задават смислени въпроси,при това говорят двамата едновременно,питат,а не изчакват да чуят отговора,много разочароващо.Май Бойко е по-умен и от тях.
47
14
 
21
 
! Отговори
Алина преди 10 години
Недоволните да напуснат, а Цветанов с толкова разследвания срещу него - да си стои. Това е двоен аршин.
46
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съжалявам герберасти, но *** герб или ще се разпадне още днес, или с течение на времето плъховете ще напускат един по един. Колкото и да квичите и да припадате по неграмотната мутра, нищо няма да промените.
45
6
 
24
 
! Отговори
BG преди 10 години
Депутат избран с гласовете на дадена партия, когато напусне групата в парламента ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да напусне и самия парламент. Иначе се опорочава избора му. Не да ми става "независим". Това е от тъпо по-тъпо.
44
11
 
14
 
! Отговори
тц преди 10 години
Не мой да бъде -гербаджии подкупни ...ала бала , то може някой краката да го заболят друг главата или по семейни причини да напуснат ама подкупни ?!
43
11
 
23
 
! Отговори
Калина преди 10 години
До *** и простНе ме е срам! И така както Костов и Станишев закопаха България, друг не го е правил. И вторият продължава!И да, *** си и ***. Добре си се преценил!
42
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно така, недоволните да напуснат днес, в ГРОБ да останат само доволните- Тиквата и Шестака.
41
20
 
37
 
! Отговори
гласувал за ГЕРБ преди 10 години
ЗА ТОЗИ ЧОВЕК ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ГОВОРИ,ТОЙ Е В ГОЛЯМА СТЕПЕН ФАКТОРА ЗА ПАДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!
40
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Който става член на някаква партия е длъжен да спазва партийна дисциплина.Това се отнася и за депутатите,влезли в парламента от дадена партия.Ако нещо не им харесва,да го обявят публично и да напуснат парламента.Ако не обявяват ясни и точни причини,значи са подкупени.Интересно защо някои депутати не разбират,че освен към партията си,трябва да са лоялни и към избирателите си.
39
0
 
15
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До *** и простama kak dobre si podbral imeto si
38
19
 
28
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
А герберастите си цъкат минуси, убедени, че човек прочел една книга през живота си и с IQ като на стайно растение, е месията за страната ни
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 26ИМА ДВЕ ОСНОВНИ ДУМИ ВЪРХУ КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИШ ПОНЕ МАЛКО ЕДНАТА Е ДЕМОКРАЦИЯ ДРУГАТА ДИКТАТУРА ...
36
11
 
20
 
! Отговори
готвача преди 10 години
101 рецепти с асфалт
35
27
 
31
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
Драги Българи, вярвам,че най-накрая сте проумяли,че този човек ни е управлявал почти 4 години!!!И ДА ПОПИТАМ ТЕЗИ КОЙТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО!!!НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ,ЧЕ ДАДОХТЕ ГЛАСА СИ ЗА ТОВА ПРОСТО И САМОВЛЮБЕНО СЪЩЕСТВО???ТОЗИ ЧОВЕК ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ!!!