Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!

Борисов: ГЕРБ е в отлична кондиция, вярвам на Цветанов
Обновена: 12 дек 2013 13:58 | 12 дек 2013 08:53,
148
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне днес с депутатите от парламентарната му група и ще помоли недоволните да напуснат още днес, иначе ще ги счита за подкупни. Това обяви бившият премиер в интервю за Нова телевизия.

„Днес ще се срещна с групата на ГЕРБ в 2 часа и ще ги помоля, ако на някой нещо му е омръзнало, днес е моментът да напуснат, да подадат молба. Оттам нататък ще считам, че са подкупни. Ако напуснат след днес, след като ги помоля да си кажат, ако някой нещо ги мъчи“, отсече Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията му е в много добра кондиция, независимо че двама депутати напуснаха ПГ и станаха независими. Първи се отцепи Георги Марков, а тази седмица независим сатна Светлин Танчев.

Не виждам нещо, което да ме тревожи. В рамките на този парламент тези напуснали партията нямат никакво значение. Аз съм убеден, че когато спрат социологическите агенции, привързани към БСП, да дават такива резултати, ще стане ясно, добави Борисов.

По думите му ДПС полага усилия да извади хора от партията. На въпрос откъде идват тези усилия, той отговори: "Разбира се, че ДПС стои зад това с лидера си Доган, който ръководи държавата". 

„Ние сме си направили своите изводи и по издигането и утвърждаването на кадри от различни области. Ще гледаме по-прецизно на следващите избори”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той призна обаче, че се е виждал с отцепниците 1-2 пъти. Не призна обаче това да е грешка, след като е оставил кадруването в партията изцяло на Цветан Цветанов, тъй като четири години бил зает да стори магистрали и естакади.

Борисов обаче беше категоричен, че няма да се раздели с Цветан Цветанов. „Вярвам му, разбира се, всеки човек допуска грешки“, заяви бившият премиер.

„През месец февруари имаме конференция на партията. Цветанов е направил много за ГЕРБ и прави. Докато не минат съдебните процеси срещу него, няма да коментирам. След конференцията в ръководните органи на ГЕРБ ще влязат нови хора, 3-4 души”, каза още Бойко Борисов. 

Преди гостуването на Борисов пред сградата на телевизията Нова телевизия се събра група протестиращи граждани, които блокираха движението. Те носиха плакати с надписи: "Боко, върни парите”, „Боко ще си говори по неговата си телевизия”, „Боко – ГЕРБ = СИК”.

Някои от тях бяха със знамена на „България без цензура” и с тениски с лика на Николай Бареков. "Въоръжени" бяха със свирки и вувузели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледах го сутринта по Нова и от цялата работа разбрах, че днес ще се съберат и ще им нареди какво да правят, а който не му изнася да си заминава. Това не Ви ли се струва, че са диктаторски приоми и какъв демократ е тогава Бойко, щом еднолично решава всичко? Човека е роден с късмет и това му преми да се осъзнае.
113
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тея Боко и Цветелинка , *** направо живе да ги оплачеш ! Тя нямала фотоволтаици, нямала офшорки . не ! Той не бил собственик на подуене , не е собственик на нова , абе горкия на една заплатка е той като Цвети ...
112
11
 
22
 
! Отговори
Боцо преди 10 години
не така! В миналия паламент, като си напускаха групите, беха редовни, а сега - подкупни и да напускат! не мой с два аршина - кой по ти е кеф! Стига селски банкянски номера!
111
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
baba e v naprednala vazrast, po4ti nema zabi, i se nalaga da polzva pampersi, nop s vse oste e sas vsi4kiata si. moje da razli4i Cvetanov ot Borisov, tia ejednevno izrezva ot kamara stari vestnici snimkite na dvamata. interesno predi likat na BOrisov vinagi bese po-goliam iz vestnicite ot tozi na Cvetanov. za toi baba ima v toaletnata dva pirona. obi4a da kazva kato izleze ot kenefa "dadoh MU da hapne" i dadoh MU da piine" posle ostavia po goliamata hartiika s kafiavoto ART izbarsvane na ulicata
110
5
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Защо този *** не коментира интервюто на Ердоган че Тракия с Разград е на Турция,единственото което го интересува е власт,власт и пак власт..пък България нека я взема който иска.Продажник си Боко.
109
2
 
6
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Папа и поп и на СНИМКА да видиш-ШАМАР да им удариш.Гнусове с Гнусовете им.
108
9
 
27
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ХОРАТА МУ ЯСНО ВИЖДАТ, ЧЕ СЕ ОТРИЧА ОТ ТЯХ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!! ТОЙ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ БЕЗ ЦВЕТАНОВ ЩОТО ГО ДЪРЖИ ЗДРАВО С МНОГО КОМПРОМАТИ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
107
10
 
19
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Тоз ще остане скоро без половината си платена партиийка щото ясно виждат, че Гроба умира!!!!
106
2
 
6
 
! Отговори
vlady преди 10 години
Недоволните да се обърнат към архимандрит Абгар Ховагимян наместник на епархията на Арменска Апостолическа Църква или направо към католикос Карекин II върховен патриарх на всички арменци. Могат да ползват съответните Интернет услуги.
105
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
той си вярвал на Троянския кон в ГЕРБ Ц.Цветанов , той и хората вярваха на Иван Костов , но той разби СДС и разпродаде фабриките на ошфорни фирми и всички други които плащаха рушвети , Троянски кон в СДС бе Иван Костов , а ГЕРБ си имат Ц.Цветанов , който има задача да разбие отвътре ГЕРБ и да я отслаби.
104
3
 
28
 
! Отговори
ванката преди 10 години
Достигането до тази ситуация беше неизбежно, тъй като лидерът на ГЕРБ се обкръжи с абсолютно несполучлив екип. Повечето от тях влязоха в политиката под крилото на Бойко, не за да защитават идеите на ГЕРБ, а за собствено облагодетелстване.
103
9
 
27
 
! Отговори
до 103 преди 10 години
"Наистина кадрите на герб бяха доста брутални,арогантни и се самозабравиха.Бойко им беше обещал вечен живот във властта."Какъвто е Бойко, такива са и кадрите му. Всеки се обгражда със себеподобни. Ако пък случайно не са били такива, то като са с него, стават като него.Той е такъв и не са му виновни те за неговото безумие. Той прави тях такива, а не те него
102
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"четири години бил зает да стори магистрали и естакади"Какво ли са правили тогава неговите строителни министри???
101
5
 
9
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
До Анонимен...по скоро по подобие на персонажите Маргини брато, нали са си от едно трибуквено котило. Разликата е там че Маргините отдавна не могат да стъпят на пръста на Борисови по достойнства, дори им се наложи да изчезнат в дън земя, а братя Б. съвсем явно, недосегаемо и нагло си се развяват безнаказано в обществения и политически живот и са все така силни и опасни!
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За всичко са виновни военните.В Русия съм ..............
99
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"БЪЛВОЧ БЕЗ ЦЕНЗУРА" НА ДЪРДОРЕКОВ СА ПУСНАЛИ ЛАЙ"ОМЕТА СРЕЩУ ВЕНТИЛАТОРА НА МАКС. ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ. ТЯ ЗАГУБИ МИЛИАРДИ ОТ СПИРАНЕТО НА "БЕЛЕНЕ"
98
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наистина кадрите на герб бяха доста брутални,арогантни и се самозабравиха.Бойко им беше обещал вечен живот във властта.И изведнъж приказката свърши.Принцесата пак се превърна в пепеляшка а служебният автомобил в тиква.Още чакат добрата фея Цецо да ги върне на бала,но търпението им се изчерпва.Скоро ще влезнат в друга приказка,понеже в тази няма хляб вече.
97
9
 
20
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
"Оттам нататък ще считам, че са подкупни"ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!Не, този е уникален ***!Баси, все едно са му взели камиончето на пясъчника!
96
3
 
20
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
До 97 АнонименВсе пак адвокатът на Цветанов е адвокат и на братя Галеви !
95
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние бяхме превърнати в кученца, в зайци или каквито си искате кажете дресирани животинки, разказа първият отлюспил се депутат от ГЕРБ Георги Марков. До така степен, че ни ставаше обидно и унизително. Всяка сутрин отивахме в парлмента и чакаме на групички в коридора. Командата идва веднага се регистрирайте. Връхлитаме на тълпи и тъкмо си заемем местата и поличаваме СМС веднага напускайте.Ако случайно останехме, винаги чакахме команда с кое копче да гласуваме. Натиснете тук зеленото, натиснете тук червеното. Сега нито едно. Ще се въздържим. Бяхме станали хора, които не мислят с главите с