Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
12
 
! Отговори
az преди 10 години
Ti kogo podvejda6 we nacionalen predatel Bolen mozak
39
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПЪЛЕН ***, НЕ ПОХАРЧИЛ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, А КАКВИ БЕ, ПЛАЗМОЙДИЙ, НАЛИ ТЕ ПОМНИМ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ КОЛКО ПАРИ ИМАШЕ И КЪДЕ ЖИВЕЕШЕ!
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kubachabra !!Sledvashtite izbori shte glasuvam za ATAKA !!Viijdam badeshteto na Balgariq v taq partiq !! Nqma po mogashta organizaciq kato brigadata na g-n Siderov ! Kef im e Brüksel kef im e Garciq kef im e Kuba ! Da jivei truda !!
37
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Лекувай се момчее!
36
5
 
21
 
! Отговори
ист преди 10 години
Щом като не си харчил държавни пари от каде са парите които щедро харчиш- от БСП,отДПС, от кражби ,от наркотици от ДДС или от ЦРУ или КГБ, Да не би да печаташ ЕВРО, Кажи си ние сме балъци и ще ти повярваме,
35
5
 
12
 
! Отговори
до 35 преди 10 години
илюминати викаш а защо тогава болен гласува кворума нали скачаше срещу дпс и бсп.в паламента всичко е *** няма един читав
34
27
 
17
 
! Отговори
капо преди 10 години
Mачкай Волене, герберските шантонерки!Разпори им ауспусите на Боки Цоко! С теб сме!
33
21
 
11
 
! Отговори
krasimirvm преди 10 години
До АнонименЕй анонимен *** ,що не се по интересуваш ,от къде забогатяха Седесари , гербаджии , разни демократи Ендесевисти и други неизброими крадливи *** .Който сипаха цяла една държава и никой не им потърси отговорност .Разбрали бе *** мръсен съсипаха труда на дядо ти и баба ти ,на *** и бащата ,рабрали бе *** мръсен и долен предател и *** и *** *** ,анонимна .
32
7
 
8
 
! Отговори
дсфсдф преди 10 години
В остата, куче!
31
5
 
23
 
! Отговори
Робокоп преди 10 години
Как може в народното събрание да е пълно с крадци, мошенници и пълни *** и нищо и никой да не може да ги извади от там.Ще си отидете замеряни скамъни, нещастници.
30
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Та да ви питам простичката: Волен ли е *** или ние, че още не сме ги изгонили с камъни?
29
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Парите взети от ДСП.и БСП.какви са бе ***..................нали народни................крадени..........марша...............................ОСТАВКААААААААААААААААА.на Мафията от БСП и ДПС.....................и *** ОТ АТАКА!!!
28
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм привърженика на Атака,не искам да имбуда съдник, но усещм, че има нещо гнило в цялата атака срещу партия Атака
27
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най ми е кеф че сега Съргея и Местан ще му го наместят и на него и на пропадналата му група. За това са и двамата отцепници от ГЕРБ. Ще му го набият до ушите на това комунистическо човече.
26
5
 
19
 
! Отговори
usa преди 10 години
Abe,Volencho kakvi sa tezi 60 interiorni vrati v partiata za 74000lv da ne sa s kamani Swarovski,:-) egati I moshenicite ste.
25
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На следващите избори ще гласувам за АТАКА. Волен Сидеров премиер. Само злобни *** могат да плюят един човек които има стил на живот. Волене възхищаваме ти се . АТАКА ПОБЕДА.
24
10
 
20
 
! Отговори
Някой си преди 10 години
Обаче едно бие на очи, като питат защитниците на Волен и сие нещо относно ДПС и БСП, веднага го увъртат и го усукват и пак до ГЕРБ до докарват.Ето Цветанка по bTV цитира някакъв депутат на ДПС, които е направил изказване против АТАКА, Волен и сие, обаче онея пак го усукаха и ГЕРБ пак виновни.Тоя път обаче без вина.Щото депутата си е на ДПС, а не на ГЕРБ.Явно Волен и сие здраво са ги подплатили, щом и дума не дават да се казва срещу БСП и ДПС.
23
9
 
29
 
! Отговори
kostur преди 10 години
СТАВА ЯВНО --ЗА ДА ЖИВЕЯТ КАТО БЕЙОВЕ , ПАРИТЕ , КОИТО АТАКИСТИ ХАРЧАТ , СА ОТ ЧЕРНИ КАСИ...ВЪПРОСА Е --КОЙ , КОЙ , КОЙ ГИ ХРАНИ ТИЯ ЛЕНТЯИ , ТА ХАРЧАТ КАТО БЕЙОВЕ...БЕЗСРАМНИ ЛЪЖЦИ...30 000 ЛЕВА , КОИТО ФАШИСТА СИДЕРОВ Е ИЗХАРЧИЛ В ПАРИЖ ЗА 7 ДНИ СА РАВНИ НА ГОДИШНАТА ПЕНСИЯ НА 15 ПЕНСИОНЕРА..КАКЪВ ПОЗОР...КАКВО ПАДЕНИЕ ЗА ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКО--ФАШИСТКА ХУНТА , НАСТАНИЛА СЕ В ПАРЛАМЕНТА , ДЪРЖАЩА ТОВА ЗАДКУЛИСНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ОБЩИ РАБОТНИЦИ
22
6
 
19
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Това подобие на нещо на снимката от намибски зоопарк ли са го изтървали бе ? Не бил харчил държавни пари, ами тогава харчи народни пари и затова са виновни *** и маймуните гласували за неговата шайка. До кога в парламентът на България ще влизат все човекоподобия, втори зоопарк ли ще има столицата и първи покрит изцяло ?
21
9
 
27
 
! Отговори
Yonex преди 10 години
А парите, които му дават ДПС да не си мисли, че не са държавни?!?