Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
10
 
39
 
! Отговори
От селянин преди 10 години
Този не е виновен ,а интелектуалните инвалиди който гласуваха за него и шайката му!!!
19
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волене,значи ГЕРБ са виновни че си харчил държавна пара.....
18
13
 
16
 
! Отговори
mikicata преди 10 години
Питат ли ме дет АТАКАме предаде първи път,как ВОЛЕН психопата,се кълнеше в кръстът.Тамо, Сидеров ревеше,ще ни пази като змей,че свалил той бати БОЙКОа, хвърля тапи и лудей;Тамо, ясно съзерцаваикономиката ни горка,че и плана си подхвърлякомунизъм плюс файда,Колко злато има в недратакак ще гони ЧЕЗ,20 милиарда ще изкараи ще бъдем всички 6.
17
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров не е националист а чист червен ултра-комунист. Един истински патриот обича народа и родината а не интернационала . Ти ако обичаше народа нямаше да го делиш.
16
4
 
8
 
! Отговори
mikicata преди 10 години
Банка мислил да направи,Българска, оохх ааман,а на земеделците ни клети щял да дава родния мегдан.Дава кворум тихомълкоми се тика във власта,*** да зомбирас референдум за земя.С ***, с бежанцитепуска теми злободневникак са службите разбитиа, агентите ни ценни.Спомена ми той за Орешарски плагиатсва плана си от мен:куц е, каза от завист благородна а, ни трявал супермен!
15
7
 
32
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Стига си се пенил бе Сидеров!Дай ми пица и 30 лева и ше доида на протест за тебе!Айди!!! Не се стискай!!!Ние всички знаем че много ама много си честен....!***
14
4
 
11
 
! Отговори
mikicata преди 10 години
Волен като новият ни Левски,Маги, като княгинята ни Райнадават кинти по бабички и църкви,за да хвалят телевизията АЛФА!В бурята на Магдалена,и в студио АТАКА,все ни е Америка виновна,и масоните от Хага;Чувал съм че за подкрепа,Пръста златен е на Волен,и произволно да избираза *** е кворум.
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 7. Волене , ти ли си бе? В Китай, няма ли кирилица, че пишеш на латинеца. Спокойно и аз ще гласувам за теб, че за награда на едно Варадеро да ни заведеш.
12
12
 
32
 
! Отговори
Милена преди 10 години
Много злоба лъха от този човек.
11
8
 
19
 
! Отговори
Kiro преди 10 години
Интерсно ми е какво ще кажат коалиционите му партьори СегГЕЯ и Местан.Тази тройна коалиция е ПОРНО с уастиет на ДЕФС, ПЕС и БЕС.Няма да напомянм в номалните държави как постъпват при такива ситуации.
10
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено но си изхарчил незаконно придобити пари. Да те разследват от къде са ти . То е ясно че не са от заплати. Кога ли простия български народ ще разбере че си агент на ДС както Доган и ти създадоха кирливата партия за да обедини всички турци и др малцинства под крилото на ДПС. Иначе трябваше те да гласуват по съвест и убеждение а не както сега от страх .Да не говориме че не си никакъв националист а ултра-комунист .
9
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ли ГЕРБ са ти виновни нещастик
8
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нацистите от Атака са си опекли законово нещата а тъпите корумпирани от мафия(герб,бсп и дпс) медии не знаят как да им опонират като ги захапват с спекулации без доказателства...народе докога ще търпиш тая игра и гавра с теб!!
7
5
 
38
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Още по -лошо че не си бил с държавни пари.С твоята заплата не можеш да живееш като шейх .Откъде са парите ?Цацароооов!!!
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
изигра картите си по най-лошия начин
5
7
 
20
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Дайте ми Гаджеваааа!!! :)
4
11
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, хората изнемогват, а вие демонстрирате лукс.
3
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лъжец популистки.
2
16
 
54
 
! Отговори
журналист преди 10 години
Въртят въртят и пак Борисов е виновен, че Болен Лидеров си пече *** в Куба. Ех тези опорни точки на Моника-назначената жена с деца на Сатанишев от ДС , много важни БЕ.
1
14
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***..........