Нинова съжали, че ранното пенсиониране не мина в НС

Тя обаче се похвали със замразяването на възрастта при пенсиониране
18 дек 2013 14:14,
6
Нинова съжали, че ранното пенсиониране не мина в НС
Корнелия Нинова Снимка: архив, Булфото

Председателят на социалната комисия Корнелия Нинова изрази съжаление, че предложението за ранно пенсиониране не е минало в пленарна зала.

Днес депутатите не приеха предложението на лидера на БСП Сергей Станишев и група народни представители хората, на които не им достигат 24 месеца до пенсия, да могат да се пенсионират предсрочно с по-ниска пенсия.

Предложението на КБ не беше подкрепено в пленарната зала, за съжаление, ранното пенсиониране няма да се състои тази година, заяви Нинова.

Още по темата
За сметка на това тя се похвали със замразяването на възрастта за пенсиониране за всички категории труд за една година, както и с приетото облекчено пенсиониране на военнослужещите.

Парламентът реши те да придодобиват право на пенсия при освобождаване от служба при 27 години осигурителен стаж, от които 2/3 трябва да са в системата на отбраната. Така се премахва допълнителното условие за възраст при пенсиониране на военните, въведено в предходния мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
7
 
! Отговори
Антоанета преди 10 години
Дадоха напразни надежди на бедните хорица - депутатите са си добре. Те нека да се забавляват сити през зимната ваканция а бедвия нород в кофите за отпадъци(
5
1
 
7
 
! Отговори
Тотю преди 10 години
Поне опитаха. Браво!
4
1
 
12
 
! Отговори
ро ро преди 10 години
Внесете пак предложението. Не знам защо ДПС-рите гласуваха против и Доган дали знае за това предложение. Послушковците Цонев и Адемов как ще обяснят тази подигравка с хората.
3
5
 
8
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Бе кат гледам доволната и физиономия на снимката много се съмнявам, щото от километри и личи удволетворение а не съжаление!!!! Освен това номерата дето разиграва в парламента удивително съвпадат с името което са и сложили родителите и!!!!!
2
2
 
17
 
! Отговори
бясна преди 10 години
Другарко Нинова, няма какво да съжалявате и не ни изкарвайте ***! Къде ви бяха депутатите за да подкрепят това предложение?
1
1
 
7
 
! Отговори
ИвоКалпазанов преди 10 години
Корнелия Нинова е безпорно една от НАЙ ЛИЧНИТЕ МОМИ ОТ НЕЙНОТО СЕЛО.