Погнали Борисов с данъчна проверка

Броят ми дори тухлите, оплака се той
Обновена: 21 дек 2013 12:20 | 21 дек 2013 12:19,
186
Погнали Борисов с данъчна проверка
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Данъчна ревизия е започнала на бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, обяви самият той в „Годината" на Дарик.

„Имаше данъчна проверка за 5-годишен период. Тя показа, че всичко е изрядно. Затова сега ми възложиха данъчна ревизия от 2003 г., когато бях главен секретар на МВР", добави Борисов.

Той обясни, че сега се налагало да си спомня за разходи отпреди десет години. „Сега събирам бележки за командировъчни, броят ми тухлите дори", каза още Борисов.

„Загубихме властта, защото не влизаме в безпринципни коалиции", подчерта още експремиерът.

По думите му обаче все пак гласоподавателите са оценили свършеното от ГЕРБ като магистрали, метро, детски градини, зали и училища, след като отново са решили партията да е първа политическа сила.

„Трудно е да се достигне мнозинство. И в миналия мандат имахме 117 депутати, така че ако нямахме подкрепата на Синята коалиция и РЗС, нямаше да направим правителство", допълни Борисов.

Според него има и добра страна на това, че ГЕРБ не е отново на власт:

„Всяко зло за добро. Може би, ако ни бяха дали отново достатъчно гласове, някои от нашите грешки нямаше да ги видя и нямаше да си направим съответните изводи. За партията това е един оздравителен процес", каза още Борисов.

Той обясни, че българите не са могли да предположат, че БСП и ДПС са една партия.

„Напоследък вече не се и крият, че за следващите избори ще сумират депутатите на двете партии. Не съм предполагал обаче, че ще се съюзят с „Атака". Не съм мислил, че Волен Сидеров може да утвърди правителство на ДПС", коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
titi преди 10 години
Otdavna vijdam kapanite naokolo , vijdam dori i kak se preobra6tat posledovatelno vsir4ki naokolo sre6tu GERB i Borisov ! I vse se misliat 4e sa pravi , S edno komersialno deistvie i preobra6tat godini usilia i trud na Borisov v to4no obratnata posoka ! Vijdam go , kato na dlan e ! palni ne6tastnici sa !
153
1
 
6
 
! Отговори
на боклука - вън преди 10 години
Пак ли плаче тоя куц кон ?????Бойко кратуно куха ,всичко се връща на този свят ,а ти има за какво да плащаш !!!Ако на лъжата краката бяха къси ,ти щеше да се влачиш по *** . Висторията ще останеш като - най глупавия ,самовлюбен ,идиотизираш ,вечно плачещ ,чуждопоклонически премиер !!България никога не е имала такъв недорасляк в управлението на страната !!!
152
1
 
7
 
! Отговори
ГРОБ за БГ ЕООД преди 10 години
Възмездие за делата, но приживе... А дано.
151
3
 
12
 
! Отговори
ътфр преди 10 години
Спасението на България е в :1.РАЗКРИВАНЕ ИМЕНАТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СМЕТКИ В ЧУЖДИ БАНКИ,ПРИБИРАНЕ НА ОГРАБЕНОТО В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ,А ЛИЦАТА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА В ЗАТВОРА.2.ЗАБРАНА ЗА ВЪНШНО ФИНАНСИРАНЕ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ.3.СПИРАНЕ СЪС ЗАКОН ВНОСА НА СТОКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО, КАТО МЕЖДУВРЕМЕННО СЕРЕШАВА МЕСТНОТО ИМ ПРОИЗВОДСТВО С ВЪНШНИ ФИРМИ ,НО С УЧАСТИЕ МАКСИМО 49% ИЛИ НАШИ ИНВЕСТИЦИИ.4.ЗА РУШИТЕЛИТЕ НА ПАМЕТНИЦИТЕ /паметта на държавата ни/ САМО ЗАТВОР.
150
3
 
14
 
! Отговори
se преди 10 години
Проверката е форма на доверие .Нека го проверят от годините му в детската градина до днес защото явно е бил пакосник и е правил доста бели като тази голяма беля която сътвори по време на неговото управление.Тази беля се нарича - възобновяеми източници на ток.Разписаваха разрешителни за новите лапачи на прехода и хоп тока скочи а всъщото време ни се обясняваше колко е излишен АЕЦ.Е народа го наказа като го постави на колене пред червената дъска върху която се пише с тъмно синьо.
149
5
 
13
 
! Отговори
хлебарки ГНУСНО-СИНИ преди 10 години
БОКУ И ЗВОКУ ЗАМЕНИЛИ "калинките" със ГНУСНО-СИНИ ***... ***, но винаги верни на Оехи Майна ГЕРБ-чукундурче, тиквунче, бокувче, пожарникарче, фидкултурниче - ГОЛЯМ *** и мръсни - чак посинели непрани кюлоти от гардероба на баба Надето?
148
5
 
22
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
На Бойко Борисов не му липсва чувство за хумор с което да се подиграва на БГ-будалите!Заместник-главния прокурор Борислав Сарафов вчера е излязъл със заключението че е абсолютно сигурно че Чакъра е убит тъй като отсколките са идвали от отзад и неможе и дума да става за никакво самоубииство!Тоя убиец с чувство за хумор Боко тиквата на това ли му вика данъчна ревизия
147
4
 
19
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Ко ще и да му проверяват и кътните зъби,ако всичко си му е наред няма и да му пука. Ама така е като е бъркал 10 години в кацата с меда(главен секретар,кмет ,министър-председател).Стяга го ла*ното и при слух за данъчна проверка
146
8
 
29
 
! Отговори
гейБЕР; преди 10 години
Да си спомним когато награди с пържоли кучето открило убитото момиче от Перник, Мутрата БОКО от СИК Е ЕДИН ***...... имали още *** народ да му вярват на този МАФИОТ.
145
1
 
1
 
! Отговори
готин преди 10 години
Ама тй него ли жнааееше бе А,еееееееее супер си ама в,Б.....................Я,ММН ХОРА ЗНАЕХА а ти не браво,евалатй свалям
144
8
 
26
 
! Отговори
Гробер преди 10 години
Колко фирми фалира, колко съдби разруши, колко хора уби? Всичко ти беше фалшиво и турнирите, които печелеше на тенис с уреждане и мачавете, които си уговаряше, за де се знае, че си велик, все да печелиш. Хората се възмущаваха, но наум, защото се страхуваха от злобата и безчестието.Толкова мъка причини и толкова отчаяние, че каквото и да ти направят ще е малко. Цар Боко - ***.
143
15
 
2
 
! Отговори
ES преди 10 години
A BE STE IMA MNOGO DA LAPATE HA BOKO H-------------Q
142
16
 
7
 
! Отговори
до 152 преди 10 години
Напротив, мисля да гледам по Пеевската тв7, как другаря Иван Гарелов ще прави фел*ацио на сегашната тройна коалиция, също така по Турскокомунистическата БТВ, как Росен Петров ще прави свир*и лично на Пламен Олигарски!
141
6
 
5
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До rabatАтака беше партията която ви създаваше мнозинството----------- Глупости.
140
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като са го погнали, а дано да го стигнат!
139
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го пратят на мястото на Ходорковски, а след 10 години Меркел ще го посреща на летището в Германия!
138
7
 
28
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
А колко години ще лежи в затвора Бойко? Видяхте ли какво направиха италианците с Берлускони? А той е възрастен и ще го помилват накрая. Но Бойко е още млад. Таман да стане капитан на затворническия отбор и да вкарва голове в срещите между пандизите.
137
7
 
36
 
! Отговори
Антон преди 10 години
Утре слугинската телевизия на Бойко-НОВА тв и главния *** Кеворк Кеворкян ще ви покаже нагледно как се прави фе...цио на бивш премиер.Наслаждавайте се на порно на живо.
136
10
 
30
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Не искам ББ да говори от мое име, да казва какво съм предполагал и какво не съм!Този начин на говорене издава високомерие и свещена простота. Не искам никога повече да ме управлява това недоразумение.
135
7
 
30
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Пак излъга Боко-не синята коалиция,тя много бързо се оттегли от вас.Атака беше партията която ви създаваше мнозинството,и тогава възхвалявахте Сидеров защото ви даваше гласовете си.Как така бе Боко сега Сидеров за теб е един от най-големите врагове на България,след като преди година и половина му лижеше *** и го представяше в Европейския съюз ,като много надежден политик и твой съюзник? Мразя мъжките к..ви!