Томислав Дончев ще върти финансите на ГЕРБ

Заедно с Цецка Цачева стават заместници на Борисов в партията
Обновена: 3 яну 2014 08:11 | 3 яну 2014 08:09,
30
Томислав Дончев ще върти финансите на ГЕРБ
Борисов, Цветанов и Томислав Дончев Снимка: архив, Булфото

Томислав Дончев и Цецка Цачева най-вероятно ще бъдат новите двама заместници на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, пише "Стандарт", като се позовава на партийни източници.

На конгреса на 16 февруари Генерала ще предложи промени в ръководството. Досега това негов заместник в ГЕРБ беше само бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. Новите заместници и някои от новите членове на Изпълкома щели да поемат част от ресорите му, за да може елегантно Цветанов да бъде обезсилен, без да бъде обиден, разказват партийци.

Още по темата
След февруари в партията очакват бившият МВР шеф да остане в ръководството, но да отговаря предимно за структурите.

Бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев, когото Борисов предложи за финансов министър в несъстоялия се втори кабинет на ГЕРБ, пък щял да е новата дясна ръка на лидера на ГЕРБ и ще върти финансите. В момента достъп до тях освен Борисов има само Цветанов.

За трети заместник на Борисов се спряга Цецка Цачева. Тя вече бе "назначена" от лидера за Класна на депутатите и стана зам.-шеф на групата, който координира законодателните инициативи на ГЕРБ в опозиция. Предполага се, че Цачева ще отговаря за работата на депутатите и ревизирането на предложените от ГЕРБ закони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМИ ТАКА СА В ГЕРБ- ФИЛОСОФ ОТГОВАРЯ ЗА ФИНАНСИТЕ, АДВОКАТКА ОГЛАВИ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО, КАЛИНКА РЕШАВАШЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, КМЕТ И ШЕФ НА НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ- С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ, МИТЬО КАРАТИСТА БЕШЕ ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ С 35 БОНА ЗАПЛАТА, 160 МИТНИЧАРИ С ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ , НИ РИТАТ МАЧЛЕТА С ТИКВАТА, ВАЛЮ ТАНОВ- КОНТРАБАНДНА МИЖИТУРКА, АРЕСТИ ЗА ПРОТИВНИКОВИТЕ ГРУПИРОВКИ- *** ПРЕВЗЕ СТРАНАТА, ЛУКОЙЛСКИЯ ОЛИГАРХ-ПАТНЬОР ЗА ПОКЕР, ЦВЕТЕЛИНКА НИ НАБУЧИ 1,5 ХИЛЯДИ МЕГАВАТА ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ- ПРОСТО МАФИЯ !
24
4
 
4
 
! Отговори
човечец преди 10 години
На тази "историческа "снимка , от която поколенията ще се срамуват ,са истинските лица на Герб.Тези умни лица излъчват интелект, пращят от знания, човеколюбие,честност,почтеност и безкористност ,без накакъв личен интерес или обвързаност с../?/.Истински съвременни граждани-за европейско развитие. Тримата братя и златната ябълка-България,която " трябва" да управлят? А за Дончев-няма такъв професор ,който да го "пусне " по който и да е филисофски предмет. Проверете му дипломата на тоя дегенера
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дпс взе функцията на комунистите да разграби България.
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кога ще ни управляват продажници и еничари? Събуди се народе, смачкай на змията главата!
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само атака може да ви спаси. Волен премиер!
20
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само и единствено герб на този етап може да спре разграбването и взимане на нови кредити за крадене от турци, комунисти и фашисти. Оставка и Борисов премиер! Опорните точки вече са актуални само в централата на позитано. Идваме гладните и ще ви е много трудно да ни спрете.
19
7
 
7
 
! Отговори
Да потренира преди 10 години
трябваше преди да стане министър. Сега да видим дали след година ще имат пари в касата. Те /ГЕРБЕРИТЕ/ освен да крадат друго не знаят. Особено завършилите като Дончев школите на ОТРОВЕНО ОБЩЕСТВО
18
6
 
10
 
! Отговори
0 преди 10 години
Философията на герберите:Орешарски бил некадърен и цял да фалира държавата, но вижте сега другари Дончев е много кадърен финансист,завършил е георгафия и философия ако не се лъжа,даскал човек и по добре ги умее тези работи от Орешарски,ама нали е наше момче "гениален"е и докато спи се учи на финанси също като вожда си Борисов.Въобще"генийчетата" от Герб не им трябва образование,те са се родили научени.
17
5
 
9
 
! Отговори
ЛЮТА ЧУШКА преди 10 години
До Дървен философМдаа,Станишев е компетентен по копчетата в армията,философа Доган е хидроинженер,Новата рожба на свинята майка Бареков и той пълен с лични качества като *** с витамини,Изобщо откъм червения фронт ни заливат с компетентност вече 70 години и като гледам сме цъфнали и вързали чак ще прецъвтяваме.Абе другарю, айде да оставим пропагандата и да си свалите червените очила и да видите света къде е отишъл и ние къде сме.
16
7
 
23
 
! Отговори
Боце преди 10 години
За какви промени се говири.Структорите на ГЕРБ на много места са пред разпад....Боко може би е решил да сдава властта в партията и да бъде почетен председател, като Доган.Всичко намирисва на второ НДСВ-пълен разпад и обезличаване!
15
8
 
21
 
! Отговори
Дървен философ преди 10 години
До ЛЮТА ЧУШКААбе, човек, остави агитацията! Не смяташ ли, че е редно управляващият да има КАПАЦИТЕТ (образование, лични качества, харизма и т.н.), за да управлява? С какво завършилият философия Дончев попада в тази характеристика? С това, че3 е завършил политически курс в "Отворено общество" ли? За да управляваш пари в такъв мащаб трябва да си малко повече от счетоводител, а той , горкият и това не е . Кое му е смисленето? Че от мислене му е окапала косата ли?
14
4
 
13
 
! Отговори
fitnesa преди 10 години
Какьв герб ?? Махнете вси4ки недуразумения назна4ени от Б.Б и Сьсела от тази снимка.Става вьпрос за на4алника на КАТ Пловдив биберона НА4ЕВ. Нима не знаете какви далавери се вьртят в КАТ Пловдив.Защо при толкова много оплаквания и злоупотреби не се вземат мерки? Изпратете проверка от компетентни служители и ще се обидите.Дори ще се наложи да си тьрси адвокат.Идват избори а този некадьрник работи срещу правителството.Все още дьржи снимките на 4онов,ББ и ЦвЦв на бюрото си......
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МОРСКИЯТози виц излезе най-напред за Цвъцко.Ама не е ли убавец ваш Цветанчо, а?
12
3
 
22
 
! Отговори
Тея отекоха преди 10 години
На кого му пука за тази групировка? Няма ли нещо ново - Бареков, друго Яне, оня архонта, некъв цар нема ли? Абе какво става - все *** ни пробутват...
11
8
 
39
 
! Отговори
Бай Рачо преди 10 години
На снимката Тримата ...... (по Доню Донев светла му памет.).
10
9
 
17
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Всички, които не са с управляващите, се оплюват по всевъзможен начин. ДС действа, но пък и съзнателно слепите не са малко. Повече от 20 години вече...доста хора се и облажиха, затова нямат друг избор, освен да спъват, да се кланят, да манипулират ... и всичко друго, за което се сетите. Трагедията дано има край най-после.
9
17
 
34
 
! Отговори
Тиквето преди 10 години
Партия ГРОБ освен да си прави някакви кадрови врътки и да краде не може абсолютно нищо друго.
8
30
 
8
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БКП преди 10 години
ДО НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ---Ооо сливо ***,здрасти *** .Искарали си вибратора от отверстието.
7
15
 
10
 
! Отговори
киро преди 10 години
Пак добре че финансите на ГЕРБ ще се стопанисват от един прагматичен човек ,не ми се и мисли сега за какво се харчи субсидията щом Борисов отговаря за нея - финансиране на спортни клубчета идр.
6
32
 
8
 
! Отговори
ЛЮТА ЧУШКА преди 10 години
Дончев е един от много малкото смислени политици в ГЕРБ, мястото му не е там да отива при реформаторите.