Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета

Той ще съди пострадалия полицай
Обновена: 7 яну 2014 18:03 | 7 яну 2014 17:00,
146
Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета
Волен Сидеров по време на протеста. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е категоричен, че няма основание да даде имунитета си заради инцидента на летище Варна.

По-рано днес стана ясно, че прокуратурата се е заела с вчерашния случай, при който националистът и депутати от партията му участваха в словесен сблъсък в самолет с културното аташе на Франция, а на земята се спречкаха с пътници на летището. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова не каза директно дали обвинението ще иска имунитета му, но не изключи възможността.

При инцидента пострадаха двама души - Димитър Бахнев и полицаят от "Гранична полиция" Костадин Колев.

Сидеров обяви, че смята да съди полицай Колев, защото говори неистина по медиите. Според Сидеров униформените са се държали арогантно с групата на „Атака”. Лидерът на партия „Атака” подчерта, че „скандалът е поръчка от най-високо политическо ниво и тепърва предстои да се разбере кой е неговият инициатор”.

По-рано днес пък той обвини областния управител на Варна Иван Великов, който е бивш прокурор, че е организирал събитията.

В понеделник вечерта стана ясно, че Сидеров е предизвикал грандиозен скандал по време на полета от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Според думите на очевидец на информационна агенция „Черно море“ скандалът е предизвикан от вулгарното поведение на лидера на „Атака“. Той нападнал френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Млад мъж се застъпил за дамата и нарекъл Волен Сидеров простак. Лидерът на „Атака“ и двамата му спътници мигновено нападнали въпросния гражданин.

Според думите на очевидеца гражданинът понесъл няколко удара, а лидерът на „Атака“ публично заявил, че всеки, който го нападне словесно, ще получи същото отношение.

Самият Десислав Чуколов отправил директни нападки към въпросния гражданин и останалите пътници. Вие богатите българи, дето пътувате със самолети, снимайте, снимайте да пълните жълтите вестници, викал той, цитиран от очевидеца.

В последствие скандалът се пренесъл на паркинга пред летището, а Волен Сидеров е продължил да буйства пред погледите на жандармеристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лУд , лУД ! най-доре ще е следващата му /и последна / екскурзия да е до някоя квалитетна психиатрия,той е много подходящ за психиатрични проучвания
27
1
 
20
 
! Отговори
spravedliv преди 10 години
КОЙ НОМЕР ФЕС НОСИШ
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тайната на Сидеров е, че има жълта книжка, затова е освободен от казарма навремето и затова е недосегаем за съдебната система. Не може да отговаря за действията си като невменяем. Остава открит само въпросът защо се допускат луди в парламента, кога ще започнат да минават на психотест народните избранници?
25
1
 
20
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
Не го давай, *** ( бездруго никой няма да ти го поиска ) , иде времето, когато народа ще ти го отнеме. После ще ви видим, теб, Чуколина и цялата глутница нагли бездарници, какво ще правите без имунитетче .
24
2
 
15
 
! Отговори
jan преди 10 години
До БУДА-лаНаистина си будала. Защо слагаш всички под един знаменател. Нали трябва някой да ви отвори очите. Лошото е, че точно този наистина е за лудницата.
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на въжето урода!!
22
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е нема такава държава! Тоя и сега ако не го осъдят за нападение над полицай, просто не знам?!? Това не му е за първи път, а най-вероятно няма да е и последен. Бах.ти институциите, егати правосъдието, това никъде го няма...Щял да съди полицая! За кво бе пиле шарено, задето си върши работата ли, да ти озапти сганта смотана??? Е честно, тоя е пълен психопат!!! Нема такава държава, нема такъв парламент.
21
59
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай, Волене - ние сме с тебе, за победа идва време! Никой нормален човек няма да повярва на гнусните компромати на платените медии! Атаката продължава!
20
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Покрай такива *** националист стана обидна дума подобна на комунист.
19
5
 
32
 
! Отговори
пудел с фес преди 10 години
Сидеров по-добре да го приберат и лекуват, че ако продължава да се мотае из НС и да дразни хората, нищо чудно да го намерят пребит на бунището в Суходол някой ден. Това е най-противният политик в целия ни преход.
18
3
 
35
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Освидеталстване ! Сидер Ага е клиничен слуачай на психо-ибрикчииска-идиотия !
17
3
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
До БУДА-лаа дали помниш какво направиха цар киро и хората му и мъртвите момчета?:))))))това ли е насъскване..а провокацията на мюсюлманите излезли да се молят на тротоара ????айде не се прави на модерен
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
психичноболните имат имунитет в съда
15
3
 
36
 
! Отговори
Ичко преди 10 години
Луд за връзване,защо постоянно ни занимавате с него.Приемете го в психиатрията вече!!!!
14
2
 
38
 
! Отговори
Хон Гил Дон преди 10 години
тоя *** няма ли кой да го предбие, ама яко, да седи като зеленчук и само да го поливат
13
2
 
38
 
! Отговори
аз преди 10 години
ако министъра на Вътрешните работи беше мъж а не дамски полов орган щеше да съди тая мижитурка от името на цялото министерство.И всички полицаи щяха да застанат зад него,ама кат си си *** ще те яхат.
12
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров е психично болен!
11
2
 
45
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Само психично болен може да предизвиква скандал след скандал, да буйства и да фантазира небивали обещания от приказките за 1001 нощ. Няма да цитирам неговите фантазии, защото ще прозвучат много смешни, но само като чуете за мега обещанията за 1000 лв. минимална заплата и връщане на територия от съседна държава, ви става ясно за какво става въпрос.
10
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И ще го осъди на всичкото отгоре, защото това е правителство на *** и турци.
9
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този бих го пребил с удоволствие. Искам да кажа, че не го пази имунитета му, а платените "браточки" които се движат с него. Е, от време на време го пазят и масите...