Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета

Той ще съди пострадалия полицай
Обновена: 7 яну 2014 18:03 | 7 яну 2014 17:00,
146
Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета
Волен Сидеров по време на протеста. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е категоричен, че няма основание да даде имунитета си заради инцидента на летище Варна.

По-рано днес стана ясно, че прокуратурата се е заела с вчерашния случай, при който националистът и депутати от партията му участваха в словесен сблъсък в самолет с културното аташе на Франция, а на земята се спречкаха с пътници на летището. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова не каза директно дали обвинението ще иска имунитета му, но не изключи възможността.

При инцидента пострадаха двама души - Димитър Бахнев и полицаят от "Гранична полиция" Костадин Колев.

Сидеров обяви, че смята да съди полицай Колев, защото говори неистина по медиите. Според Сидеров униформените са се държали арогантно с групата на „Атака”. Лидерът на партия „Атака” подчерта, че „скандалът е поръчка от най-високо политическо ниво и тепърва предстои да се разбере кой е неговият инициатор”.

По-рано днес пък той обвини областния управител на Варна Иван Великов, който е бивш прокурор, че е организирал събитията.

В понеделник вечерта стана ясно, че Сидеров е предизвикал грандиозен скандал по време на полета от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Според думите на очевидец на информационна агенция „Черно море“ скандалът е предизвикан от вулгарното поведение на лидера на „Атака“. Той нападнал френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Млад мъж се застъпил за дамата и нарекъл Волен Сидеров простак. Лидерът на „Атака“ и двамата му спътници мигновено нападнали въпросния гражданин.

Според думите на очевидеца гражданинът понесъл няколко удара, а лидерът на „Атака“ публично заявил, че всеки, който го нападне словесно, ще получи същото отношение.

Самият Десислав Чуколов отправил директни нападки към въпросния гражданин и останалите пътници. Вие богатите българи, дето пътувате със самолети, снимайте, снимайте да пълните жълтите вестници, викал той, цитиран от очевидеца.

В последствие скандалът се пренесъл на паркинга пред летището, а Волен Сидеров е продължил да буйства пред погледите на жандармеристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
24
 
9
 
! Отговори
Цветан преди 10 години
Боко Тиквата и фенчетата му се скъсаха да правят провокации срещу Сидеров и медийте му да ги раздухват, обаче няма да го огрее. Ще види повече власт само през крив макарон. А за Сидеров ще гласуват доста повече хора отколкото на предните избори. Защото се видя, че намали и цената на тока, увеличи пенсиите и майчинските. Хората гледат фактите, а не лъжите на Тиквата и медиите му.
47
4
 
34
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Нека сега тези, който вкараха Волен в парламента с гласа си да се срамуват. Срам и позор! Повярвахте ли, че Сидеров ще ви даде 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия?! *** народ - слаба държава!
46
6
 
3
 
! Отговори
45 преди 10 години
Прав си приятелю.Но не забряавяи че българина е много смел на масата.Но когато тлрябва да дейтва.....Примери в хилядолетната ни история много.
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой хвърля пепел в очите ни.Какво означава да те предизвикат.Човек дори и като гражданин трябва сам да ръководи своите действия,а не да зависи от действията на друг.Особено значимо и важно е това за един политик.Но ,не ми се коментира,защото всичко това са глупави сценки от некадърно сглобен филм.Сидеров е главния герой,но кой е режисьора.Но и това няма значение.Идва времето,когато сами ще се самоизядат барабар с куклите и кукловодите.
44
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, "независимите" журналисти, що не го разнасяхте Сидеров, когато крепеше мафиотското правителсвто на Банкянската мутра, а сега го награбихте.Айде напънете се още малко да бутнете правителството, което клатитите от първия му ден.Върнете си Боко Тиквата за да ви пълни пак гушките с пари от данъкоплатците и да ви зъплълва страниците с ежедневните си тъпизми.
43
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнуснит бокомедии манипулират, материялът *** от кеф.Как да не ти е весело.
42
4
 
35
 
! Отговори
off :) преди 10 години
След като свършил с пяната, минал 100 метра по-надолу да яде в турския ресторант :D
41
2
 
29
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Убите го бе, на тоя имунитета му важи само докато е в народното събрание по време на работа, през останалото време е чист ***!
40
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този гнусен *** трябва веднага да напусне парламента и да бъде осъден,а колкото до имунитета му ще му го вземат вез да го питат
39
21
 
12
 
! Отговори
Аттилакиссе преди 10 години
Това с битият полицай го пробутват вече 5-6 пъти . Еднообразен сценарии .Абе обл. упратвител ,като бивш прокурор .това ли измисли? Много сререотипно, притоплена чорбица за наивници и освирепяли Ентилигентни граждани дето така и не разбраха ,че ги води за носа един *** и мин-председател беше.Лудите са тези дето Борисов ги лъжеше ,че израсъл ,,СИРАК,, и със стърчаща Партиина книжка от задният джоб громеше комунистите. Психически отклонения има тези дето вярват на анникомуниста Борисов.
38
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хич не го подценявайте този интригант и интересчия Сидеров! Нарочно ги разиграва тези циркове за да може да го изгонят от парламента и пак да го играе дисидент на следващите избори!
37
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само Сидеров е за лудницата.Ами тези около него да не би да са по малко луди и нагли?Цялата му група от АТАКА са като него.Въпроса е защо ние си мълчим и ги търпим и най вече нужните институции?
36
3
 
23
 
! Отговори
4-ти км. преди 10 години
Няма как да носи отговорност. Само може да го лекуват.
35
3
 
25
 
! Отговори
@ преди 10 години
Представете си какви зеленчуци са гласувалите за волен, един компир е като гений сравнение с тях. Трябва да се преосмисли избирателното право, дали хора с интелект на морков да могат да гласуват.
34
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета"А няма ли да си покаже шушулката? :)
33
1
 
26
 
! Отговори
Иво Калпазанов преди 10 години
Малеееее колко съм УЧУДЕН от изказването на Сидеров!!!!!:D
32
2
 
27
 
! Отговори
1 преди 10 години
Пред наще може и да мине номера,ама щом и френското посолство е подпалило,може и да го яде големия... предах боленчо,те франсетата не си поплюват :)ДАНО!
31
5
 
22
 
! Отговори
волен умри преди 10 години
този побърканяк го искам мъртъв
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gospod da si pribere veresiite
29
1
 
39
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Правилно ли разбрах, че депутати са били обикновен гражданин в самолета ???