Сидеров крещял: Кажи ми пак простак!

Свидетелка: Този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин
Обновена: 8 яну 2014 11:37 | 8 яну 2014 09:56, Анисия Иванова
283
Сидеров крещял: Кажи ми пак простак!
Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото

В самолета Волен Сидеров се държа много арогантно, разказа пред bTV една от пътничките от същия самолет -  рускинята Олга Маринова. 

Маринова от години живее в България и няма българско гражданство. Подчертава, че няма никакви политически пристрастия и мотивът й да разкаже видяното е възмущението, което поведението на депутатите е събудило в нея.

Още по темата
Скандалът с Волен Сидеров стана в самолет, пътуващ от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Маринова разказа, че в самолета депутатът се разхождал напред-назад, закачал някаква жена, която впоследствие се дръпнала. „Той я наричаше лъжкиня. Видях, че вадеше документи и казваше: „Аз съм Волен Сидеров и не се притеснявам да го казвам.“, допълва картината за скандалния полет Маринова.

Вчера стана ясно, че спречкването е било с културното аташе на Франция в България. По думите на Олга Сидеров се държал арогантно и се е заяждал с пасажери.

Когато слезли от самолета, той и хората му започнаха да се бият с младия мъж, който го нарекъл „простак”, разказа Олга. Всички от обкръжението му се нахвърлиха върху него, беше много грозно и неприятно, че такова нещо може да се случи, обясни тя.

Сбиването е станало в автобуса, където групата на Сидеров се качила от средната платформа, а  момчето, с което се сбили, в края.

По думите й Сидеров отново му крещял: „Кажи ми пак простак“, момчето повторило, че е простак и оттам нататък всички се нахвърлили и започнали да го бият, разказва Олга.

„Стана навалица. Младежът попита: "Всички ли ще ме биете?“, допълни свидетелката.

Тя каза, че жените от групата на Сидеров са ритали с крака младежа и викали: „Защо го обиждаш, защо го наричаш простак."

"Една от тях с кестенява коса го риташе с крака и беше много гръмогласна. По-бойна беше тази с кестенявата коса.“, категорична е рускинята.

След като групичката изхвърлили момчето от автобуса, Сидеров викал и приканил хората наоколо да гледат и да снимат с телефоните си, за да се „знае, че никой не може да бъде обиждан в България.”, спомня си още тя.
Маринова уточни, че не е била на мястото с побоя върху полицая.

Тя приключи разказа си с извода, че този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още по темата: Атакаскандал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
6
 
42
 
! Отговори
:-) преди 10 години
Кестенявата е Гаджева. Другите две фръцли са руси, а Чуколина - с брада :-)
217
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако някой го види тоя, да не забрави да му предадее моите поздравления!"6 волтов ***"
216
9
 
42
 
! Отговори
:-) преди 10 години
Отдавна е срамно да си бъргарин заради ромите, представящи се като ''българи'' по света, и заради *** като този Ганьовец Волен.Казва, че е патриот, а всъщност е обикновен, самозабравил се хулиган с имунитет.
215
4
 
21
 
! Отговори
варна преди 10 години
ДО НЯКЪДЕ СЪМ ИМАЛ СИМПАТИИ КЪМ КЪМ ТОЯ *** И ДРУГИЯ ДЕТО УБИЛИ ДЯДО МУ ,УЖ ДЕ НО ТО ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМА ГРАНИЦИ КАТО ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ НА ПРОСТОТИЯ И МАГАРИИ ЛИ ЩЕ УЧЪТ НАРОДА ТЕ СА ЗАБРАВИЛИ ЗА КАКВО СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ ИЛИ ??? ПП. ДАЖЕ И ЖЕНИТЕ ИМ ИЗБЯГАЛИ ЧЕ НЕ СА ГИ ИСТРЯЛИ А ТЕ ДЪРЖАВА Щ ЩЕ ОПРАВЯТ ПАЗИ БОЖЕ
214
9
 
38
 
! Отговори
:-) преди 10 години
И *** са така. Сами са тихи и бъзливи като мишки, но в глутница са големи ''герои''.Волен и шайката му - в затвора!Правителството и Парламентът - в оставка!
213
5
 
20
 
! Отговори
Шаман преди 10 години
До ПитащРазбира се, предизвикало го е същото нещо. което кара хората да ходят в психиатрията а именно - болният им мозък! То ми и личи че е от ония, малките и злобни комплексарчета, които ако са самички са по тихи и от видата, но ако са много ехееее те са царе
212
11
 
11
 
! Отговори
Питащ преди 10 години
А ще драсне ли някой 2-3 реда кое е предизвикало възмущението на Сидеров спрямо френското аташе и разразилите се след това събития? - това е въпросът.
211
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какви сценарии? може би и сервитьорите от ресторанта в брюксел са замесени, фотографът от куба, служителите на луфтханза, пенсионерът от тракия? човекът си е изтървал нервите (мен ако питаш не знам кога си ги е сдържал) и взел да бие. друг е въпросът, че ако прокуратурата беше толкова принципна за всеки ударен юмрук, 90% от населението щеше да е по затворите..
210
13
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Правителството този път се прекара.Нормално е ГЕРБ да постави въпросът за смяната на Сидеров като Председател на Комисията и веднага след това да поиска вот на недоверие на Правителството и този път да мине.ГЕРБ си вкара троянският кон с двамата "отцепели"се депутата и нови избори.Просто това си беше един режисиран сценарий с участието на чужда гражданка /реакцията на Френското посолствсо/ ,подставено лице и една телевизия .
209
4
 
26
 
! Отговори
ВОЛЕН СТРАТЕГЪТ преди 10 години
нарочно е поискал да му кажат '***'...за да може после да вика: ИЗВИНИ СЕ БЕ :)..
208
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** народ , прости управници
207
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 10 години
коя е кестенявата
206
0
 
1
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Анонимен222 ...всъщНост не пробвай нищо...смятам да си отрежа една диня...няма ме;)
205
0
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Жалък електорат.Нещастен народ.Да избира само между мутри????.
204
0
 
1
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Анонименнеадекватен си брат...нищо не ти разбрах...пробвай пак
203
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Да де, докато крепеше Правителството на ГЕРБ по различен ли беше????
202
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До г-н ТауНали народът не подкрепял протестите?Как така тоя същият народ ще си избере Борисов на избори.Нали всички са твърдо зад партията майка?Или в платената ти драскаческа главица тея две твърдения живеят в мирно съжителство.
201
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доган не ли е мутра?Станишев не ли е мутра?Това че носи очила и има гейски облик не го прави интелигентен от няколко месеца говора му изпростя повече от на Борисов.Местанчо пък е селска даскалка по БЕЛ.Това му е върхът на академичната кариеа ако някой е останал с друго впечателните.
200
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Проблем. Да избираш един между един " ***" и една "Мутра" ????
199
10
 
5
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
До Срам ме еточно вие сте проблема...хората,които ги е срам,че са българи и са готови да станат *** на всякакви други нации и страни но за собствената си да не хаят и дори с удоволствие да плюят в лицето на Родината си...Аз пък се гордея със страната,родината и народа си и това е истината...всички ваши коментари са пулна простотия...ареее