Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
13
 
! Отговори
Антикомунист преди 10 години
ДА ЛЪЖЕ това е нормалнотао състояние на човек с ХИСТРИОННО ЛИЧНОСТНО РАЗТРОЙСТВО.Драматиз.на собст. преживявания,театралност, внушаемост, повърх.и лабилна емоционалност,пациента е център на внимание,, сръхангажираност,с физич. привлекателност(е доста ТУЛУМ пада), егоцентризъм, склонност към самоизтъкване, постоянен стремеж към признание,постоянно манипулативно поведение с цел удоблетворяванена на собствени нужди. И по лял ден лъжи, лъжи!КОЙ Е ТОЙ?(ИЗ МЕДИИТЕ ОБИКАЛЯТ ЦЯЛ ПОЛК С ТЕЗ СИМПТОМИ
141
2
 
20
 
! Отговори
анализатор преди 10 години
Когато Борисов твърди нещо, обръщате го наопаки и разбирате истината:- Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов- Скоро ще лъсне далаверата ми с Първанов, оплака се Борисов- Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г.- Първанов дойде в Банкя да играем комбина, тъй като ев лоши отношения със Станишев, откак изгуби лидерската битка преди 2г."
140
1
 
20
 
! Отговори
ТИТО преди 10 години
Бойко, защо продължавате да правитге хората луди.Ами разбира се, че сте си дружки с Първаноглу, Доган и Р Петков открай време, ама понеже сценария е такэъв, трябва да го играете врагове за пред хората.Педи няколко месеца изтърси, че Доган искал да те убива, а преди дни че той бил голям политик.За да се разбере истивата за вас трябва да ви се видят общите приятели и интереси, а те са Валентин Златев и Георги Гергов, Винпром Пещера, общите ловувания.Всичко е по сценарии на Генерал Любен Гоцев.
139
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"..лакей на враговете на България..." Затова като отказа строителството на Руската АЕЦ, веднага се втурна петата колона с цялата си КГБ (ФСБ) - мощ ! То не бяха "другите методи" на Станишев, то не бяха тройните сметки за ел.енергия, то не бяха "самозапалени" луди, то не бяха "горките" лекари дето ги обвинили за бебето във фризера, то не беше повсеместното подслушване уж от Цветанов, пък всички записи са компромати за ГЕРБ, то не бяха агитки и петна, то не беше червена боя по асфалта !!!
138
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако е чист , Борисов няма да се притеснява от това , че хората ще научат кой влиза в дома му . А за съдържанието на " пикантните записи " , си е виновен самият той . Ако не иска да се занимават с него , да си отиде на село , от където е тръгнал . Не разбра ли , че освен простотии тъпият му мозък друго не може да роди .
137
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всяко изказване на Боко е изцепка или гаф, затова с чисто сърце може да почне да нарича всеки запис, който му документира глупостите "Манипулиран"!Така, де, нали е записвано, следователно може да претендира, че са извършени манипулации...И въпросите около Мишо бирата не са кой е подслушвал Боко, а какви ги плещи Боко, когато си мисли, че никой не го слуша. Какво е говорил и какво е вършил не било важно... Хайде де!Много по-важно е от това на какъв носител е бил записа и как точно е презаписан
136
0
 
14
 
! Отговори
боко истината преди 10 години
Тиквата и да го хванат на калъп с ГОЦЕ пак ще ви каже ,че филм снима .Веднага 1 000 000 агнета заблейват в негова защита по форумите,телевизии и преса.
135
0
 
5
 
! Отговори
Дон Кольо преди 10 години
До Анонимен153, и мен ме подслушват и сигурно умират от смях от тъпотиите, дето ги ръся по телефона. Ама какво, местя го от единия в другия крачол.
134
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко искам да й вдигнеш кръвното на всичкидействай както ти си знаеш
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
i mene me podslu6wat ama me boli kosata-neka da podslu6vat, guzen negonen bqga se glasi v edna pogovorka-neka da vidi hubavo li e !
132
0
 
13
 
! Отговори
ехаааааа преди 10 години
Един истински Бистришки тигър,това е Бацко.
131
3
 
1
 
! Отговори
акуд преди 10 години
дпс чрез бсп и атака по заповед на шериата искат да озаптят всички Българи който имат реалните възможности да спрат ромската, турската и арабската инфазия на Българската територия , а всички ние си седим и си мислим ,че това е тетър. колко ли по различно е било ежедневието на Българите през 1393(падане на България под османско ИГО) ????? ..
130
2
 
6
 
! Отговори
ataka преди 10 години
tikvata vinagi lyje
129
3
 
11
 
! Отговори
До 140 преди 10 години
Всеки един от нас познава поне по един индивид дето може ВСИЧКО...Всеки от нас също знае що за хора са тези индивиди...На България не и трябват таквиз люде!Трябват и хора дето могат да правят едно нещо, ама го правят като трябва!А когато индивид дето всико знае и всичко може е ***, тогава настъпва катастрофа...Представяте ли си какъв гащник, запасан над пъпа и некомпетентен във всяка посока ни управляваше 4 години...ХАХАХАХАХАХА
128
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До към панделата 142Вижте контрапротестите, там има пълна извадка от лицето на съответните избиратели !
127
4
 
4
 
! Отговори
до 144 преди 10 години
само от израза ти *проста *** *си личи какъв си и ти ами стой си у блатото като не искаш да си като бойко ,пък той нека стой в бояна и в парламентанека му е злети може би си по напред от Бойко ,а?
126
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата толкова е свикнал да лъже, че започна да се оправдава още преди да е излязъл записа.
125
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Освободихме България от страха...!" Вече никой не се страхува да подслушва под път и над път.Свободно, спокойно и повсеместно ви следим и подслушваме !
124
4
 
9
 
! Отговори
ха-ха преди 10 години
До 140Да! В България има много хора не искат да са прости *** като Боко ***!
123
3
 
2
 
! Отговори
999 преди 10 години
*** ! Всички сте дребни душици. Манталитетът вие като на ***. Разликата е там че ходите с дрехи ,имате пари. Преялите от лакомия,живеете като прасета и грухтите като тях,ако някои нормален човек ви каже нещо умно или ви каже колко сте прости не може да го разберете защото интелекта ви липсва. Смешници и тоя Габон барабар и той с Петко.