Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов

"Първанов в Банкя никога не е идвал, последно се видяхме преди 2 г."
Обновена: 16 яну 2014 16:30 | 16 яну 2014 10:20,
194
Готвят ми манипулиран запис, оплака се Борисов
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов внася сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за разпространената вчера информация, че има записи на разговори в дома на Борисов в Банкя с президента в периода 2002-2012 Георги Първанов и с Румен Петков.

Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ.

Още по темата
Заявка, че ще сезира главния прокурор, вчера направи и Георги Първанов.

"Пак по старата ченгеджийска схема - някой уж дал, някой уж притежавал. Аз не мога да разбера как месеци наред се говори как нашето правителство подслушвало. За никой друг не излязоха записи, освен от моя дом", ядоса се днес в парламента Борисов. Той предрече, че в България ще се разрази истински „Уотъргейт“ и обвини управляващите в полицейщина.

Надявам се този път извършителят да бъде задържан. Наказанието е десет години затвор. Предупредих ви, че подслушват телефона ми, за да изтекат после към жълтите медии пикантни записи, заяви Борисов.

Той обаче беше категоричен, че Първанов в Банкя никога не е идвал. Последната им среща била преди две години, в края на мандата на президента и срещата била чисто техническа. Оттогава не съм го виждал, отсече лидерът на ГЕРБ.

Така стана навремето с монтажа, манипулирания запис с Мишо Бирата. Сега се готвят да пуснат такъв манипулиран запис. Аз съм убеден, че такъв запис не може да има, защото ние тримата никога не сме се събирали, обясни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разказа още пред дома му постоянно стои „двувратото паджеро, което ние го оборудвахме“ и снима и засича кой влиза в дома му.

Борисов като цяло беше доста враждебен към въпросите с кого се е срещал. Когато хванаха американците, че са подслушвали Меркел, никой от журналистите не попита какво си е говорила Меркел, питаха кой ще понесе отговорността, отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му и АБВ нямат никакви договорки. Той обаче направи твърдото уточнение, че „политическите лидери трябва да могат да си говорят“.

Според Борисов ДПС и Моника Йосифова седят зад компроматите срещу него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
2
 
10
 
! Отговори
Аспарух преди 10 години
Крадецът вика "Дръжте крадеца!"
121
11
 
4
 
! Отговори
до 135 преди 10 години
Баце а ти и да риташ мачел не ставаш и това не можешМразите Бойко щото е пич и може всичко българина не харесва отворени ,предприемчиви,нахъсани,съвременни,можещи хора Бойко иска да върви напред и с нокти и зъби се бори затова ви е ядче вие не сте като него
120
12
 
6
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Забележете релацията - явна опасност за БСП от разцепление, информацията стига до Трактора, пуска се слух, че Първанов и Борисов играят заедно през "Галерия". Колко пъти беше използвана тази схема през последните няколко години, колко пъти бе прости българи!? Колко пъти ще трябва да ви манипулират по този елементарен начин, преди да ви светне в простите глави от къде точно идва проблема за България? Един престъпник, какъвто е Алексей Петров, манипулира и упралвява цялата държава. Овце прости ...не заслужавате друга съдба освен тази, която имате в момента.
119
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези клишета са верни и доказани на 100%! Нищо не съм добавил от себе си.
118
4
 
3
 
! Отговори
до 133 преди 10 години
До Анонимен тези клишета който ги лепиш на Бойко може би половината се отнасят и за теб Не мислии ,че тебе всички те харесват сигурно и ти за много хора не струваш ИДЕАЛЕН ЧОВЕК НЯМАщо си мислиш че ти си безглешен
117
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМИ МАЙ И ЗАПИСА ЗА МИШО БИРАТА БЕШЕ СКАЛЪПЕН. А? ЕЙ ТОЗИ НЕ СПРЯ ДА ПЛАЧЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА Х-Й. ТО БИВА БИВА АМА ТОЗИ ПЛАЧЕ И СУТРИН И НА ОБЯД И ВЕЧЕР. НЯМА МАНИПУЛАЦИЯ БРАТО. ДС то НЕ СПИ. ИМАТ УШИ И ОЧИ И В *** ТИ АКО НЕЗНАЕШ.
116
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баце, а когато ритате заедно мачле на игрище в затворен комплекс това за среща не го ли броите. Може би там само се ритате и псувате?Тиквочев, нагъл си не по-малко от другата *** - дон Гоце!
115
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата дори да го хванат с двете ръце в кацата с меда пак ще твърди, че всичко е манипулирано.
114
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бо е велик, ВЕЛИК!- Рекетьор, мутра, лъжец, интригант и верен лакей на враговете на България!
113
7
 
5
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
До ТялотоАми не другарю, от платената медия "днес" вмъкват "оплака се" в контекста в типичния си подигравателен стил. За това им плащат в крайна сметка. Не можеш да видиш подобен подход в "статиите" на "днес" когато става въпрос за столетницата. Но както и да е, всеки разумен човек има глава на раменете си, да гледа какво се случва, и да си прави заключенията. Иначе Борисов не се "оплаква" и не "хленчи", просто е подал сигнал до прокуратурата.
112
4
 
12
 
! Отговори
ББ преди 10 години
Кой ме подслушва докато пикая, кой ми *** в гащите!
111
2
 
6
 
! Отговори
Хубав бълг. живот преди 10 години
Пловдивчанка на 56 години сложи край на живота си в понеделник следобед.Тя се простреляла в главата, като поставила дулото на пистолета си в устата. Причината за фаталното решение засега не е ясна. Варненка на 43 години сама е взела решение да сложи край на живота си. Тя е скочила във водата от бетонната площадка зад Сити център в кв. Аспарухово във вторник. Няма улики за извършено престъпление.
110
10
 
7
 
! Отговори
Без коментар преди 10 години
Абе какви са тези записи , нали откакто Цвъцко го няма в България не се подслушва , изчезнал е страха на хората , а имало нови записи на Борисов.Досега само записи на Борисов излизат , всеки нормален човек ще си направи сметката КОЙ .Да не говорим , че вчера Йовчев от трубуната на народното събрание каза , че чрез подслушвателни мероприятия са засекли информации за погром над парламента и затова полицаите са 3000 а протестиращите 100 човека отпред .
109
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде стига сте философствали Бойко дали се прави на жертва или не ,Първо се вижте вие дето го плюете какво можете и за какво ставатемедийте пишели постоянно за Бойко ,ами за кой да пишат ,за вас ли ,кой сте вие ,какво направихте за хората около вас ,за обществото,станахте ли по-добри -нищоЩе пишат за Борисов -ДА като станете и вие като него и за вас ще пишат ама не можете ЧЕШЕТЕ СИ ЕЗИЦИТЕ И ПРЪСТИТЕ ТУКА -затова е така в Българияприятен ден
108
5
 
10
 
! Отговори
Тялото преди 10 години
Горканчо. Смешно е как се опитва едновременно да поддържа имиджа на мъжкар, а същевременно не спря да хленчи мрънка и злослови, като типична кифла.
107
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гейзерюги отмъщението на Сидеров ще е страшно!АТАКА!
106
9
 
9
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
"Според в. "Галерия", който разпространи тази информация, в тях ставало дума за това, че Борисов ще финансира АБВ."Хахахаха, новите "опорни точки", дами и господа. Другарите започнаха да задминават дори себе си. На Сидеров му пратиха в самолета френското културно аташе, че да го провокира, а сега ГЕРБ плаща на АБВ:)))) Не знам до къде могат да стигнат, вече не знам ...
105
7
 
9
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААА.... преди 10 години
ГОЦЕ Е"""ВА ЦЕЛАТА ПАРТИЯ НАЧЕЛО СЪС сърГЕЯ .....АМА , ПАК БОЙКО ВИНОВЕН!!!ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ...ГОЛЕМО ШУБЕ ГИ ГОНИ *** ...ХА,ХА,ХААААААААА...АМА ,ВЕРНО ВЪРНЕ ЛИ СЕ БОЙКО И ГЕРБ ---МЕТЛАТА ЩЕ Е ЯКА И "ВЕЛИКА"!А, ПА ЦЕЦО КЪВ ИМ ГОТВИ .....НЕ Е ЗА ПРИКАЗКА!КОМШИЯТА ЕРДОГАН , ЗЕЛЕ ДА ДРОБИ.....АМА , ПАНДЕЛАТА ЩЕ Е ОБАЧЕ "европейска"/със телевизор,бибилиотека и.... ***/
104
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А откъде разбра, че е манипулиран, значи вече знаеш и какво е съдържанието? Много ги е страх защото малко по малко започнаха да изпадат от каруцата всички олигарси и наглеци - и Костов и Гоце и кръга "Капитал"..държавата ще се оправи!
103
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Най-вероятно пак сам си вдига медийна врява около него и се изкарва жертва, вечно шантажиран, подслушван, и прочие