Първанов и Калфин си правят политическо харакири!

АБВ не е конкуренция на БСП на изборите, отсече Кутев
16 яну 2014 07:00,
89
Първанов и Калфин си правят политическо харакири!
Георги Първанов и Ивайло Калфин Снимка: БТА

"Първанов и Калфин си правят политическо харакири", казва в интервю за "Труд" медийният секретар на БСП Антон Кутев.

Той не определя АБВ като конкуренция на БСП на изборите.

Това, което ще направят, е да отделят някакви неголеми на брой гласове от левицата, с което ще помогнат на Бойко Борисов. Това действие навсякъде в БСП се оценява еднозначно като вредно, смята той.

Още по темата
"Това за мен е най-безобразното ритуално политическо самоубийство, което съм виждал досега. Не мога да си представя, че хора с такъв политически опит като Първанов и Калфин ще си позволят по този несъстоятелен начин да приключат политическите си кариери", отбелязва Кутев.

Той оценява процеса, който върви в момента в БСП, като пречистващ. Това, което се случва с Георги Първанов и хората около него, е пречистващо. Това е катарзисът и той е болезнен за БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
1
 
! Отговори
The king преди 10 години
С рестартирането на АБВ и всичката кал, която започна да излиза за субсидиране от ГЕРБ наистина Първанов и Калфин пеят последна песен. Нищо чудно след евроизборите да се окаже още по силна и изчистена от гнилите плодове.
64
2
 
2
 
! Отговори
Прометей преди 10 години
До Илиадане разбрах кого считаш за предател - Станишев и обкръжението му ,който такова и майката и бабата на столетницата , като осребри всичко що беше останало или Гоце и групата му ,който може би носталгично се опитва да запази спомена за лявятя пяртия?
63
0
 
4
 
! Отговори
Илиада преди 10 години
В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."
62
3
 
2
 
! Отговори
Божо преди 10 години
Как не мога да се сетя за едно свястно политическо "лице" в тази партия, само неприятни комерсиални лъжци !!!Използват мизерията и простотията, както и зависимостта на чиновниците, за да унищожават БЪЛГАРИЯ !!! Дядовците на някои от тях са им предали този "майсторлък", а дядовците на други си сигурно умират от срам, като ги гледат от небето !!!! Забравих, че комунистите са безбожници и *** и не им пука от тези неща :((((((
61
3
 
3
 
! Отговори
Умерения преди 10 години
Интересно дали Първанов ще събере поне стотина гласове.....
60
1
 
4
 
! Отговори
Духовников преди 10 години
Свидетели сме на историческо самоубийство!
59
2
 
3
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Така глупост от иначе умни хора, не съм очаквала!
58
1
 
6
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
хаха. Румен Пикоча? Това да не е новото партизанско име на Румен Запалката, известен още и като Румен Шадравана?отива му.
57
1
 
7
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
единствения, който си е направил политическо харакири до момента са Сидероолу и Бисероолу. да видим кой е следващият - аз залагам, че е Сър Гей Стани Шеф. Гоцето Седефчов близа рани от провала да детронира Гея на конгреса на червените *** и сега такъв ще му го натърти, че Гея ще ги снася големи като щраусови яйца в тоалетната.
56
2
 
4
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Първанов дръпна дъртите разбойници около него - Румен Пикоча, Росица-Кметица, и др. закоравели *** и ше таковат таковат на Станишев, който превърна БСП във филиал на партията Доганова.
55
4
 
2
 
! Отговори
Пасам преди 10 години
Всичко зависи от изборите. Ако няма много фалшификации ще стане абсолютно ясно, че управляващите фашизоиди от БСП/ДПС/Атака нямат доверие на мнозинството от избирателите.И тогава дори и за пропагандната машина на свинчо ще стане трудно да удържи положението без предсрочни избори.За да предприемат(Калфин и Първанов) тези действия със сигурност имат сериозни основания. Бъдете сигурни, че има натиск и от страна на ПЕС и др. евро-структури.Хунтата на Станишев води страната към тоталитарен режим.
54
1
 
2
 
! Отговори
Пасам преди 10 години
Изказванията на Антон Кутев са си точно 'опорни точки' или 'как да обясним случващото се'. Дори и чисто семантично това са доста несвързани брътвеж - глупости! Хвърля някакви бомбастични думички от типа 'харакири', 'ритуално самоубийство', ама било 'безобразно' .. за да плаши електората.Само, че според мен истината е друга: и Първанов, и Калфин са меко казано знакови фигури за БСП.Тяхната съпротива срещу сегашната криминална клика, която е окупирала ръководството на БСП е много сериозна.
53
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре коалиция Гоце - Боце отколкото Доган и Ердоган да командват България! Вярно че и двамата не са цветя за мирисине но са по-малко зло от гея бея и злодея! Които дадоха на концесия България и разделиха народа и всяват омраза!
52
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е най-смисленото действие, което иначе залязващия екс-президент и екс-шеф на БСП може да предприеме. Тампон Путев определено демонстрира, че са уплашени и тоя ход на Гоце и Калфин не е безобиден. Гоце мисли в перспектива. След като Станишев го смаза на последните няколко конгреса като номинация - целта е първо да се овладее партията майка и след тая перестройка да се излезе на избори. Правителството ще падне, а това ще дойде от Гоце. Той ще си дръпне депутатите от БСП и край с кворума.
51
0
 
1
 
! Отговори
Антрополог преди 10 години
Ако им трябва помощ - аз съм насреща. При това безплатно.
50
0
 
1
 
! Отговори
ник преди 10 години
До сега трябваше да са получили шут в *** докато декламирате"Земята се очиства от отровната си плесен"!
49
3
 
7
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Малииии, страх!!! Драги ми смехурко (Кутев), отивате си!!!!
48
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП все още е партия от сталински тип т.е БКП.Първанов и Калфин са достатъчно интелигентни и умни за да разберат до къде това маже да доведе БСП и България.25 години управлявана къде в кадър къде задкулисно от БСП България изпадна демографски,икономически интелектуално.Неоспорим факт е че ние сме аутсайдери.Българина не обича революциите той се бори пасивно.Той напуска България и изгаря всички мостове след себе си.Това е един отчаян опит на Първановс евросоциализъм да се реанимира БСП така и БГ
47
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Позитано изживява троянски КАТЪРзис !
46
1
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
До калфазан 58.Интересно тълкуване. Ако е вярно, нещата са по-зле отколкото изглеждат.