Борисов прогнозира: утре излизат записи с него, но монтирани

Информацията му идвала от Facebook, там се говорело
Обновена: 19 яну 2014 19:56 | 19 яну 2014 19:55,
340
Борисов прогнозира: утре излизат записи с него, но монтирани
Бойко Борисов. Снимка: архив Булфото

Утре ще бъдат изнесени публично записи с участието на Бойко Борисов, прогнозира лидерът на ГЕРБ пред Нова телевизия.
 По думите на Борисов става въпрос за незаконни записи, които впоследствие са монтирани.

„Вече ми омръзна като наближат избори по един и същи сценарий да се действа и да се работи в тази държава”, заяви Борисов.
 „Готвят се за утре да пуснат един запис, който е премонтиран в едни студия и се надявам да има спешни реакции от прокуратурата”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отправи остра критика към вътрешния министър Цветлин Йовчев, но изрази пълно доверие към прокуратурата.
Говори се непрекъснато, във Фейсбук информацията тече без цензура, заяви Борисов на въпрос откъде знае, че утре ще излезе негов запис.

Дали частни компании подслушват, е твой проблем, Йовчев, обърна се Борисов към вътрешния министър. Според него ако има такова нещо, вътрешният министър трябва да арестува тези хора.

Борисов обаче все пак е почти сигурен, че той е подслушван от униформени.

МВР има огромен ресурс, много добри специалисти. На този пазар могат да работят само хора, които са работили тази работа. МВР и ДАНС имат ресурса да издирят тези компании, както твърдят”, заяви Борисов. „Ако са частни компании, как Йовчев спи спокойно, като може и него да слушат”, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
braqn преди 10 години
До силвияestestveno che shte go pluqt ,dage mu e malko na tova govedo ot gerb
235
0
 
0
 
! Отговори
- преди 10 години
До янкоatoi praseto ma hich ne go e strah
234
0
 
0
 
! Отговори
янко преди 10 години
Не се спряха тия *** ама то защото ги е страх
233
0
 
0
 
! Отговори
силвия преди 10 години
ами то освен да водят такъв пи ар срещу Бойко друго не им остава. Видяло се е , че по друг начин не могат да го очернят. Сега , тъй като идват нови избори ше излезе какво ли не още. Те като не могат да се похвалят с нищо,а напротив - им остава само да плюят по ГЕРБ.
232
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 10 години
БСП са способни на всичко само и само да извадят компромат срещу Борисов.
231
0
 
0
 
! Отговори
Рада преди 10 години
Комунистите са факири по скрояването на компромати. Очаквам какво ли не от тях, само и само да останат на власт.
230
0
 
0
 
! Отговори
ТОНИ преди 10 години
ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ НАЙ СРАМНОТО ЗА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПРЕХОДА С ТИЯ ПОСЛУШВАНИЯ ПОСЛУШАТ ВСЕКИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ПОСЛУШАТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ВСЕСТНИЦИ САМО И САМО ДА РАЗБЕРАТ ДАЛИ НЯКОЙ ГОВОРИ ПРОТИВ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ КУКЛИ НА КОНЦИ
229
2
 
0
 
! Отговори
Ася преди 10 години
Борисов е единствения на когото имам доверие!!!
228
1
 
0
 
! Отговори
Мила преди 10 години
Фалшиви компромати не им вършат работа, така че, да излиза каквото си ще, ние вятваме в истината!
227
1
 
0
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 10 години
Каквито и компромати да излизат тези, които са умни и не слушат манипулираните медии, знаят, че Борисов е най-подходящият премиер на България на този етап. Нещата не стават на две натри, а Борисов доказа, че работи за хората, най-малкото и от Европа се вижда какви са реакциите им.
226
3
 
0
 
! Отговори
doreto преди 10 години
Компроматите им се изтъркаха още преди няколко месеца - сега каквото и да пуснат хората не ги интересува нищо друго освен датата на тяхното разцепление , а от там и оставка.
225
4
 
1
 
! Отговори
... преди 10 години
Добре де ,аз не съм политически пристрастен , но следя новините редовно. Чудя се защо някои коментиращи обвиняват Бойко,че много подслушвал до сега , а не сме чули нито един запис на някой от опозицията му. Има записи само на Бойко и хора около него?
224
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този или е светец или е лъжец! - вие преценете :) вив финансовите среди се говори, че има доста над милиард :) мислете бъгларски кратуни! :) мислете с главите си :)
223
0
 
4
 
! Отговори
Боко мутрата преди 10 години
До Анонимен 256Че аз все още съм реалния собственик на лецки , за това се досетиха и децата вече ! Парички за моето подуене и строежа на стадиона ще има , когато дойда пак на влас , тост никога ...аахахахахаха.
222
1
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 10 години
Защо ли Бочко е толкова притеснен?!Ако не е имало такива срещи и разговори,тогава защо е настръхнал толкова.Иии също-когато неговите хора подслушваха масово политици,журналисти и свои дори,тогава за него това беше нормално.Е,сега с неговите камъни по неговата глава.Сори.Трябва да има справедливост,нали.Поне малко.
221
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Медотиев Борисов .В момента в Пловдив има грип и целия Пловдив е болен.А твоят подопечен некадърен кмет Иван Тотев каза ще няма.Как като няма като всички Пловдичани са болни от грип.Значи има грип а той вика ще нямя.Егати и малоумния кмет на Пловдив
220
22
 
3
 
! Отговори
иво преди 10 години
Прекалено много се страхуват от Вас, господин Борисов. Няма друга причина да се държат така. Но все още вярвам, че ГЕРБ е сила, която ще се докаже на изборите, които се надявам да са съвсем скоро.
219
1
 
13
 
! Отговори
чвор преди 10 години
Държавата е на дъното на всякакви класации и продължава да затъва,а тези ми разиграват някакви латино сапунки след като всичките отдавна трябваше да търкат наровете....
218
3
 
8
 
! Отговори
Ушко преди 10 години
Как няма да знае кога ще има нов запис, като то може би записва гостите си и след това на техен гръб си прави PR. Иначе няма кой да му обърне внимание, камо ли МВР да го подслушва - няма какво да научат от него тоя е бита карта. Така на времето натопи Бирата и Гоце Архарски, след това Коката и Миро, сега Пикаещия В Шадравана и Гоце. Кои ли ще е следващите Боко подслушани гости? Явно като ги запише той ще ни каже.
217
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гузен, негонен бяга!