Янев подкрепи референдума на Плевнелиев, бил добра възможност

РЗС зове десни лидери за общ протестен митинг пред НС
16
Янев подкрепи референдума на Плевнелиев, бил добра възможност
Яне Янев. Снимка: РЗС

Политическият съвет на „Ред, законност и справедливост” подкрепя искането на президента Росен Плевнелиев да се проведе национален референдум за изборните правила.

Още по темата
РЗС счита, че това е една добра възможност, чрез която да се направи първата стъпка в посока премахване на олигархичната демокрация и превръщането на България в модерна европейска държава, съобщиха от партията.

В открито писмо председателят на РЗС Яне Янев призовава лидерите на всички десни и дясно-центристки партии „да се съберем и да се изправим заедно срещу задкулисието и олигархията на общ национален протестен митинг на парламентарната и извънпарламентарна опозиция, с който да покажем на българското общество воля и възможност за обединение около значима национална кауза“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: РЗСЯне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Моника преди 10 години
Поредната глупост изобщо не е добра реформа и не виждам как някой може да бъде накара да гласува на сила, освен ако няма някакво строго наказание, явно целят да стане и у нас както в Украйна, ако се приеме тази реформа!
13
1
 
2
 
! Отговори
H.Poirot преди 10 години
Това са някакви платени бивши депутатчета, които няма какво да ги коментираме изобщо . Идеята на Росен Плвнелиев не е никак добра, а както каза и Мая Манолова - противоконституционна .
12
0
 
0
 
! Отговори
Tiago преди 10 години
По принцип повечето хора приветстват идеята на Плевнелиев за точно такъв референдум, но не си дават сметката, че така много по-лесно може да се фалшифицира вота. Да, ще гласуват повече хора, но и по-трудно ще се следи за изборни нарушения. На партиите ще им бъде още по-лесно и безнаказано да купуват гласове според мен. Дава се перфектната платформа за това и който има пари и хора, то той ще се облагодетелства още повече от преди.
11
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
МАЛКО СИ ПОЧИНАХМЕ ОТ ТОЗИ ОБРАЗ И ХОП ПАК ИЗПЛУВА ОТ НЯКОЙ КАНАЛ. МОЛЯТЕ МЛАДЕЖ- СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ И НЕ ДРАЗНИ ПОВЕЧЕ ХОРАТА. НЕ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ НЕ ТЕ ИСКАТ. ИМАШ БУЛКА ВСЕ ПАК- ПОГРИЖИ СЕ ЗА НЕЯ. НЯМА ХОРАТА ДА ТИ ВЪРШАТ ЧЕРНАТА РАБОТА.
10
0
 
2
 
! Отговори
ВЕРТОЛЕТОВ преди 10 години
НА ТОЯ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ПАК МУ ЗАМИРИСА НА ВЛАСТ -ОСОБЕНО СЛЕД РАЗДОРИТЕ В БСП ! АЙДЕ СЪБЕРЕТЕ СЕ С БАРЕКОВ И ОГЛАСЕТЕ ОЩЕ ПО СИЛНО МАЙКА БЪЛГАРИЯ С ТЪПИТЕ СИ ДЕМАГОГИИ ! БЕЛКИМ ВКАРАТЕ И БОЙКО В ЗАТВОРА -КАКТО СЕ КАНЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ ,ПРЕДИ ДА МУ НАЛАПАШ ТА.....Е !
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРЕДИ ЕДИН ЧАС СЛАВИ БИНЕВ НАПУСНА ГОРД И СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НФСБ- ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА НАПУСНЕШ СЕБЕ СИ И ДА ОТИДЕШ В КОМШИИТЕ- ГОРД Е СЪЗДАДЕНА ОТ СЛАВИ БИНЕВ- КАК ТАКА Я НАПУСНА, НЕ Е ЯСНО. ТА ЧАКАМ СЕГА И ЯНЕТО ДА НАПУСНЕ РЗС И ДА ОТИДЕ В ГЕРБ И ТАКА ВСИЧКИ *** ЩЕ СА ПО МЕСТАТА СИ- НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, НО НЕ И В СЕБЕ СИ.
8
3
 
6
 
! Отговори
The king преди 10 години
Бойко пак е пуснал момченцето за мръсната работа да се изказва. Яне нямаше ли папка или флашка под ръка Тиквата да ти даде, поне интрига да се завърти. И какви са тия протести, кой ще тръгне да протестира с теб????
7
4
 
5
 
! Отговори
Яне 2011г. преди 10 години
Ще уволня Борисов
6
2
 
7
 
! Отговори
ана преди 10 години
Димкаджията пак иска да лиже. Срам за политиците. Чакалите почнаха да се събират и се готвят за победа на основата на етническо противопоставяне. Държавата се напълни с некадърници.
5
2
 
5
 
! Отговори
11.02.2011 преди 10 години
"Звездата на Борисов изгря, когато той като секретар изнасяше труповете на своите довчерашни приятели от СИК. Моята теория е, че премиерът е силен по време на хаос", каза лидерът на РЗС. Допълни, че очаква в скоро време Борисов "да сложи черния шлифер, да ходи по улиците и да вдига белите чаршафи на труповете - това му е силата". Правете си изводите.
4
2
 
3
 
! Отговори
П.С.Ц преди 10 години
Пинокио къде се загуби бе ?
3
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 10 години
Аз съм за промяната,а не за запазване настатуквото,
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ БЕШЕ ТОЗИ МИШОК ????????? ТОЙ НАЛИ ЩЕШЕ ДА УВОЛНИ БОЙКО - ТИКВАТА
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха-ха, *** на Тиквата започват да се събират под знамената му. Явно стяга редиците да прави преврат.