Гергана Паси фаворит за еврокомисар

Властта щяла да избира между нея, Кристалина Георгиева и Надежда Нейнски
3 фев 2014 10:07,
329
Гергана Паси фаворит за еврокомисар
Гергана Паси Снимка: архив, Булфото

Гергана Паси е най-вероятният български еврокомисар след изборите през май. Бившият министър по европейските въпроси в кабинета "Станишев" е фаворит на сегашното правителство, твърди в. "Стандарт".

Другите два варианта са настоящият еврокомисар Кристалина Георгиева и Надежда Нейнски.

Наскоро премиерът Пламен Орешарски похвали работата на Георгиева, но настоя, че следващият ни представител в Еврокомисията "не е желателно да се затваря в рамките на една политическа сила".

Засега не е ясно кога официално ще бъде обявена номинацията ни за Брюксел.

Още по темата
Съпругата на Соломон Паси вече е провела разговори с Орешарски. Предстои той да се срещне и с другите кандидатки за поста, пише още изданието.

Вчера пред bTV евродепутатът от БСП Илияна Йотова коментира, че е против Кристалина Георгиева да бъде издигната за втори мандат като еврокомисар от българското правителство, след като името на настоящия еврокомисар бе споменато от премиера Пламен Орешарски като добър пример за надпартийна кандидатура при изслушването му в Народното събрание в петък.

„Кристалина Георгиева не направи достатъчно за да защити интересите на България в кризата с бежанците. Повярвайте ми, тя има такива лостове, макар че фактически трябва да работи със страните, от които тръгват бежанците”, посочи Йотова.

Тя сподели още, че „в някои среди в Брюксел” не са доволни от работата на Кристалина Георгиева с проблемните страни. „За тях бяха похарчени 2 млн. евро, а се стигна до там те да казват: Не ви искаме повече палатчиците и одеялцата, те не решават проблема ни!, посочи още евродепутатът.

„Надявам се Пламен Орешарски да вземе информирано решение – има много добри надпартийни кандидати”, допълни тя, като изрази съмнение, че високият персонален рейтинг на Георгиева се дължи само на това, че не работи на територията на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
5
 
! Отговори
моше преди 10 години
Ето това е истинския комунизъм.Кой нормален българин ще бие и убива.Убивали са евреи ,*** и криминални.
257
1
 
9
 
! Отговори
Обратен преди 10 години
Даже Радан Кънев бил заплашил Соломон Паси, че щял да се самоубие, ако Сломон не признаел пред всички връзката му с него. Леле, леле! Гей-скандали в България - това е нечувано! Тука никой не се трогва дори от Азис. Ама и той не е женен за жена, все пак!:)
256
0
 
2
 
! Отговори
моше преди 10 години
Една вечер на разпит при Бачи Зеев* (истинското му име е Изидор Леви* следовател от ДС) заварих коменданта на столичната милиция Веселин Георгиев и един генерал, по-късно разбрах, че бил от Вътрешното министерство, генерал Цанков. Те започнаха с груб разпит и като не получаваха исканите отговори, започнаха да ме бият на кого както му падне, безжалостно, да ме ритат и псуват. Бивах повален от ударите им и подмятан между бюрата, канапето и столовете с истински садизъм, до положение едвам да си поемам дъх
255
0
 
2
 
! Отговори
моше преди 10 години
Една вечер, не ходещ, а почти влачен от двама милиционери, бях представен на майор Тершанов*, който с мазна подигравателна усмивка ме запита:- Ти като че ли не си добре? То е вероятно от много лежане. Нищо, ще ти мине като на куче Тая вечер ще кажеш всичко, иначе ще те изпратя при вашия свети Петър. Говори за вражеската си дейност! Тук ще мреш, куче недно. Докато не кажеш какво гласите, няма да те оставя. На парчета ще те направя, косъм по косъм ще те скубя, зъбите ще ти избия, но всичко ще кажеш! Казвай, *** (гой)! (103).
254
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майдан, Майданек - на мен ми е все тая.:)
253
0
 
2
 
! Отговори
моше преди 10 години
Но една вечер вратата се отвори и аз се отзовах при инспектора, чиято физиономия издаваше еврейския му произход. По-късно разбрах, че се казва майор Тершанов*. Още с влизането си при него, той се нахвърли върху ми с юмруци и ритници Така продължиха въпросите до сутринта. От време на време инспекторът ставаше, удряше ми няколко плесници или юмруци, мушкаше ме в корема с ръка и пак сядаше на стола си. След три поредни вечери разпит, и като не постигна резултат, евреинът ме наказа да стоя на един крак 24 часа. При мен стоеше милиционер и щом се опитвах да стъпя на двете си ходила, той ме ши
252
0
 
2
 
! Отговори
моше преди 10 години
Една вечер инспекторът Бенбасат* (евреин), биейки ме, викаше:- Кажи какви саботажи си вършил и как ги прикриваше с лъжливи документи! Една вечер евреинът инспектор ми нанесе жесток побой. Удари ме с едно дърво по главата. Усетих, че ми става лошо Когато отворих очи и се огледах, лежах на легло в една стая
251
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тва вече е некъв лош майтап, няма начин..ама не е първи април?.. Ако тази бъде предложена за еврокомисар, това бие казуса Пеевски отвсякъде
250
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номер 279, Соломон Паси е гей още от студентските си години, а гаджето му от политическите среди е Радан Кънев. Така твърди градската клюка и хора, които са ги виждали заедно късно вечерта. Даже се говори, че Раданчо много ревнувал от тая кощ.амба на снимката. Да се чуди човек защо.))))
249
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И трите за *** на каца не стават, камо ли за еврокомисар .Някой да е забелязал България да е имала някаква полза от Сталинка-Кристалинка?
248
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
браво,браво--една еврейска ***..за български.....браво!!!
247
0
 
5
 
! Отговори
мо6е преди 10 години
Естествено ще я подкрепи той да не е тавариш Сталин.А ако не знаете майдан означава робски пазар за гой на иврит
246
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отявленият враг и български предател Соломон, иска да вреди кикемората си в Брюксел, за да може и той там да се вреди в НАТО.Няма ли кой да ни отърве от този навлек ?
245
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама Соломон Паси наистина ли е гей? Потресен съм!
244
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SVYR6IXA LI SE XUBAVITE I UMNI I KADYRNI BYLGARSKI JENI.ZA6TO IZKARVATE TOVA 6KARTO,TOQ *** NA PLITI4ESKIQ PAZAR.PRATETE NAI-UMNOTO I DOBROTO KVI SA TIQ GODZILI AI STIGA
243
0
 
9
 
! Отговори
измамен свят преди 10 години
Хубаво е да се знае миналото И бъдещето,както е цитирано в Днес+"Соломон Паси:НАТО става безмислено,трябва да се готвим за среща с пришълци от Космоса".Какво крият политиците от света и контролираната преса държи зомбирано населението с изсмукани от пръстите"новини".
242
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tova sa vnimatelno podbrani figuri ot novite Gospodari na sveta USA I EU te iskat da sa sigurni che MARIONETKITE im sche gi sluscat
241
0
 
9
 
! Отговори
е само това преди 10 години
не ,аман от тия кифли,една дърта сталинка ,една *** надка и тая *** асеновградчанка ,която само за де се показва легна с оня *** и то не еврейн/майка му не е еврейка/,оня *** соломон паси ,масон мръсен ,който се изцепи"майната му на православието",ала така наречените политици я се осъзнайте малко ,продължавате по същия начин и протестите ще ви се видят като пролетен ветрец,а тая да си седи в къщи и да си гледа фалшивите еврейчета,които само ще парадират с еврейските си имена
240
1
 
13
 
! Отговори
мо6е преди 10 години
Не трябва да забравяме, че основните съветници на диктатора палач Тодор Живков бяха също богоборци: Нико (Ни-сим) Мойсей Яхиел*, п-к Валери Таджер*, Леон Фабрикант*, Жак Натан Примо*, Исак Соломон Паси*, Валери Натан*, Барух Шамлиев*, Андрей Луканов*, Нансен Бехар*, Давид Овадия*, Александър Фол* и други.
239
0
 
8
 
! Отговори
мо6е преди 10 години
След заминаването на основната маса евреи за Израел, в България остават около 10 000 от тях, като в повечето случаи се настаняват на ключови места по върховете на властта. Ето някои от тези лица, които са участвали най-активно в геноцидната антибългарска политика на БКП:Жак Натан Примо* (ЦК на БКП), завършил икономика в Москва, професор;доц. к.ф.н. Соломон Леви* (БКП);Соня Бакиш* (БКП), съпруга на Станко Тодоров член на ЦК на БКП, бивш министър-председател и председател на Народното събрание;Роза Димитрова* (БКП), съпруга на палача на бъ