Понякога се целуват, понякога се и ядосват!

Борисов не вярва коалицията БСП-ДПС да се разпадне заради агитацията само на български
Обновена: 14 фев 2014 12:16 | 14 фев 2014 11:07,
180
Понякога се целуват, понякога се и ядосват!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не вярва коалицията между БСП и  ДПС да се разпадне заради решението на парламента предизборната кампания да се води само на български език при второто четене на текстове от новия Изборен кодекс.

По-рано в пленарната зала беше отхвърлено предложение на ДПС, според което, когато кампанията се води на език, различен от българския, да се осигурява превод на български.  

„БСП и ДПС са много здрава коалиция като интереси, така че не вярвам подобно нещо да ги разклати“, коментира Борисов. Според него в момента ДПС са ядосани на социалистите.

"Нали знаете, когато се целуват хората, има го и моментът, когато се ядосват един на друг", коментира той.

Вижда се, че БСП са се разсипали като партия, виждате как уплашено гледат, каза Борисов и подчерта, че единственият изход за страната са предсрочни избори.  

Лидерът на ГЕРБ коментира и изказването на Лютви Местан, че приетото от НС решение е антиевропейско. Може би в изказването на Лютви Местан имаше и доза истина, но в следващите изказвания видях опит за голяма провокация, заяви Борисов по повод думите на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов.

Хафъзов заяви, че е гласувал против  потисническото мислене на част от българските депутати. Искам да бъда свободен и ще бъда свободен, заради тази свобода има  български граждани, които са лежали по затворите, каза Хафъзов. Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да заплатя за свободата, аз ще бъде свободен въпреки вашите рестриктивни действия, допълни той. Хафъзов заяви, че ще върви по пътя на Ахмед Давутоглу от село Иглика, по пътя на Нури Адалъ и на Ахмед Доган. След неговото изказване депутатите от ГЕРБ и "Атака" напуснаха пленарната зала.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че не знае турски език и не е разбрал какво говори Хафъзов. Всеки човек, колкото повече езици знае, толкова по-добре, коментира Борисов, но подчерта, че в една предизборна кампания трябва да се говори на български.  

Според Цвета Караянчева от ГЕРБ голямата болка на ДПС е, че българските турци са разбрали, че има и друга партия, която може да защитава интересите им. Защото дълго време от ДПС ги лъжат, че те са хората, които могат да дават и социални помощи, и пенсии, и всичко останало, каза тя.

Според нея от движението с тези предложения се правят на големи демократи, но всъщност "маркират територия". По думите й случващото се в момента е скандално. Тя допълни, че от ДПС обикалят селата в смесените региони и разубеждават хората да не участват в подписката за национален референдум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Назначен от Симеон на длъжност, която е много нависоко и встрани от нивото му на компетентност. Даже е в насрещното на длъжностната си характеристика, защото би трябвало сам да се разработва. Използвал длъжността си, за да си приписва като своя заслуга резултатите на службите, дори когато липсват или той научава за тях от медиите. Прочул се с убийството на Чакъра под личното му ръководство. Целувал ръка на Доган, П. Стоянов и Първанов за колекция от генералски звезди, които превърнаха званието в гротеска.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
С отнет лицез на ИПОН заради бандитска дейност, лично признал, че е раздавал масово подкупи, за да си го върне, но не станало. Вербуван като Буда и формално разработван, с което му е осигурен чадър срещу любопитни ченгета.
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Напуска МВР при деполитизирането му, за да остане член на БКП. Участва активно в СИК, където натрупаха пари от рекет като насилствено охраняваха и застраховаха с мотивите на бухалката; правеха фабрики за амфетамин и фалшиви цигари. Намесваха се в трафика на турските гастарбайтери, като хората им пробиваха радиаторите на колите при мотел Божур; след това ги чакаха да стигнат на неохранявано място по пътя, за да ги оберат.
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Командир на батальон за репресии по време на възродителния процес. Особено чаровно е допълнението в скобите, което лъже, че тогава кандидат на науките е равностойно на доктор на науките. 1982 г. Командир на взвод, впоследствие командир на рота. Допълнение: Липсват данни за смелост и саможертвеност при гасенето на пожари.
65
3
 
4
 
! Отговори
Този пак се излага преди 10 години
Този се прави на честен, ама Доган и Пеевски си бяха много добре по негово време. Дори Вежди Рашидов го призна преди време.Докога ще траете да ви играят това жалко театро и да ви подхвърлят трохите? Докога ще търпите бастуни като този на снимката да ви сравняват с КУЧЕТАТА СИ (" Кучетата ми са страхотни, но са точно като българите здраво трябва да се държат.")Докога ???????
64
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера в предаването Лице в лице един от Г13 направи много интересно съждение:В Чехия,Унгария прехада има по-добър икономически резултат защото ДОШЛИ ХОРА ЗАВЪРШИЛИ НА ЗАПАД,организирали прехода,докато у нас след 1989г НЯМАЛО нито един премиер с изплючение на ББ,да е бил работещ преди да стане премиер!НИКОЙ НЕ Е НАЗНАЧАВАЛ ХОРА,ТЕГЛИЛ КРЕДИТИ,ПЛАЩАЛ ЗАПЛАТИ,ДАНЪЦИ И ОЦЕЛЯВАЛ В ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА.Позамислих се иНАИСТЕНА Е ТАКА:КОСТОВ-икономист,но преподавател,Станишев-1ви работен ден ПРЕМИЕР,Види
63
7
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
А забрави ли неофициалното посещение на Плюнката в Турция и чий *** целуваше там?
62
3
 
12
 
! Отговори
Без коментар преди 10 години
Тук не става въпрос за герберасти и кутевчета .Точно и ясно .Тук е въпрос дали сте българи или НЕ , дали искате да се агитира в България на български или на турски.Това трябва да кажете.Това , че се продавате за стотинки докато тези които ви плащат крадат от Вас милиони е още едно нещо над което трябва да се замислите.Дори депутатите ви от БСП днес ги хвана срам и събраха сили да се въздържат, но Вие коментиращите от тяхно име в нета , се изявявате като еничари . Жалко за Вас . Много жалко
61
5
 
9
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Чета ползите от БСП - дали 5 лв на пенсионерите, но пък взеха по 20лв от работещата "супер-богата" средна класа ...
60
5
 
8
 
! Отговори
BEZ KOMENTAR преди 10 години
По колко Ви плащат за коментарите !!!Много си личат платените .Дайте по-спокойно.То вече няма БСП , стига с това БСП , то вече пенсионери не останаха
59
1
 
7
 
! Отговори
Ти да видиш... преди 10 години
До WTFЩо пишеш Левски с малка буква бре псевдопатриотче?
58
6
 
7
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 10 години
е голям ***
57
4
 
12
 
! Отговори
свещеник преди 10 години
Ето истината за ДПС-ДС. Те са Турска партия и са много нагли. Това обаче го дължим на БКП-БСП-ДС. За да пазят властта продадоха България и Българите. Анатема. Анатема. Анатема.
56
4
 
5
 
! Отговори
Алоооу преди 10 години
Защо няма една статия за ставащото в момента в Пловдив?!Бива, бива да сте платени г.ъ.з.о.близци, но как се гледате в огледалото въобще?!
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и аз мога да обиждам ,къде да се запиша за ***
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Abe kyde moga da se zapisha i na men da mi plashtat? :D Taka ili inache pisha glupost pone da ima za kakvo :D
53
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тука има коментари писани от Волен Сидеров само той може така да обижда Борисов
52
8
 
9
 
! Отговори
WTF преди 10 години
мутрата борисов бил като левски ей много сте *** майкави проста да е*б*а *** народ просто бъдеще
51
7
 
9
 
! Отговори
жицата преди 10 години
Платените ГЕРБерасти да спрат да наричат всички българи платени кутвеци, защото дълбоко са ви неверни опорните точки.Вместо това помагайте на Иван Тотев да събира ***, ще ви трябват много гласове от черната торба.
50
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в България има вече 250 000 ***