Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ

Парламентарната група ще разбработва законодателните текстове
Обновена: 2 мар 2014 21:21 | 2 мар 2014 16:54, Анисия Иванова
142
Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ
Бойко Борисов. Архив: Булфото

Парламентарната група на ПП ГЕРБ започва разработването на законодателни текстове, които да гарантират емоционалната устойчивост и пригодност на кандидатите за народни представители. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Указание към парламентарната група за това е дал председателят на партията Бойко Борисов. ПГ на ГЕРБ ще предложи всички кандидати за народни представители да преминават през специализирани тестове за психологическа пригодност, употреба на анаболни, психотропни и наркотични вещества. ГЕРБ ще предложи след влизането си в парламента, народните представители да минават през същите тестове и през всяка година от мандата си.

Според ГЕРБ, "единствено по този начин ще се гарантира, че в българската политика ще влизат само хора, които имат психологическата, нравствената и моралната устойчивост да определят посоката за развитие на Република България, посредством законодателната си дейност в парламента".

Избирателите трябва да бъдат сигурни, че представителите им в най-висшата институция на парламентарната демокрация, са хора с незамъглен разум и в стабилно емоционално състояние, се посочва в съобщението
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
16
 
! Отговори
Винету преди 10 години
А детектор на лъжата тиква?Ще подложиш ли на тест шефа на ГЕРБ Варна и кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних например? Стиска ли ти?
79
7
 
19
 
! Отговори
Сали преди 10 години
"Построих всички магистрали в България.Всички ме обичат и ще гласуват за мен моята партия ГЕРБ "Боко психотеста, как мислиш да го минаваш ?
78
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко борсука трябва да държи тест в прокуратурата за измами кражби убийства и какво ли още не.п.п. да ме извинява едноименното животно
77
2
 
13
 
! Отговори
ПФУУУ преди 10 години
МУТРАТА ХЛЕВОУСТА, КОЯТО НЯМА УМОРА, НИКОГА НЯМА ДА ПОКРИЕ ПСИХОТЕСТА.А АКО МУ СПРЕТНАТ И ЕДИН ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА С ВЪПРОСИ ЗА НЕЛЕГАЛЕН ПРЕСТЪПЕН БИЗНЕС,ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ ЗАВИНАГИ.ДАЙ, БОЖЕ.И КОЛКОТО ПО-УПОРИТО И ОТКРИТО СЕ ГОВОРИ ЗА БОЙКО БЕЛОТО, ТО МИНАВА В НАСТЪПЛЕНИЕ С НАДЕЖДАТА,ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО СВЪРЗВА С НАРКОТИЦИ,АМФЕТИ, НЕЛЕГАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЦИГАРИ И ПРОЧИЕ МУТРЕНСКИ БЛАГИНИ.
76
1
 
10
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Да добави и детектор на лъжата за подкупи и взимани наркотици и дали изобщо някой има желание да взима решения в полза на обществото.
75
3
 
12
 
! Отговори
Гей Моникин преди 10 години
...също и деклариране на сексуална ориентация... ...може и да не се почва непременно от вожда на комунистите.. ..но да важи за всички, включително и за него!
74
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как не го е срам да се снима на фона на знамето на сините,кой им да де права върху синиьото или го окрадоха както фирмите на хора който отказаха да плащат на чумата герб
73
6
 
15
 
! Отговори
Goran преди 10 години
Трябва, трябва! И да се почне от Борисов!
72
6
 
16
 
! Отговори
Дьдо Петър преди 10 години
Ура-а-а-а!Най сетне Рапонът ще бъде освидетелстван и вкаран на тихо и прохладно място.А ние ще си отдъхвем от безкрайните му изцепки и идиотщини.
71
6
 
12
 
! Отговори
асдасд преди 10 години
До чупакабрато и депесето противоречи с конституцията ама все пак са коалиционния партньор на баба вуна.
70
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Медотиев Борисов тикво проста *** *** ти имаш нужда от психо тест щото хич не си добре със главата и мястото ти е в лудницата Карлуково
69
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нито един гербер няма да издържи подобен тест.Тиквата само вдига шум.А ако има тест за лоалност към избирателите , герберите ще имат последни резултати.Милиционера от с.Хераково съвсем е изперкал.
68
5
 
16
 
! Отговори
чупакабра преди 10 години
Мъдрецът от Банкя , отново с фундаментално изказване ,само дето не казва че предложението му противоречи на Конституцията .
67
7
 
17
 
! Отговори
фен преди 10 години
на тебе, бойко тест за простотия!
66
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тройната коалиция ме изумява. При толкова много *** в наличност, да няма смислени коментари. Господа, не може само с ругатни. Не вярвам някой да одобрява тази дивотия. Ще ядосате много авторката на опорните точки.:) Все пак, сайта се посещава и от нормални хора, които нито са глупави, нито някой им плаща. Да се самозабравиш е липса на реална представа за действителността, а това не е на добре.
65
6
 
13
 
! Отговори
хахахахахаха преди 10 години
е за гейрбаджии-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,щото само като те видим тебе,мили чичко тиквичка,и става ясно че праскаш анаболи,а и си личи че дъската ти хлопа!!а женките от сорта на цецка та ти,да се проверяват за мустаки,и склонност към вибратори,една друга там,влашка ***,за нимфомания и перверзност,един друг там,за интелигентност...ай да не посочвам другите...че ме мързи да ги описвам-НО ЗА ПРАВИЛЕН БГ ЕЗИК И ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ-ВСИЧКИ,че като ги гледам кви сте недоучили,*** сте всички и нагли
64
6
 
8
 
! Отговори
Сергей Моникин преди 10 години
като чете човек форума, разумът го кара да иска такъв тест и за троловете!
63
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Борисов!Добър контра удар за онези, които те наричат белия генерал и генерал Нуриега.ОБАЧЕ.Готов ли си, Борисов, да понесеш резултатите от теста на ТВОИТЕ?И защо в законодателния текст са посочени единствено народните представители?Ще подложиш ли на тест шефа на ГЕРБ Варна и кмет на Варна от ГЕРБ Иван Портних например, господин Борисов? Стиска ли ти?Просто питаме.Нищо лично.
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От тези тестове най много ще намажат лекарите
61
1
 
20
 
! Отговори
Ами супер! преди 10 години
Ами супер! Пък, ако въведат и тест срещу мафиоти и предатели на България ще се окаже, че всичките *** управлявали България през последните 70 години ЩЕ ИЗГЪРМЯТ ВЕДНАГА!