Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ

Парламентарната група ще разбработва законодателните текстове
Обновена: 2 мар 2014 21:21 | 2 мар 2014 16:54, Анисия Иванова
142
Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ
Бойко Борисов. Архив: Булфото

Парламентарната група на ПП ГЕРБ започва разработването на законодателни текстове, които да гарантират емоционалната устойчивост и пригодност на кандидатите за народни представители. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Указание към парламентарната група за това е дал председателят на партията Бойко Борисов. ПГ на ГЕРБ ще предложи всички кандидати за народни представители да преминават през специализирани тестове за психологическа пригодност, употреба на анаболни, психотропни и наркотични вещества. ГЕРБ ще предложи след влизането си в парламента, народните представители да минават през същите тестове и през всяка година от мандата си.

Според ГЕРБ, "единствено по този начин ще се гарантира, че в българската политика ще влизат само хора, които имат психологическата, нравствената и моралната устойчивост да определят посоката за развитие на Република България, посредством законодателната си дейност в парламента".

Избирателите трябва да бъдат сигурни, че представителите им в най-висшата институция на парламентарната демокрация, са хора с незамъглен разум и в стабилно емоционално състояние, се посочва в съобщението
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този дядка на снимката , нещо е превъртял.Гръдната жаба е заседнала в ненаситното милиционерско гърло.Вече буди само смях и съжаление.Много му дойде властта на глуповатия ***.
99
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аерофагия се наблюдава и при повишено слюноотделяне, например при гадене и повръщане, също и при гастрезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ). Голяма част от погълнатия въздух бива отстранен несъзнателно или при някои хора съвсем съзнателно, чрез уригване. Друга част търпи известна абсорбция, а по-голямата фракция преминава дистално в чревния тракт. Към навиците за храненето ще споменем, че редовното преяждане натоварва стомаха и червата и също обуславя тяхното раздуване. ида пишете минуси това е
98
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Не само това,тест за корупция,за кокаинови крале.,офшорки и много други. Най добре полиграф,да те видим тогава.
97
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
написвам нещо за да научите какво значи абривиатурата на любимата партия гастрезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ).От това се получават газове и после ....
96
11
 
12
 
! Отговори
Стария преди 10 години
Да се включи и изследване за тиквено съдържание в мозъка!
95
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
добра идея.волен и серго ще закъсат на теста.единия за психотропни вещества другия заради психиатрични отклонения.третия е за друг параграф,но чакаме други съдници.
94
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквата ка ще го попълни с хиксове ли???Тиквата е зле с българския а с английския е пълен ***.
93
0
 
16
 
! Отговори
яни преди 10 години
И тест по бг език
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ако стане аз ще си сменя името с турско, т.е. разбирай - няма да стане!
91
0
 
16
 
! Отговори
qni преди 10 години
IQ им трябва
90
3
 
8
 
! Отговори
Иван Вазов: преди 10 години
"Вестникарин ли,по не *** е гнъс жаба да пипна".Тиквата ли,по не *** е гнъс,който и да е друг да слушам.
89
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от една година в дъжавата има -ФИНАНСОВ ФАЛИТ- ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ- МОРАЛЕН ФАЛИТ пълен упадък на всичко
88
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
луд умора нема! само се поти.
87
4
 
10
 
! Отговори
яка снимка преди 10 години
хахаха, ББ е застанал като Господ ...въпреки, че изказването ми е богохулство... :D
86
10
 
6
 
! Отговори
журналист преди 10 години
г-н анонимен , психолога не ти е виновен. На тебе не ти отърва истината за престъпниците от БСП-ДПС-Атака-ДС. Цяла година троловете начело с Бареков и Мая Манолова говорят небивалици за някакви измислени бюлетини от Костинброд , а накрая съда върна всичките свободни съчинения на Цацаров. Това не ви харесва, че всичките балони се пукат.
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-н Психолог това го пишеш за 50-ти път или ти си за психолог или си платен ***.
84
14
 
8
 
! Отговори
психолог преди 10 години
В момента върви Костинброд-2 , най-новата опорна точка на ДС-Моника Йосифова-Сатанишева. До изборите Б. Борисов трябва да се плюе , че е наркотрафикант, защото явно да махнат Ц. Цветанов не успя. Да ама не. Всички полицейски служби в Европа и САЩ са награждавали Б. Борисов именно за борбата му с наркотрафика. Апропо задайте си въпроса-защо им пречи Б. Борисов на престъпната шайка БСП-ДПС-ДС. Защото само той им спря схемите за контрабандата на цигари и наркотици.
83
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-н Борисов Вие сте най-слабия политик в България а може би и луд,Вие сменихте почти всичките си министри (някои сами си тръгнаха) много депутати Ви напуснаха, ако това нещо се случи в една фирма тя ще е фалирала ако наема хора които не работят и не си вършат работата Вие направихте най-лошата селекция на министри зам министри началници и други. РАЗБЕРЕТЕ ГО С ШУРОБАДЖАНАЩИНА НЕ СТАВА.ОТТЕГЛЕТЕ СЕ СЪС СИЛНО НАВЕДЕНА ГЛАВА, ТАКА ЩЕ НАПРАВИТЕ ДОБРО ЗА БГ КОЯТО Е И ВАША ДЪРЖАВА
82
1
 
16
 
! Отговори
6667 преди 10 години
И наркотици!
81
5
 
22
 
! Отговори
смех преди 10 години
Това е все едно Искра Фидосова да настоява за тест по физическо...