Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ

Парламентарната група ще разбработва законодателните текстове
Обновена: 2 мар 2014 21:21 | 2 мар 2014 16:54, Анисия Иванова
142
Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ
Бойко Борисов. Архив: Булфото

Парламентарната група на ПП ГЕРБ започва разработването на законодателни текстове, които да гарантират емоционалната устойчивост и пригодност на кандидатите за народни представители. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Указание към парламентарната група за това е дал председателят на партията Бойко Борисов. ПГ на ГЕРБ ще предложи всички кандидати за народни представители да преминават през специализирани тестове за психологическа пригодност, употреба на анаболни, психотропни и наркотични вещества. ГЕРБ ще предложи след влизането си в парламента, народните представители да минават през същите тестове и през всяка година от мандата си.

Според ГЕРБ, "единствено по този начин ще се гарантира, че в българската политика ще влизат само хора, които имат психологическата, нравствената и моралната устойчивост да определят посоката за развитие на Република България, посредством законодателната си дейност в парламента".

Избирателите трябва да бъдат сигурни, че представителите им в най-висшата институция на парламентарната демокрация, са хора с незамъглен разум и в стабилно емоционално състояние, се посочва в съобщението
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
17
 
! Отговори
Колко са жалки ! преди 10 години
А тест за интелигентност ? Или от тях ги е страх народните "любимци" от ГРОБ ?
59
0
 
8
 
! Отговори
Като гледам преди 10 години
ТЕЛК, каква ли ще комисията за тези алчни политици? Само подкупите ще са в пъти по-големи и полза пак няма да има.
58
3
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Но не предлагат ДНК тест за принадлежност към човешкия вид, защото шефът на изборния им щаб а.к.а. Цвинокио априори ще отпадне от кандидатурите.
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези тестове ще засегнат Воленчо ,но ако въведат тестове за болезнена грандомания, ще изплаче и Бойко.
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бустан бабаит, забравил си да вмъкнеш и тест за интелигентност, явно е, че няма как да го издържиш, та може би тактично си го пропуснал, но ние, червените ще го добавим, не се притеснявай. IQ на бустан бабаит = IQ зелена ***! безгранична е злобата ти. явно много ти пречи барека, направо ти бърка между двете мозъчни клетки. обикновено бустанджиите са с по една, но ти нали си шефа... та си с две.
55
1
 
9
 
! Отговори
амет преди 10 години
доверете се на професионалистите от Карлуково,така и нацията ще се отърве от вас.
54
2
 
9
 
! Отговори
Това е преди 10 години
проста маневра за отвличане на вниманието- не се нуждаем от психотестове, а от строг тъмничен затвор за лъжливи политици. Написват си програмата, заверяват в деловодството на нС и след четири години броим-4 обещания , изпълнени две, неизпълнени две-хоп две неизпълнени по 10 години строг тъмничен без право на обжалване, и готово. Тестове не трябват, затвори трябват, чисти и уютни...да разсъждават вътре провалените лъжци.
53
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първият отпаднел ще е ББ, след него ЦЦ. Хората не разбраха ли, че тези двамата бяха експериментални образци в нашата политика. Бог да пази България от такива хора. Разбира се , че има още много други политици в различни партии.
52
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМачкай Бойко, с теб сме, Само ти не ни предаде на турската партия ДПС. Само при твоя мандат агаряните бяха в девета глуха и ме кефеха как само реват и се жалват. *** *** хвани се да работиш нещо на да работиш чатер колко ти дават какво хареса по времето на ГЕРБ *** такава.
51
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко чува различни гласове в Тиквата си.Вчера му нашепваха,че ще се връща в политиката,а днес му казват,че тая няма да стане.И той какво да прави,като предния ден е говорил глупости,сам започва да си слага бариери.
50
5
 
13
 
! Отговори
кикоман преди 10 години
До лекар-психиатъра бб е нормален, така ли?
49
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато други използват опорни точки,то в ГЕРБ работят с тезисите на др. Борисов.То бива суша и раболепие но няма ли нормални хора в тази ПП със собствено мнение и идеи,че само лидера,шефа,началника,генерала,премиера и председателя ще казва какво и що и безкритично ще се повтаря до премаляване.В тая партия не знам как се обръщат един към друг когато общуват,но в общественото пространство те към НЕГО с горните обръщения почти като нашият вожд и учител,любимият ръководител.ТОЙ към тях на малко име
48
8
 
6
 
! Отговори
ббп преди 10 години
Анонименпреди 30 минутиБуда,я кажи най-сетне СТАНОВИЩЕТО си за Руската агресия в Украйна...Защо се снишаваш,а? И ти като гоце и сер гея!В сайта му и във ФБ и Туитър го е казал 100 пъти. От тая снимка ако очакваш да ти отговори??? То вярно, че не си от най-умните, ама чак па толкова????
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има психически отклонения, като например грандомания и егоизъм, които са много разпространени в парламента.За тях би било много хубаво да се въведат някакви тестове.Лошото е че парламента ще остане празен
46
4
 
7
 
! Отговори
хйх преди 10 години
И тест за хламидии
45
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той боко теста по математика за 8 клас няма да мине...
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, аз предлагам само да има дрегер за всички депутати влизащи в пленарната зала сутринта.Сигурен съм че ще има само 5-6 човека от 50 желаещи да бъдат на скучните заседания на Парламента. другите ще са отстранени защото имат промили алкохол в кръвта си.
43
8
 
16
 
! Отговори
Цоко преди 10 години
Боко ти май нема да издържиш никой от тия тестове. Земи се откажи от тия предложения. По-добре да предложиш тест за интелегентност. Тоя тест би го издържал 100%. Теста да има само един въпроср да не се допусне грешка, и той е: "Коя единствена книга е прочел мъдрия и велик Боко?"
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво ли е това психично заболяване? Днес казвам едно, утре казвам обратното...
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе, те имат такива връзки там,че това изобщо ни е проблем да ги минат тези тестове.