Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ

Запазих стабилността на България и бях прав, доволен е Сидеров
20 апр 2014 17:49, Александър Попов
484
Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ
Снимка: Булфото, архив

България няма ползи от членството си в НАТО и ЕС и не се наблюдава прилив на чужди инвестиции, заяви Волен Сидеров в ефира на TV7.

Според него в момента службите ни работят срещу Русия, а не срещу радикалния ислям. И това се дължи на САЩ, които посочват кой е врага.

Той за пореден път коментира, че България е трябвало да наложи вето върху санкциите срещу Русия. Сидеров определи Путин като истински държавник, който е направил Русия отново сила. По думите му Русия е стествен партньор на ЕС и при едно сътрудничество ще станат първа световна сила. Но сега евросъюзът бил подвластен на САЩ.

По думите му в Украйна е извършен преврат, зад който стоят американски фондации.

Независимо от ниските прогнозни резултати, според Сидеров Атака ще има представители в Европейския парламент. На въпрос за подкрепата му към кабинета на Пламен Орешарски той заяви, че е "запазил стабилността на България и е бил прав".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


484
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
7
 
! Отговори
Ти ли си запазил преди 10 години
стабилността в България? Моля? За каква стабилност говорим?Нали към теб,Волене,се е обърнала за съдействие Росица Русева, заради невъобразимите издевателства над кротките съседи, които си позволяват самонастанили се *** в софийска къща? Хем се самонастанили,хем не плащат наем и електричество - но никой не им го спира, хем си присвояват чуждо дете,хем правят публичен дом И НИКОЙ НЕ ГИ ОЗАПТЯВА. И ти не си реагирал!(Напишете в Гугъл "Пребиха личната ясновидка на Самоковеца и прокурора Колев")
24
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А!Ама тоя не е ли в затвора?!Аз съм изненадан!!!!
23
13
 
26
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 10 години
Сигурен съм,че тези дето слагат минуси си казват: "Прав е Сидеров,ама не е от нашите ". Да живее БЪЛГАРИЯ - АТАКАТА ЗАПОЧВА .
22
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Неоспорим факт е, че "Атака" подкрепя безусловно Москва...Сидеров бе сред гостите на 60-ия рожден ден на Путин през октомври 2012 година. Тогава "лидерът" на "Атака" се срещна и с председателя на руския парламент Сергей Наришкин, който също като Путин е работил навремето за КГБ -( гнус и отвбрат е родоотстъпника сайдеров)!
21
10
 
24
 
! Отговори
37777 преди 10 години
УСА и ЕС водят Бг към унищожаването и прогонването на българското население и затриване на българската държава. Техни слуги в Бг са БСП и ГЕРБ. Защо ще гласувате за тях??
20
16
 
10
 
! Отговори
СИДЕРОВ преди 10 години
ти си *** червена но ти си и дс служител и аз ако бях на твое място бих веднага напуснал парламента след това което се случи около теб и последното изказване на бонев ти си криминален подъл човек без морал
19
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Ти сериозно ли вярваш, че ако стане нещо по линия България, НАТО ще те пази? "".......................................................................................................не бе ... СССР ще ни пази !ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18
3
 
23
 
! Отговори
неутрален преди 10 години
В България има само "аут-вестиции". Прав е Сидеров но само ако е на власт ще се разбере дали ще продължи да работи по това което сега говори. И ми е много интересно поради каква причина добиването на злато от България се извършва от чужденци и богатството ни излиза в чужбина? Защо не го добива държавата ни? И защо никой не говори за това и никой не е "ранобуден" на тази тема?
17
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В прав текст си е казал, че е русофил. От действията му пък става ясно, че е националист само на думи. Заминава си партията му.
16
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров - човекът на Путин в София...*)))
15
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Запазих стабилността на България и бях прав"".......................................................................какво си запазил бе ... ПЕДОФИЛ БЕЛОВЛАС ... *** (в буквалния смисъл)
14
9
 
20
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 19Ти сериозно ли вярваш, че ако стане нещо по линия България, НАТО ще те пази? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
26
 
15
 
! Отговори
ккк преди 10 години
БОЛЕНЕ,ТУРСКА ПОДЛОГО,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕС НАД 1 МИЛИОН БЪЛГАРИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЕМИГРИРАТ В ЕВРОПА И ДА РАБОТЯТ ТАМ,А С ПАРИТЕ,КОИТО ИЗПРАЩАТ СЕ ПРЕВЪРНАХА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИНВЕСТИТОР В БГ,ОБАЧЕ НЕ СЪМ ЧУЛ ЗА НИТО ЕДИН ЧОВЕК ДА ИСКА ДА ЕМИГРИРА В ЛЮБИМАТА ТИ РУСИЯ.А НАТО ГАРАНТИРА,ЧЕ ЛАЙНЯРИ КАТО РУСНАЦИТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ С ТАНКОВЕТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ И ДА СИ РАЗИГРАЯТ КОНЯ КАКТО СИ ИСКАТ!
12
14
 
21
 
! Отговори
НЕ АТАКИСТ преди 10 години
НЕ ХАРЕСВАМ АТАКА И НЯМА ДА ГЛАДУВАМ ЗА НЕЯ , НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ТЯ СЕ ДЪРЖА КАТО ПАРТИЯТА ЗА КОЯТО СИ СТРУВА ДА БЪДЕ....
11
13
 
27
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Колкото и да го ненавиждам Сидерката с това мнение в заглавието е абсолютно прав - Путин защитава интересите на Русия и отстоява неговото си, а ЕС защитава интересите на ония първосигнални *** отвъд океана.
10
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
луд фес - джудже
9
9
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Идиотското е че с антиевропейска риторика ,се напъваш за Европа и заплата от евопейските данъкоплатци.
8
20
 
23
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Пак наполовина прав. Това че се нагажда спрямо обстановката не го прави мъж. Всъщност Путин е много по-мъж от това на снимката. Никакво мъжкарство няма в човек с бяла коса, който няма принципи и всеки ден си сменя мнението. От върл антикомунист се превърна в патерица на БСП. От върл националист, се превърна в коалиционен партньор на ДПС. И още, и още. Ако Путин знае въобще че този го подкрепя, сигурно ще се измее с висок глас!
7
16
 
27
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Не обиждай Левски! Наскоро оповестиха името на вербувалия го офицер от ДС на това белокосо джудже.
6
31
 
23
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
На пръв поглед ,пълни глупости,обаче доста хора се връзват,и това е голям проблем.