Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал

Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит
Обновена: 21 май 2014 09:41 | 21 май 2014 09:35,
145
Уж последно: От ГЕРБ съм, Бареков нещо се е объркал
Снимка: ГЕРБ

Депутатът Даниел Георгиев потвърди, че остава в ГЕРБ. „Не мога да кажа дали г-н Бареков е бил заблуден или си е мислел, бих казал, че това е повече кампанийна ситуация, повече PR, но аз съм член на ГЕРБ“, заяви още той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Депутатът подаде молба за напускане на ГЕРБ на 19 май, но часове по-късно я оттегли. Ден по-късно Георгиев обясни, че става въпрос за нестандартна реакция, провокирана от медийни публикации, свързани с отцепването му от партията.

"Показах, че не ме е страх нито от единия ход, нито от другия, но аз държа на втория. Както искате, го разбирайте. Вторият е по убеждение, той изключва първия“, обясни логиката на решенията си депутатът.

Даниел Георгиев отрече да е бил подлаган на физически или политически натиск, за какъвто лидерът на "България без цензура" Николай Бареков говори вчера в Бургас в рамките на предизборна проява. Тогава на сцената се появи и самият Георгиев. Този свой ход депутатът обясни като знак на уважение и дипломатичност. Депутатът призна, че се е срещал няколко пъти с Бареков, но отрече да са в близки отношения.

Георгиев каза, че не може да си обясни интереса на двете партии към него, но призна, че това го ласкае. По повод спряганото привличане към партията на Бареков Георгиев отрече да са му били предлагани пари или облаги. „Никоя партия не притежава толкова много пари, за да купи Даниел Георгиев, защото той не е за продан“, каза още той.

Във връзка с необичайния си ход с подаването и оттеглянето на оставката си Георгиев заяви, че се чувства като почтен човек. „Чувство за срам нямам“, заяви още той.

Въпреки ситуацията депутатът каза, че в политическото пространство се случват много по-тежки неща, а казусът около него не е нещо фатално. „По-фатално е когато една шепа затворници по бели чорапи излязат от софийския затвор“, добави още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
2
 
! Отговори
Дуци преди 9 години
А да видим сега Дудук като сличелиш на бул. Дундуков ще му махнеш ли Н
114
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добра постъпка на Георгиев.Уважавам човека. Противопоставил се е на явна компроматна война
113
2
 
2
 
! Отговори
Хайо Хайев преди 10 години
На това един българин от село Триводици би казал - Хем сърби, хем боли.... :)А веселите българи от гей-парада биха допълнили - спокойно Данчо - от един път *** не се става... :)
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе чака нова оферта в цифри от Дуци,че предната цифра му се е сторила нисичка, ама кавала сега може и да се изобли!
111
1
 
7
 
! Отговори
кон преди 10 години
ТОва нЕДОРАЗУМЕНИЕ, ТРОЯНСКИ КОН, да бъде учтиво поканено да нАПУСНЕ ГЕРБ!Не съм фенка на Герб, но съм справедлива: на Герб й трябват КАЧЕСТВЕНИ ХОРА: това момче, за съжаление- нито визия, нито поглед, нито мисловен процес.Все едно е на мегданя и лъже селските моми през 1950.Като чета и го слушам, изпитвам срам! ДА ВЪРИ при БАРЕКОВ!! ЛИка - прилика са! Само за партията на Бареков е!!!( е, може и в столетницата!!!)
110
2
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До Тиквуняяя: Въпроса е: с каква кола: Бентли или по-луксозна.
109
3
 
9
 
! Отговори
Тиквуняяя преди 10 години
Що народ му повярва навремето, че ще вкара в затвора крадливите комунисти, назначените милионери, наричащи се сега бизнесмени...... , а ТО ????????????????Той излезе по-ГОЛЯМ *** от тях.За мръсниците никаква пощада.С кола по тиквата, по тиквата, по тикв..............
108
4
 
3
 
! Отговори
Бо/Стан преди 10 години
До Анонимен 83"Намерили са този умствено изостанал *** и се гаврят с него за да очернят ГЕРБ. Срамно и тъжно. " Евала брато,един достоен гербер ,който си признава,че в ГЕРБ има *** и ***!....а "УМНИТЕ"тролчета- НЕ та НЕ!....а това си е чистата истина за ГЕРБ, просто човек маааалко ум да има и го усеща от разстояние!
107
3
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
***. Сигурно от ГЕРБ са му платили повече.
106
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И зад този клоун стоят около 30 000 избирателя :), да им е честито !
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЯ ДА НЕ Е РОДНИНА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!ТОВА ЛИ Е ЕЛИТЪТ НА НАЦИЯТА НИ? САМАТА МУ ФИЗИОНОМИЯ НА ТОВА МОМЧЕ ИЗЛЪЧВА ТЪПОТА.ПОЛОВИНАТА НИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, А ДРУГАТА ПОЛОВИНА , КАТО ТОЗИ ИМ УЗАКОНЯВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА.ЖАЛЪК НАРОД СМЕ , НЕЩАСТНИЦИ!
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Lelq Cecka ili Tetka Cecka 6te mu frasne 3-4 6amara i 6te se vurne otnovo v GROB. Posle Bareka 6te mu skrucne sus zubi, obe6tal e vednuj i 6te se vurne pri nego. Ako tova podobie na deputat naistina se e ostavil Tetka Cecka -Partinata sekretarka da go nabie vuznikva vuprosa, za kakvo mu e na Bareka takvoz hemeleon4e?????Utre 6te izpripka pri komunqgite i ot tam moje da lapne nekoe lev4e. Znaete Botev - "Deputat e, du6a dava no ne svoita du6a bratq a du6ata na naroda!"
103
2
 
17
 
! Отговори
Бойко Ангелов преди 10 години
Фарс!Две мутри наддават за гласа на един ***!
102
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този ако не бе толкова зле на акъл щеше да е от друга партия
101
2
 
18
 
! Отговори
бг преди 10 години
Само като им видиш мутрите и започва да ти се повдига. Мазни ***.
100
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
БАРЕКОВ не вземай членове на бивши партии .ЩЕ РАЗВАЛЯТ ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА НИЕ БЯГАМЕ ОТ ТЯХ ТИ ГИ ВЗЕМАШ . ИМА ДОСТОЙНИ ХОРА, ДОСТОЙНО ДА ЗАЩИТАВАТ И СЕ БОРЯТ ЗА РОДИНАТА НИ .
99
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
106Избраха го *** както и неговият шеф, Боко-главата.Ако знаеш само колко още такива като този има в парламента.........
98
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Клоунадата наречена политика в бг продължава.отрепан народ = отрепани политици
97
1
 
9
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Лигльо! Но иначе е точно за партията на К_пута. Жалко, че не отиде там да му подсили "експертния потенциал".
96
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименАз за това не гласувам.... никога