Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика били готови
Обновена: 5 юни 2014 10:35 | 5 юни 2014 10:16, Веселина Йорданова
151
Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се притеснява от касиране на изборите, както искат от „Атака“, подкрепени от депутати от БСП. Да касират, ще ги бием още повече, закани се той.

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика са готови, съобщи Борисов.

По думите му повтаря се „същата песен“ като с вота на недоверие за провал в енергетиката и до момента от МИЕ не са дали никакви данни на ГЕРБ, както и сега от Министерството на финансите не предоставят данни за състоянието на държавата.

Още по темата
Трябва да търсим данни оттук оттам, за да можем да си мотивираме вота. Това не само е скандално, нито е секретна информация, нито имат право да я крият от обществеността, не само от нас, коментира той.

Според Борисов умелото криене на факти показвало, че опасността е много голяма и дефицитът в държавата е огромен. Затова те искат да теглят, да теглят, да теглят нови заеми, докато избягат, обобщи той.

Борисов предложи управляващите да внесат закон, който ГЕРБ ще подкрепи, „за фамилия Станишеви да се определи пожизнен пост, висок, царствен, за вечни времена“.

Да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото той не може да стане в партията си първи, не може да спечели избори, а иска да е първи в държавата, аргументира се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не познавал номинирания от ДПС за министър на околната среда и водите Станислав Анастасов. Впечатляващо му е CV-то от това, което чух по телевизията, коментира той.

Според него Сергей Станишев и Лютви Местан всъщност се срещат всеки ден след изборите и „не могат да се разберат“.

БСП иска на всяка цена да управлява, „Атака“ иска на всяка цена да е в парламента, ДПС не иска да бъде завлечена от тях в канала, това е логиката, разясни той.

Според Борисов Местан съзнавал, че не е логично партията победителка на всички избори да е извън управлението.

Утре Борисов събирал на среща кметовете на ГЕРБ, които по думите му „пищят кански“ от управлението и спрените европари.

Борисов определи заложената от ГЕРБ тръжна процедура за "Южен поток" като "перфектна". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурен съм че ако има нови евроизбори ще гласуват повече хора и то предимно за ГЕРБ.И това е ясно на червените.Затова и не обявиха че искат касиране директно от Позитано 20.
128
2
 
2
 
! Отговори
bride преди 9 години
bg da izliza ot eu i ot nato. stop parite za bg mafiotski partii.
127
2
 
1
 
! Отговори
... преди 9 години
ujasno e koeto se slu4va...
126
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този на снимката е един от малкото политици на който му пука , какво се случва в тая държава!
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунист на власт е като педофил в детската градина .Нетрябва да се допуска!
124
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2008 год тройната коалиция / с финансист орешарски/, похарчи 3 млд за 2 месеца.Техен министър/Николай Василев/, на заседание на мин съвет беше казал ,че ако продължават така да харчат, догодина ще оставят българина на "...хляб и вода".Опоскаха държавата до кокал и оставих ГЕРБ да им бърше Л...ната.Същия сценарий се повтаря.
123
4
 
6
 
! Отговори
мдаааааа преди 9 години
Тоя ревльо ли ще изберете пак?Забравихте за милиардите ,които профука?Забравихте ,че помля десницата и насади всякакви "калинки" включително с опит и за ЕС.Забравихте за рекета ,който упражняваше върху цялята страна.Забравихте за "светлото" му минало? Пенсионерите си хапеха пръстите дали ще има поне лев увеличение .Да, за Вас може би е нормално.Той е приятен ,простоват, "***"-това е негов цитат и работи като "рекетьорче".Трябва Ви за да утвърди пред ЕС ,че тук живеят само катуни от ***
122
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ниаи има защо. СерГей ли да си вярва повече, ААААААААААААА?
121
2
 
6
 
! Отговори
Ниа преди 9 години
Този колко си е повярвал,не е истина...
120
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руските лакеи съвсем изперкаха - предсрочни избори не искат, а тези искат да ги касират. От много касиране ще стане ...сиране.
119
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Троловете големи бързаци,бе.Още не са дошли опорните точки от Моника Хохегер и те готови с плювалника.Явно тук отново ДС е в действие "превантивно".Спинаджията Кутев снощи дори се направи,че не знае за подписката на Атака и негови другари от БСП.Най-големите покупатели на гласове искат касация на изборите.:)Целта е скандали до дупка,че да се задържи управлението на тройната коалиция.Фикусът е стресиран и беснее в негов стил.Нищо ново.ДПС се измъква по терлици,а БСП остава с Волен.Ай,какъв резил.
118
5
 
4
 
! Отговори
аог преди 9 години
До ВинетуБих гласувал за тях...но без Цветанов,Борисов и още дузина,изборни "спомоществователи" изсмукващи животоспособноста на тази партия...сбора от процентите им ще е по-малък от "сините комсомолци" на РБ.
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен Сидеров с подкрепа на "някои"социалисти искат касиране на изборите.Голям майтап, Уйли.:)Фикусът и твърдите социалисти/комунисти не могат да се примирят със загубата и търсят начини да правят скандали.С тях ни залъгват вече 25 години /да не се връщаме по-назад/.Целта е такава каша да се забърка,че никой чист да не излезе.Само че има грешили и греховни в дълъг период от време, когато са крали без мярка - нагло и уверено,че никой няма да ги спре.Нали корумпираният съд е с тях.Тънки сметки.:)
116
2
 
6
 
! Отговори
123 преди 9 години
Ахмед, не обяснявай за червените, защото заради такива като теб и другаря ти Местан и др. българите бягат от България! Вървете си в Турция продажници!
115
4
 
5
 
! Отговори
4 преди 9 години
Ша биеш - баба си на федербал!
114
6
 
4
 
! Отговори
До 123 преди 9 години
Туй са Тролчета драги, изпаднали са в паника, зер след изборите няма кои да им плаща за да пишат глупости."Боко Тиквата" ще им свие сърмите и ще ги прати на трудовата борса тези тролчета.А, те като всяка продажна душа, друго не знаят освен да лижат ззаадника на някого. А, З----ка на БСП няма да плаща вече.
113
7
 
5
 
! Отговори
Ахмед преди 9 години
Мале що е червен *** в тоз феизбук .
112
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 9 години
Който и да дойде на власт първо за което трябва да се захване е да подобри живота на българите , в противен случай - всички на улицата и да ги пометем и в никакъв случай да не се оправдават с предишните , защото този "филм" сме го гледали многократно.
111
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради тоя на снимката хората се самозапалваха от безизходица от мизерия...Та ГЕРБ ли!?!? Я пак!?!?!? Ако искате да живеете като помиари и да умрете като такива,гласувайте за БОКО *** !!!
110
5
 
12
 
! Отговори
тя преди 9 години
аман от самочувствие.Като бие питам какво ще направи за хората или пак за себе си и за протежетата си , а на народа пак " постна пица ".