Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика били готови
Обновена: 5 юни 2014 10:35 | 5 юни 2014 10:16, Веселина Йорданова
151
Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се притеснява от касиране на изборите, както искат от „Атака“, подкрепени от депутати от БСП. Да касират, ще ги бием още повече, закани се той.

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика са готови, съобщи Борисов.

По думите му повтаря се „същата песен“ като с вота на недоверие за провал в енергетиката и до момента от МИЕ не са дали никакви данни на ГЕРБ, както и сега от Министерството на финансите не предоставят данни за състоянието на държавата.

Още по темата
Трябва да търсим данни оттук оттам, за да можем да си мотивираме вота. Това не само е скандално, нито е секретна информация, нито имат право да я крият от обществеността, не само от нас, коментира той.

Според Борисов умелото криене на факти показвало, че опасността е много голяма и дефицитът в държавата е огромен. Затова те искат да теглят, да теглят, да теглят нови заеми, докато избягат, обобщи той.

Борисов предложи управляващите да внесат закон, който ГЕРБ ще подкрепи, „за фамилия Станишеви да се определи пожизнен пост, висок, царствен, за вечни времена“.

Да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото той не може да стане в партията си първи, не може да спечели избори, а иска да е първи в държавата, аргументира се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не познавал номинирания от ДПС за министър на околната среда и водите Станислав Анастасов. Впечатляващо му е CV-то от това, което чух по телевизията, коментира той.

Според него Сергей Станишев и Лютви Местан всъщност се срещат всеки ден след изборите и „не могат да се разберат“.

БСП иска на всяка цена да управлява, „Атака“ иска на всяка цена да е в парламента, ДПС не иска да бъде завлечена от тях в канала, това е логиката, разясни той.

Според Борисов Местан съзнавал, че не е логично партията победителка на всички избори да е извън управлението.

Утре Борисов събирал на среща кметовете на ГЕРБ, които по думите му „пищят кански“ от управлението и спрените европари.

Борисов определи заложената от ГЕРБ тръжна процедура за "Южен поток" като "перфектна". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
6
 
! Отговори
Шестаци преди 9 години
Всичко това доказва колко са *** тези, които сега са на власт.Едни избори не могат да организират.Властта е в тях, сами си написаха изборния кодекс и оспорват собствено организираните си избори.*** !
68
8
 
6
 
! Отговори
За 1 година преди 9 години
Съсипаха енергийния сектор!Дръпнаха 4 милиарда заем и се готвят за нови 3!От Европа се канят да спрат проекти за над 1 млрд.!Много *** ядоха пилета и кебапчета!Нищо не се свърши!Може да не съм много умен ама просто няма как да не оценя некадърността на червените и ДПС,вие не сте за властта,вие сте за затвора ***.Нека има избори Бойко да ви начука канчетата прости,па после ревете как всичко било манипулирано и купено!
67
6
 
6
 
! Отговори
Хем боли, хем сърби преди 9 години
Ами вие си пишете изборния закон , вие сте с най многото купени гласове и с неясните финансови средства за предизборната кампания и сега искате КАСИРАНЕ на изборите!
66
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тоя му дай да говори само за бой и пари! Мутра!
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко не е алтернатива и да дойде ще е за малко. Кризата ще се задълбочи. Бойко крадеше от резерва, от НОК, вземаше заеми, докато удари дъното. Тези пък само заеми теглят ( другото го изтегли Дянков) и никой не мисли за икономиката, а само как да пръсне парите.
64
6
 
4
 
! Отговори
Жалки са но преди 9 години
В несвяст са и просто не знаят какво правят! Но трябва много да се внимава с тези две партии, че както е казал народа - "Змия която умира най лошо хапе"!
63
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
62
5
 
7
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Имам чувството че не става дума за ГЕРБ а за Витоша Бистрица ......наляли в състава много милиони ....и бият Левски и ЦСКА и се бият в гърдите и не спират да тръбят колко са силни :) Вярно както прочетох по долу ....това мяза на точно футболен мач + черно тото ....и се разиграват много много милиони еврака
61
4
 
5
 
! Отговори
Нулев преди 9 години
Безсмислени действия! За атака те дали ще имат 2.9 или 1% им е все тая , те така или иначе парламент няма да видят вече , а европарламент още повече! За БСП ще е трагедията! Електората им се топи , като мартенски сняг!
60
8
 
7
 
! Отговори
Ахмед преди 9 години
Колко дефектни червени сперватозоиди има в този свят мале мале .
59
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До viovioiЩо бе, на теб май повече ти харесва на Мазньо екзактно-концептуалния български а???? Или на Серльо гейско-украинското произношение а???
58
4
 
10
 
! Отговори
Ина преди 9 години
Вече много ми писнаха тези просташки изказвания на Борисов - не може да си политик от такъв ранг и да се държиш като квартален тарикат. И за този гласува сума ти народ - какъвто народа, такива и управниците - пази Боже! Колко прозрачно - тарикатът си подаде навреме оставката, за да излезе "сух от водата", а сега се бори да бие тоя и оня. Не ги искам и тези, но Б.Б. е просто жалък.
57
4
 
8
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
БСП да иска касиране на изборите заради купени гласове след като те са уличени в купуване , явно Атака им е наредил да дадат необходимите подписи или......Падение..
56
7
 
11
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Боко колко пъти да ти казвам че това не ти е футболен мач .....ти само се тупаш в гърдите кой си бил кво си бил не знам си какво там .....само се радваш че овцете пак блеят след тебе и ши имаш мръвка да ламтиш :) и още по интересното е че овце да бяха щяха да избягат от стадото ти ....ама тия овце са безмозъчни и оФчи мозък нямат
55
5
 
5
 
! Отговори
vdch преди 9 години
До ПичЩом и Бареков, който лобира за шистов газ и покани военнопрестъпника ген. Уесли Кларк на събранието си го свързвате с Москва значи на хората им е ясно колко ви е акъла. Ама ако бяхме нормална държава Герберите отдавна да ви бяха сложили диагнозата "невменяем" и съответно поставили под попечителство.
54
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Типично мутренско изказване. Тя простотията не ходи по гората. Ще я откриете в големи количества в ***.
53
3
 
6
 
! Отговори
Абсолютен парадокс преди 9 години
КАК е възможно на опозицията (независимо коя партия е) , министерства и агенции да отказват данни! Това означава че се правят неща зад гърба на хората! Липса на прозрачност ! Това нито е демократично , най малко пък е европейско!
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До дядоА, БЕ ДЯДО КОРЧАГИН, ТИ ОСВЕН ЗА МАЗТА И ЗА ФУТБОЛА, НЕ МОЖА ЛИ ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО ДРУГО ???
51
4
 
12
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Специален поздрав до трите трола -Отишъл Станишев на избори 2009г., и там като го хванал един пожарникар и сееее.с, направо го разкъртил, след две години отишъл Станишев пак на избори местни пак същият пожарникар го хванал и сееее.с пак го оправил, дошли президентските избори пак отишъл Станишев на избори и пак същият пажарникар го хванал и пак сеее.с, дошли предсрочни избори Станишев пак се писал първи в партията и пак пожарникара сеее.с, дошли евро избори и пак Станишев със смъкнати *** и пожарникаря пак сеее.с ,и му рекъл"Абе аз теб не мога да те разбера ти политик ли си ***.аст ли си?"
50
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
От *** на Позитания много силно започнаха да *** "болните прасета". И да направи коалиция ГЕРБ, то няма да е с национални предатели като Атака, етническа партия ДПС и кухи, алчни крадци- БСП. Само РБ и ако се появят и други истински патриотични партии. България Е и ще остане в Европа, напук на всички путинофили!