Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика били готови
Обновена: 5 юни 2014 10:35 | 5 юни 2014 10:16, Веселина Йорданова
151
Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се притеснява от касиране на изборите, както искат от „Атака“, подкрепени от депутати от БСП. Да касират, ще ги бием още повече, закани се той.

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика са готови, съобщи Борисов.

По думите му повтаря се „същата песен“ като с вота на недоверие за провал в енергетиката и до момента от МИЕ не са дали никакви данни на ГЕРБ, както и сега от Министерството на финансите не предоставят данни за състоянието на държавата.

Още по темата
Трябва да търсим данни оттук оттам, за да можем да си мотивираме вота. Това не само е скандално, нито е секретна информация, нито имат право да я крият от обществеността, не само от нас, коментира той.

Според Борисов умелото криене на факти показвало, че опасността е много голяма и дефицитът в държавата е огромен. Затова те искат да теглят, да теглят, да теглят нови заеми, докато избягат, обобщи той.

Борисов предложи управляващите да внесат закон, който ГЕРБ ще подкрепи, „за фамилия Станишеви да се определи пожизнен пост, висок, царствен, за вечни времена“.

Да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото той не може да стане в партията си първи, не може да спечели избори, а иска да е първи в държавата, аргументира се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не познавал номинирания от ДПС за министър на околната среда и водите Станислав Анастасов. Впечатляващо му е CV-то от това, което чух по телевизията, коментира той.

Според него Сергей Станишев и Лютви Местан всъщност се срещат всеки ден след изборите и „не могат да се разберат“.

БСП иска на всяка цена да управлява, „Атака“ иска на всяка цена да е в парламента, ДПС не иска да бъде завлечена от тях в канала, това е логиката, разясни той.

Според Борисов Местан съзнавал, че не е логично партията победителка на всички избори да е извън управлението.

Утре Борисов събирал на среща кметовете на ГЕРБ, които по думите му „пищят кански“ от управлението и спрените европари.

Борисов определи заложената от ГЕРБ тръжна процедура за "Южен поток" като "перфектна". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
3
 
! Отговори
mnoo hlen4i Budkata преди 9 години
bat Budko, se pubejdavas i se "mum4eto" ot familiata Stanishef ta rufa. dal ne si toz pidueraC deka se Vageneepobejdavas, zemas i karai napred. ko sa ti vinovni tia deka si gi pobedil i ti zemale jezala- tva samo edna tikva moe taka da plesti
108
2
 
15
 
! Отговори
Философ преди 9 години
Докато сме разделени на гейбери и *** ДеПеСе ще е силно !
107
14
 
10
 
! Отговори
Комунето преди 9 години
от *** мас и от комунист власт се свалят само с дране ;)
106
17
 
7
 
! Отговори
ДВ преди 9 години
Няма какво да го увъртаме: в момента Москва се опитва да си върне Задунайската губерния България. Западните партньори на София вече бият тревога. Само за няколко дни три от най-авторитетните печатни издания изведоха тази обезпокоителна тенденция на челно място в международния дневен ред. За комунистите да уточня "ДВ" не е държавен вестник !Прочети цялата статия тук: dnes.bg/politika/2014/06/04/dv-moskva-iska-da-si-vyrne-zadunaiskata-guberniia-bylgariia.227828
105
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕЖЕДНЕВНА ГАРГАРА НА ПРОСТАШКИЯ РЕЧНИК НА ПРОСТАКА БОКО ТОЗИ *** НЕРАЗБРАЛИ ЧЕ ОТ НЕГО НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН ЗА ***
104
15
 
8
 
! Отговори
Ами преди 9 години
11 пъти бой до сега и не им дойде акъла в главата на тия ***! Вярно МНОГО са твърдоглави и кухи!
103
9
 
18
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Любимецът на хората с анцузи, на чалга феновете, на футболните запалянковци, на старите моми, шивачките, ***..те от фолк клубовете, на любителите на стероиди и на гробарите на България от ЕС и САЩ пак се изс...ра както само той го може:)! Поне някой да му беше казал, че с дънки и сако не се слага вратовръзка....ама кой, кой да му каже, като половината му парламентарна група е с бели чорапки - спомен от милите милиционерски години:)
102
2
 
4
 
! Отговори
Колко смешно преди 9 години
До vargВярваш ли си като пишеш тия глупости! Ей само партийни и жълти вестници четете!
101
2
 
9
 
! Отговори
Сега преди 9 години
Като чета изказването на Местан за нови избори си мисля, че и той разбира вече с кой се е коалирал... - с никой!
100
3
 
11
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Поне този път не е казал "Пак ще ги БИЯ"...ами е решил от него да мине и да включи и колегите му от ГЕРБ хаха апък не знам как точно Борисов ще говори за друг, че има мания за власт и че иска на всяка цена да управлява...смях в залата!
99
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не могат да се правят изводи от избори за европарламент за това какви ще са резултатите за тукашния....парламент,ББ само да си представи същите % но при по-висока избирателна активност,е как ще направи правителство дори с "реформаторите" като ДПС и/или/Бареков ще подкрепят и КРЕПЯТ КАКТО АТАКА КРЕПЕШЕ БОЙКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,ТАКА СЕГА БСП И ДПС,как ще управлява много ми е интересно а точно така ще се получи.Дори Първановото АБВ сигурно няма да е проГЕРБ настроено,би било абсурд.
98
5
 
12
 
! Отговори
ХА преди 9 години
ДА СЕ ПРЕБРОЯТ БЮЛЕТИНИТЕ ОТНОВО И СЕ ОТНЕМЕ МАНДАТА ЗА ЕП НА РЕАНИМАТОРСКИЯ БЛОК!!!
97
10
 
13
 
! Отговори
социолог-българин преди 9 години
Простички сте тролчета на мутреса Моника. Отговорноста за изборите е на управляващите и по точно на правителството. Орешарски се прави на луд и всичко прехвърля на БСП и ДПС , а през това време крадат с В.Божков-черепа денонощно.
96
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изборите са си за касиране и за да спестят ***, най-добре е да се направят заедно с президентски избори! Без това и президента за нищо не става, а самият той приветства избори 2 в 1....
95
17
 
10
 
! Отговори
fun преди 9 години
НОВИ ИЗБОРИ СЕГА- ГЕРБ + РЕФОРМАТОРИ
94
6
 
7
 
! Отговори
КС преди 9 години
Защо ще сезират Конституционният съд?Да сезират електората си,защо не ги е подкрепил?
93
14
 
18
 
! Отговори
Духовникав преди 9 години
Не му е комфортно на Винету, личи си от снимката.... Знае, че половината избиратели на БСП не излезнаха да гласуват, защото се подлъгаха по социолог. проучвания, но сега.... ще са като един!
92
10
 
18
 
! Отговори
радко преди 9 години
ало ГЕРБ изгладете вратовръзката на тиквата. излага се иначе.
91
10
 
6
 
! Отговори
Да преди 9 години
Сега е момента за избори 2 в 1 !И за един ефективен по-нов изборен закон със задължително гласуване...И с определен брой...застъпници от 14 хиляди...И край на барековизма -доганизма - сатанизма по станишефски !!! Касиране и кастриране на позитанковците !!!
90
10
 
15
 
! Отговори
кол преди 9 години
*** си мисли че ще привлече повече гласове.