Софиянски призова за излизане от ЕС

Предсрочните парламентарни избори можело да се проведат с местния вот
Обновена: 8 юни 2014 20:22 | 8 юни 2014 11:34, Анисия Иванова
434
Софиянски призова за излизане от ЕС
Стефан Софиянски. Снимка, архив Булфото

В новата българска конституция трябва да бъде заложено излизането на страната ни от Европейския съюз. Това мнение изрази пред bTV бившият кмет на столицата Стефан Софиянски. Според бившия служебен премиер предсрочните парламентарни избори може да се проведат следващата година заедно с местния вот, който трябва да се измести възможно най-рано.

Още по темата
Искането за предсрочни избори излезе от ДПС миналата седмица. Лидерът на движението Лютви Местан заяви, че анализът на резултатите от евровота показват, че правителството не може да изпълни мандата си. Той предложи три варианта за избори – до края на година, догодина по това време и избори “2 в 1” заедно с местните. По думите на Местан първият вариант е най-добър за ДПС.

"Хората ще гласуват и за народни представители, и за органи на местната власт", аргументира се Софиянски. "Дотогава трябва да има експертно правителство, като една от задачите на служебния на кабинет ще бъде регулиране на управлението на европейските фондове", поясни той.

Софиянски заяви още, че неговата партия – Съюзът на свободните демократи, не може да участва самостоятелно в избори. Той обаче не разкри с кого ще се коалира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
347
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди те харесвах, но и ти май си на хапчета вече , като цялото правителство.Наблегнете на лекарствата бе циркаджий!
346
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОШЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПОДМЕНЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!ДС си назначи "ДЕМОКРАТИ",отявлени КРАДЦИ и отврати народа от ДЕМОКРАЦИЯТА !ПРОТЕСТИТЕ да се преместят ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА!ДОКАТО СЪДИИТЕ СА КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗДЪНКИ И ПРОКУРОРИТЕ ПРОСПАХА РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА последния ГРАБЕЖ "ЮЖЕН ПОТОК" все ще сме БЕДНИ,УНИЖЕНИ и БЕЗНАКАЗАНО ЩЕ УБИВАТ И ПРОГОНВАТ ДЕЦАТА!КРАЖБАТА Е БЕЗНАКАЗАНО ДЕЯНИЕ от *** ДО МИНИСТЪР-ВСИЧКИ НИ ОГРАБВАТ и УБИВАТ на пътя,по пътя за болница,липса на лекарства-ГЕНОЦИТ
345
1
 
9
 
! Отговори
НЯМА ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТЕ преди 9 години
ГАД *** КРИВОУСТА, МАРШ В ЗАТВОРА!
344
0
 
6
 
! Отговори
niakoi преди 9 години
До АнонименТака е , такива меринджей са Всичките !
343
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стефан Софиянски е един от най-арогантните крадци в България.Дава ум за новата конституция,защото мисли само за себе си и такива "другари" като него.Сигурна съм,че парви е готов да излизи от ЕС.Нали той и Васил Божков са милионери до десето коляно.Заедно с децата,внуците и правнуците ще могат да си живеят навсякъде по света или у нас с натрупаните богатства от прехода.Съдебната система,доволна от парите му,да не го пипа и да не му разваля рахата.Само такава е целта на този усмихнат хамелеон-змии
342
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, мили. Софиянски надмина всички със скудоумието си. Представете си кой предлага излизане от ЕС. Първият крадец в България, който се откупи от корумпирания съд с парите, дето натрупа по време на дългогодишното си управление на всички нива. Такава наглост не си позволиха и най-отявлените комунисти/социалисти, дето също с манипулациите на ДС също станаха милионери. Усмихнатото змийче няма ни срам от хората, ни страх от Бога. Това е върхът на наглостта, облечена в много, ама много пари.Отврат.
341
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един от най-мащабните грабители на България Стефан Софиянски се опитва от дълго време да дава ум на нормалните хора и партии.Усмихнатият кмет,който се облагодетелстваше заедно с първите си приятели Христо Бисеров,Данчо Ментата,Любо Пъпката и още разни от тяхното котило,да си стои по-кротко и да не говори глупости.Не може спокойно да си пие ракийката със свата Васил Божков,защото му пари под краката във вилаета,където се е разположил.Щял да си сътрудничи с РБ,ако се обединят с ББЦ.Долен измамник.
340
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софиянски...с това си изказване вече се закопа тотално.
339
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважаеми сънародници!Докато вие тук спорите и тълкувате думите на мазната лисица Софиянски и останалите герои от политическата менажерия, които съвсем целенасочено ви хвърлят прах в очите с бомбастични словесни изцепки, междувременно в цялата страна започва повсеместно и поетапно режим на тока, водата и спиране на телевизионния сигнал от половин до няколко часа.
338
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Верно ли е казал подобно нещо.И накъде се е запътил този довчерашен демократ.Кой ли му дава тези указания.Май идва времето ,когато ще се разбере"кой кум,кой сват,кои на булката брат"
337
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софиянски преди да дава акъл за глобалните проблеми да върне заграбените терени от Борисовата градина. Заради неговите два комплекса Спортна София разполагащи се на 10 декара, с прилежащи паркинги от 3 декара, хората не могат да ползват столичния парк. Ежедневно десетки хиляди автомобили на спортисти с бирени шкембенца паркират в парка и тероризират столичани. Не е далеч деня когато и в София ще бъдат почернени майки, децата на които ще бъдат газени от клиентите на "Спортна София" на Софиянски.
336
1
 
3
 
! Отговори
емо преди 9 години
и на тоя *** му дойде акъла
335
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахахахха Че нали ТИ НИ ВКАРА в ЕС бе Стефчо? или след 15 години си на друго мнение? викаш съюза вече не е актуален?
334
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затворник, много е дърт. Дъщеря му, а той да гледа.Тоя *** разсипа София. Крадеца оневинен от скапаното прависъдие. Всички съдии, които отсъдиха, че "усмихнатото лице на корупцията" е невинен - на бесилката.
333
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя малко се накрадна. Явно колкото и да краднеш парите свършват, и пак се налага да се бориш за кокала...
332
0
 
11
 
! Отговори
3 преди 9 години
До дамнГолям мошенник!Безскруполен!
331
0
 
7
 
! Отговори
затворник преди 9 години
Стефчо Софиански влезеш ли в затвора ще те направя моя съпруга .....
330
0
 
4
 
! Отговори
Istina преди 9 години
Evreinut gornoorqhovski se obadi! Ne go bqhme 4uvali i vijdali mnogo otdavna! Ina4e ideqta mu da izlezem ot EC e dobra,ama kakvo pravim sled tova,vlizame v evraziislkiq sauz li!?EC trqbva da se reformira,da spre da bude zavisim ot USA i Israel, i da Poeme nacionalist4eski kurs na razvitie! Ako tova ne stane evropeskite narodi iz4ezvat do 50 godini!! Vsi4ko ste bude pretopeno ot ***,negri,arabi i kitaiici! Az samiqt jiveq v Germnaiq i vijdam 4e polojenieto e kraino zle! Tuk e pulno s maimuni
329
4
 
18
 
! Отговори
дамн преди 9 години
призвавам Софиянски да излезе от политиката, бързо. Вреден и за здравето на България.
328
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 23: Какви еврофондове бе?. Те на европейците парите им ги дават извънземните, нали. А това, че ни превръщат в консуматори с нисък стандарт... Защо не се приеме минимална почасова европейска ставка за работа, защо трябва да ни ползват за евтина работна ръка и да съсипват хубавата ни страна