Правителството ще работи до 2 месеца преди датата на вота

Мая Манолова: Ще подадем оставка, но осъзнато, без натикск
Обновена: 13 юни 2014 09:47 | 13 юни 2014 09:31,
25
Правителството ще работи до 2 месеца преди датата на вота
Мая Манолова, Снимка: БТА

Правителството ще работи точно до два месеца преди датата на предстоящите избори, която ще стане ясна след заседанието на КСНС при президента Росен Плевнелиев. Това заяви Мая Манолова на влизане в Народното събрание тази сутрин.

Още по темата
По нейни думи, когато държавният глава определи дата за предсрочен вот, тогава мандатоносителят ще избере кога да подаде оставка.

Ще подадем оставката, но осъзнато, без натиск, защото не сме като ГЕРБ да си сменяме мнението,  отсече зам.- председателят на Народното събрание.

Изумена съм от недостойното поведение на  опозицията. Искаш референдум, но не го гласуваш, искаш вот на недоверие и пак няма да го гласуваш, коментира Мая Манолова по повод проваленото заседание на НС вчера, при което депутатите от ГЕРБ не се регистрираха в залата. Така пропадна обсъждането на предложението за референдум за изборните правила на президента Росен Плевнелиев

Зам-председателят на Народното събрание призова представителите от  ГЕРБ като „нормални депутати да влязат в залата, да гласуват вота на недоверие и да изслушат премиера Пламен Орешарски“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: оставкаМая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
13
 
! Отговори
акуд преди 9 години
през оставащите дни на това престъпно правителство бсп и дпс ще ограбят данъците на Българите, докато няма жертвоприношение на една дозина депутати няма да ги научим да си гледат работата както е редно по конституция
2
4
 
11
 
! Отговори
plamen70 преди 9 години
A NIE SME IZYMENI OT NAGLOSTA VI I OT JELANIETO DA DARJITE KOKALA NOOO MINA VI VREMETO
1
3
 
20
 
! Отговори
асд преди 9 години
Защо не проведохте избори 2 в 1? Нарочно протакахте нещата, за да спечелите още половин година за сметка на народа.