МС върна актуализацията на Андреева, имитирала дейност

Документът бил във вид, в който не може да бъде разгледан
Обновена: 11 юли 2014 18:23 | 11 юли 2014 18:16,
16
МС върна актуализацията на Андреева, имитирала дейност
Снимка: архив, Ройтерс

Министерският съвет върна на здравното министерство проекта за актуализация на бюджета на Здравната каса. Това информира правителствената пресслужба в съобщение до медиите.

В него се уточнява, че кабинетът очаква от ведомството на Таня Андреева искането за повече пари „да се приведе в съответния вид“.

Още по темата
Съобщението е изпратено по повод изявленията на здравната министърка, че в Министерския съвет има внесен проект за актуализация на бюджета на НЗОК.

„В Министерския съвет за втори път постъпва материал в рамките на 3 дни без финансова обосновка, който в този си вид не може да бъде разгледан нито на заседание на Министерския съвет, нито в парламента“, съобщиха от пресслужбата на правителството днес.

В съобщението до медиите се допълва, че в Министерството на здравеопазването знаят реда, по който се предоставят материали за разглеждане от Министерския съвет, заложен в Устройствения правилник на МС. „Това показва, че просто имитират действия пред обществото“, се казва още в съобщението.

От правителствената информационна служба уточняват, че на Министерството на финансите е възложено да подготви съответната финансова част за актуализацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
анонимни бандити преди 9 години
Истината е, че ние си гласуваме , а ни управляват чиновниците в това министерство, които са едни и същи некадърници,че и лакоми отгоре.Тия от втория етаж трябва да излязат на .Те пишат концепциите, те уреждат ЗОПовете.За тях никой не е гласувал, за тях няма и закони Кой проверява чиновника Х и кой му търси сметка?-НикойЗащо сега пак ще се връщат парите за спешна помощ в болниците.Едните ги вадят от там, другите ги връщат.Кой има сметка да се замитат следите от безхаберието?Танчет
15
0
 
2
 
! Отговори
гешефтари несменяеми преди 9 години
Традиционно в това министерство си живуркат кърлежи,които смучат пари за какво ли неВсеки който е виждал кабината на линейките ще забележи къде са потънали паритеВсяка линейка разполага с поне 3-4 вида системи за навигация,от които работи само една. Това е защото всяко правителство си прави свои гешефти с тях. Има и 4 моделарадиостанции и GSM,от които също работи най-много 1.Това е друг гешефт. Но няма дефибрилатори,а пейсмейкърите бяха изхвърлени като "ненужни". Линейките са за брак
14
5
 
1
 
! Отговори
Убавец преди 9 години
До дроздда, там ги избират първо да са грозни, после алчни и крадливи. Андреева поне не ми спира глътката от гнъс като я видя на талавизоро и не краде. то не че има вече и нещо за крадене в здравеопазването де - Боце извлече каквото беше останало, даже резерва на здравната каса го асфалтира некъде по магистралите... хахах!
13
1
 
10
 
! Отговори
дрозд преди 9 години
по традиция това министерство се оглавява от уникално некадърни и некомпетентни деси *** ана мария склерозна евгении шкембаков времее да се появи санитар от морга
12
0
 
13
 
! Отговори
info. преди 9 години
Свърших си работата, каза Андреева и поиска актуализация на бюджета на НЗОК????????????
11
0
 
18
 
! Отговори
акуд преди 9 години
Развалихте морето на селскатапеинцеса....
10
0
 
15
 
! Отговори
ebb преди 9 години
До Банкерте не я фалират те я ограбват по най-безскрупулен начин .умишлено я докараха до това състояние
9
4
 
29
 
! Отговори
петър преди 9 години
БСП и ДПС на власт.Резултатае ясен.И пак сигурно Борисов е виновен, като всичко в държавата.А през октомври пак бабички,турци и ***
8
0
 
28
 
! Отговори
запознат преди 9 години
пишман министърката като уволни всички, които знаеха за какво става дума сега една финансово обосновка няма кой да й напише. от снимките на плажа зачна позора на тази никаквица. още има да видите от нея
7
1
 
22
 
! Отговори
Свети Петър преди 9 години
С Танка и Румянка нямате нужда от здравеопазване ... викайте направо попа.
6
2
 
33
 
! Отговори
Прости истини преди 9 години
Като ги назначавахте двете пачи - едната за министър, а другата за шеф на касата, не ви ли беше ясно на 100%, че за нищо не стават, особено, при положение, че едната *** вече беше вилняла в касата при едни предишни крадливи ***.
5
4
 
31
 
! Отговори
до 3 Прав си преди 9 години
Само че, другаре, този път Борисов няма да бъде замесен! Сори! Битката си е между няколко банди червени кр.адци! Започва топенето на всеки срещу всеки! Започва червената паника!!!
4
0
 
14
 
! Отговори
Koki преди 9 години
и .. колкото повече - толкова повече -дайте да дадем ... за да има какво още да откраднем
3
3
 
32
 
! Отговори
Банкер преди 9 години
Набива се на очи в този сайт с каква злоба и некомпетентност се плюе Б.Борисов . Искам да напомня, че другаря Станишев предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Именно другаря Пеевски има дълг към банка КТБ в размер на 100 милиона евро. Според вас кой има интерес да фалира банката.Опорните точки от няколко дена са ясни и за децата-жестоко плюене по Б.Борисов за да се отклони вниманието от истинските виновници за фалита на банката, а именно Станишев, Пеевски, Йовчев и Цацаров.
2
0
 
35
 
! Отговори
++++ преди 9 години
Така е в правителството от експерти.))))
1
0
 
30
 
! Отговори
az tam преди 9 години
Бе фани се махай и ти бе премиер Пинокио /май на тоя му растеше носа като лъже/. И "министрите" ти и Бареков и Доган и Василев и Пеевски. И Мая ако искате си вземете за певица и дим да ви няма като ония 3 5 0 0 0 0 0 0 0 0 . 0 0 ...