Нинова сигурна, че може да промени БСП към по-добро

Социалисти са я убеждавали да не се кандидатира за лидер
31
Нинова сигурна, че може да промени БСП към по-добро
Корнелия Нинова. Снимка: БТА

Корнелия Нинова, която официално влезе в надпреварата за лидер на БСП на конгреса на 27 юли, призна, че е имало опити да я разубедят от намерението й.

Още по темата
„Казаха ми да не разпиляваме гласовете, да не изглежда като разнобой в партията, с такива аргументи говориха с мен, но не ги приех“, заяви тя по Нова телевизия, без да посочи имена.

Тя добави, че хората, с които е имала такива разговори, не са опитали да й предложат нищо в замяна на това да се откаже от битката, в която вече официално обявиха, че влизат Мая Манолова, зам.-председател на НС и член на ИБ на БСП, и Драгомир Стойнев, който на последния пленум на партията беше избран за заместник-председател на политическата сила лично по препоръка на настоящия лидер Сергей Станишев.

Според Нинова трябва да има почтено състезание и то да е на идеи.

„Мисля, че мога да променя БСП, така че да стане по-силна”, заяви тя.

Корнелия Нинова добави, че е смятала, че е редно БСП да отиде на изборите начело със Сергей Станишев, но след като той подаде оставка, се е мотивирала да влезе в битката.

Отделно е получила номинации от местните структури на БСП от цялата страна.

Тя призна, че се е обидила от думите на депутата Кирил Добрев, който миналата седмица заяви, че предпочита жените "за други работи", не за партийни лидери.

„Такъв му е стилът, той така си говори, аз го познавам, ние и двамата сме депутати от София-област“, каза Нинова.

По думите ѝ всеки от пожелалите да се включи в състезанието за председателския пост на БСП има своите качества.

Според нея скандалът с КТБ все повече започва да изглежда субективен, а не продиктуван от обективни фактори.
 
„Внушава се на българите едно отношение към банките, което може да бъде пагубно за банковата система”, заяви Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, вместо да се пенсионира вече... стига ви, храните се на наш гръб от 20 години, не сте и толкова млади вече - кого заблуждавате, освен себе си? махнете се, преди да са завалели паветата! и за другата п*та мадре се отнася, чудовището манолова. ходете си, за да не ви се изхрачим отгоре.
24
2
 
0
 
! Отговори
пенсионер преди 9 години
Ако не успее да промени БСП то дано успее да прокара закона за въздрастния човек за какъвто закон обешта по време на проведения вкрая на пролетта на 2014год. конгрес на пенсионерите.
23
1
 
5
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Още едно охранено прасенце иска да е шеф на *** БКП.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Досега историята е доказала,че комунистите си променят само ИМЕТО НА ПАРТИЯТА,А НЕ СЕБЕ СИ...ТЕ СА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ смесени с петолъчки...Те немогат да са други...освен крадци!
21
1
 
3
 
! Отговори
гост преди 9 години
Г-жо Нинова,трябва да се променят правилата на Партията ! Не е причината в Станишев ,а политиката на Партията!Вие както и останалите кандидати не можете да направите промените ! Нямате този капацитет. Дългото стоене във власта, ви е свързало с корупционни схеми!Не упреквайте АБВ ,те дават нови насоки .Промени в корена на лявото ! Всичко което е социално за народа си !И тези социалисти,които вие отказахте да гласуват за вас , сега гласуват за АБВ !Вие водите война с АБВ!Осъзнайте се!
20
1
 
4
 
! Отговори
чугунена глава преди 9 години
КОРНЕЛИЯ СТАВА -*** НИНОВА -СПИНОВА:ДЪБОВ -СТАВА БУКОВ:ГЕЯ-СТАВА МОМА:КУТЕВ -СТАВА СПИНА-ПУТЕВ:ТАСКО -СТАВА ТАШКО НА ДЯДО МУ ***:+ДЪРЕВА =пълна промяна
19
1
 
8
 
! Отговори
SS преди 9 години
В нормалните пост-соц държави забраниха комунистическите партии... и живеят като бели хора. А тук червените *** продължават да си мислят, че българите са им длъжни за това, че са обрали няколко мандри...
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А-аа, ха-ха. Тук има един, дето им симпатизирал!!!!!
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стойнев е най-подходящият .... Млад, напорист и устояващ позицията си. БСП ще спечели с него, стига старите алчни муцуни да не го изпързалят, по думите на НИНОВА с разводняване на гласове. Друг на който симпатизирам е Янаки Стоилов
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради далаверите в тютюневия бранш беше уволнена от зам. министър по време на миналата тройна коалиция. Толкова им са много далаверите, че те ни мислят за хора без памет. Като си представим само, че тези корупционни схеми продължават през целия преход, няма защо да се чудим, че всички те са милионери. Сега мислят само как да спасят накраденото, а междувременно още да прибавят. До десето коляно се осигуриха, а народа пратиха за зелен хайвер. Вече и пенсионерите не им вярват.Ще върнат краденото.
15
1
 
12
 
! Отговори
CVETA преди 9 години
Още една алчна и гладна ***,чието бездънно гърло затъкване няма !
14
0
 
5
 
! Отговори
БОНЧЕВАдо МИНЬОР преди 9 години
СЪЖАЛЯВАМ ЗА симпатията си към Нинова. Не знаех за политическото й номадство.А толкова мила изглежда... и винаги е премерена в изявите си... Мисля,че не само мен е заблудила...
13
0
 
4
 
! Отговори
анти костов преди 9 години
До Анонимен 8 САМО ОТ БУЛГАРТАБАК ЛИ ??? ПРЕЗ 1997 Г . ИВАН КОСТОВ ...-Но се случи нещо невероятно случи се чудо, забулено в особена мистерия и тайнственост. За изпълнителен директор на Техноимпекс е назначена неизвестната, твърде млада на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова. Чудото продължава:Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт друго външнотърговско дружество гигант.
12
1
 
9
 
! Отговори
шопето преди 9 години
Една мафия колкото и да се променя, все си остава мафия. Като се започне от мързеливия им и завистлив Димитър Благоев, който дори се е самоопределял като славянин, а не българин, та до днешните Гоце, Станишев, Доган и Местан. Все същите брутални убийци, крадци, иначе леещи крокодилски сълзи за бедните майки и пенсионери.
11
1
 
5
 
! Отговори
миньор преди 9 години
До БОНЧЕВАБОНЧЕВА , ТАЗИ ДРУГАРКА , НИНОВА Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ВСИЧКО ЛОШО И ЗАДКУЛИСНО , КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА ЧОВЕК, РОДЕН САМО ЗА ДАЛАВЕРИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ . ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ИВАН КОСТОВ Я НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА НАЙ-СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ФИРМИ НА Б-Я ? ЗАЩОТО МЪЖА И НА ТАЗИ БЕШЕ ШЕФ НА МИТНИЦА КЮ-ДИЛ, А ОТТАМ ПРАВЕХА МИЛИОНИ МАРКИ ,ИЗНАСЯЙКИ ЦИСТЕРНИ С ЕМБАРГОВ ПЕТРОЛ ЗА СЪРБИЯ. ПОСЛЕ ПРЕЗ 2005г. ПРЕМИНА ОТ СДС В БКП/БСП И ПАК ДАЛАВЕРИ . ДОРИ БЕШЕ УВОЛНЕНА ОТ СТАНИШЕВ ИМЕННО ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИ ...ЧЕТИ ГУГЪЛ
10
3
 
3
 
! Отговори
БОНЧЕВА преди 9 години
АЗ ПОДКРЕПЯМ Г-ЖА К.НИНОВА И ВЯРВАМ ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ Й ! Не вярвам на Мая поради това, че не е чист и искрен човек, освен това е зла и конфликтна. Човекът на Станишев е твърде малък и слаб ,за да овладее и ръководи БСП . Вярвам и във възможностите на Г-Н КАДИЕВ,но още няма номинации за него ... Тук трябват честни,коректни ,интелигентни и можещи,но БСП НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ....
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със стари к-ви нов бардак не се прави.
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Корнелия от град мизия врачанско...върла комунистка и кариеристка,ама то на вас *** такива си ви трябват,я някой да я пита от къде си бе корнелке и как стигна до там????
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Милионерката от Булгартабак
6
1
 
15
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Eвалата Дедо за написаното.Румена, засмяна и с чуство на партийна куртизанка.Абе *** за зеле не става, ама като си помисли човек ,че след Станишката всеки може,то комай може от тази слива да излезе трънка.