150 на изпит за депутати при Борисов

Не трябва да има издънки в листите, предупредил лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 юли 2014 07:55 | 28 юли 2014 07:08, Веселина Йорданова
222
150 на изпит за депутати при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

150 души ще чакат на опашка пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмицата след сформирането на служебния кабинет, пише "Стандарт", цитирайки високопоставени източници в партията.

"Искам да видя и да се запозная лично с всички, които са сложени до 5-о място в листите на ГЕРБ", заръчал Генерала на своите и ще препита първите петима от всички листи в съответните избирателни райони.

Кандидат-депутатите ще минат през своеобразен тест, преди да бъдат обявени официално в листите на партията на вота наесен.

"Влизаме в изборите с почти сигурна победа, но не трябва да имаме издънки в листите", казал Борисов пред членове на Изпълкома. И предупредил, че кандидат-депутатите трябва да са доказани професионалисти, образовани и хора с авторитет.

Борисов настоял да има и баланс в бъдещата парламентарна група по отношение на силни юристи, икономисти, финансисти и др.

Част от сегашните депутати ще са задължително в листите, защото този път Генерала иска от своите и парламентарен опит.

"При наследството от това управление трябва светкавично да имаме закони за стабилизация на държавата", аргументирал се Борисов.

Събранията на отделните звена в страната за номинации на кандидат-депутати се провеждат до края на месеца. В началото на август Изпълнителната комисия ще отсее най-добрите, а думата накрая ще има лидерът Борисов.

Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
7
 
! Отговори
lyubopitna sam преди 9 години
Za kakvo 6te gi 'izpitva'Boko?Koy kolko i kakvo moje da mu dade li???
175
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Derzaite s Boko Tikvata i az si otivam
174
0
 
5
 
! Отговори
tat преди 9 години
Ako tozi chovek specheli oshte vednaj izborite,shte se otkaja ot darjavata si.Tova shte bade posledna i tochna indicacia che neshtata sa nepopravimi.
173
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bace Boko napravi ma deputatka imam danni.Golqma sym patka.S vkusna sliva
172
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В сензационния документ се вижда как МВР през 1999 г. засича едни и същи лица в няколко операции, свързани с наркотици. Сред видни фигури от ъндърграунда, повечето от които не са между живите, личи името на Бойко Борисов."Борисов щял да става голяма фигура", а според покойният вече шеф на ВИС 2 Георги Илиев, той контролирал венецуелската връзка с трафика на кокаин в България.Документът е на основата на информатор с агентурното име Пламен, който от 1998 г. снася информация на МВР. Според Бареков, въпросната оперативна разработка вероятно е част от сериозен архив в МВР, който проследява
171
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Николай Бареков посочи, че разполага с десетки рапорти на оперативни работници от МВР до техните началници от 90-те години, от които става ясно, че Борисов се ползва с огромен авторитет на улицата - пред СИК и ВИС, защото зад него стоят службите. Още тогава е било ясно, че Борисов се готви за висш държавен пост, а хората чрез които той дърпа конците са разстреляният в ресторант "Славия" сикаджия Милчо Бонев- Бай Миле и неговият ортак - Румен Николов - Пашата.
170
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а вие журналята що дремете и го не изловите ама и вие сте на яслата май
169
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искра Фидосова преди 4 години заяви аз съм си платила да стана депутат сега май плащането е направо в Банкя тогава тя сподели че е платила 200 000лв
168
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kvo trebva da zanesa na Tikvunqka da me naprai deputatin iskam.Obadete kvo predpo4ita suxoto li,
167
1
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Естествено, че ще ги чака у дома всички до един... ама ще ги чака да носят куфарчета с пари за избираемо място :)
166
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TIKVATA NA VLAST PREZ KRIV MAKARO KATO CYFNAT NALYMITE TOGAZ
165
0
 
12
 
! Отговори
До: Ами Ти от кои си преди 9 години
Всеки МОЖЕЩ да разсъждава българин, ако прехвърли година след година та чак до 1989 г. роенето на политиците ни, ще стигне до извода, че РОЕНЕТО на БКП ни донесе тази напаст: *** до *** нооооооооооооооооооооооооооо хитреци. Не се връзвай на простотията.Беж от тая загубена държава - рай за простаците и мошениците.
164
2
 
14
 
! Отговори
Ами ТИ от кои си? преди 9 години
До АнонименПриятелю / непознати /, за разлика от твоя ВОЖД, АЗ съм дипломиран висшист. А това, че простаците са му почитатели е признак за ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО ниво на българина.Умния човек чете МЕЖДУ редовете.А за това, трябва мааалко акъл / както казва народа /.
163
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ще бъде. В мафията не може да влезе който си поиска. Там си има правила и вътрешни закони. Този на снимката в колко афери се забърка вече никой не може да каже с точност. То не бяха силови групировки, то не бяха "показни" полицейски акции, за които осъдиха България в Страсбург, то не бяха разговори за Мишо бирата, изнасяне на информация от прокуратурата за Мирослав Найденов. То...няма край.
162
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ами ТИ от кои си?Вземеш ли да мислиш другите за прости,значи е време да помислиш и за себе си...
161
3
 
9
 
! Отговори
Ами ТИ от кои си? преди 9 години
Ами ти от кои си бре? Другарю комунист, другарю Бойко Методиев Борисов, от името на БКП/БСП ти благодарим за що годе добре изиграната роля на НЕ-КОМУНИСТ.Другарю Бойко, твоето внедряване в редиците на врага не е завършило. Ти трябва ОБЕЗАТЕЛНО още да крадеш, убиваш, мамиш и т.н.. Партията се нуждае от пари. Кради и за себе си НО, БКП е 1.Ааааааа, и много поздрави от картечарката Бойюка. Партизанката бе / малко си простичък, та все трябва да ти напомнят /.Високи ГРАБИТЕЛСКИ успехи!!!
160
0
 
2
 
! Отговори
55 преди 9 години
Тая издънка,дънка 9 пъти чугунените глави...
159
3
 
3
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Е, та тя издънката е най-отгоре, какво да говорим за другите ;)))
158
2
 
11
 
! Отговори
aferabg, bnews преди 9 години
БОМБА! ГЕОРГИ ИЛИЕВ /ВИС -2/: НОВИЯТ БОС НА КОКАИНА СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ. ИМАЛ СТРАШНИ ХОРА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!
157
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изброените парламентарни "лидери" спокойно могат да представляват всякакъв вид партия, защото са достатъчно безмозъчни и склонни към телефонно послушание. Освен това не са специалисти в никаква област, т.е. разбират от всичко - по стар бг обичай.