Каквото обещава ГЕРБ търпи промяна, сигурни са в БСП

Мерджанов: Имаше коалиция между ДПС и ГЕРБ, но тя беше до вчера
Обновена: 31 юли 2014 09:44 | 31 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
59
Каквото обещава ГЕРБ търпи промяна, сигурни са в БСП
Атанас Мерджанов Снимка: архив, БТА

Имаше коалиция между ДПС и ГЕРБ, но тя беше до вчера, когато лидерът на опозицията Бойко Борисов обяви, че депутатите му напускат парламента, смята председателят на парламентарната група на БСП Атанас Мерджанов.

„Тази коалиция практически беше валидна до отказа на Борисов да сподели актуализацията на бюджета. Очевидно нещо го притесни и виждаме, че сега има неизпълнение на предварителни цели и намерения“, коментира социалистът.

Той призна, че не е изненадан от факта, че опозицията не дойде на работа днес и така пропадна заседанието на парламента.

Още по темата
„Няма изненади. Всъщност всичко онова, което обещава ГЕРБ, търпи промяна и аз не виждам защо трябва да се хващаме в тези заявления. Те са доказали, че веднъж заявяват едно, след това липсват от пленарната зала, така че нищо ново“, коментира Мерджанов.

Социалистите обаче ще бъдат в пленарната зала в дните, за които има насрочени заседания, както е регламентът на Народното събрание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
3
 
! Отговори
Атанас Дамаджанов преди 9 години
При положение, че другарите цяла година се гушкаха и целуваха с ДПС, сега да говорят за коалиции си е чиста проба безочие и наглост! Типично по комунистически.
37
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от реформаторите - идеите и експертите, от герб -изпълнението.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нужни са -задължително машинно гласуване или още по-добре - електроннозадолъжтелно мажритарон гласуване- постепенно изчистване на мъртвиет души чрез регистрация.повечеот партии вече се съгласиха на някои от тези неща, но ДПС пречи - не иска дап риеме нито едно от тях. Дано не сес тиген до коалиция ДПС-Герб, че ще пречат на всяка рефорам в избориня кодекс за добро. Най-добрия вариянт е Реформатори- Герб
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спокойно НЗОК има резерев от 150 милиона, който много хора не го слагат в сметката, освен това сега през юли приходите са по-големи от миналогодишния юли, основните притеснения са от това че два месеца няма на има парламент, ама това не е болка за умиране, като се събеер парламенат може и тогава да гласува актуализацията на НОЗК, до октомвир пари ще ИМА.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво стана със задължителното гласуване???
33
2
 
6
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Лявата политика няма как да оцелее с тези кражби на банки.Знам че имате голяма болка че паднахте от власт.Съжелявам но не сте желани...............................
32
1
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
До 123 ***, научи се да пишеш! По времето на комунизма поне образованието беше на ниво.Но за теб май е по - важно да си верен на партията?
31
0
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
До ИВАНТИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ИЗЛЕЗЕ,НО КАТО ВИ ГЛЕДАМ МАНЕВРИТЕ И ЗА *** НЕ СТАВАТЕ-НЯМАТЕ И ТЯХНОТО ПОКРИТИЕ.ПРЕДАТЕЛИ.ПОНЕ *** СИ БРАНИ СВОЕТО СЕМЕЙСТО,А ВИЕ РАЗПИЛЯВАТЕ ДОМА СИ,РОДИНАТА СИ-ПРЕДАТЕЛИ НЕЩАСТНИ
30
1
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
И питам само от просто човешко любопитство - къде изчезна " поразяващата уста" Мая? Нещо се пооака и сега не знае какво да говори ли?
29
1
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Мерджанов, с тези си приказки можеш да облъчваш само верните си поддръжници, а именно - бабичките на село.Те са скапани от работа и не са имали възможност да се образоват и да разберат колко сте безочливи. Те обаче бързо намаляват, защото няма вечен живот. А вече има интернет и хората получават много информация, а можещите да мислят сами си правят изводи.Отивате си Мерджанов, отивате си. А това е много добре за България.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-добрия комунист е "Мъртвия" комунист :)
27
0
 
8
 
! Отговори
БСП член преди 9 години
Не ни ли стигнаха заядливите "герои",като Кутев,Мая и т.н.та изровихте и Мерджанов,кой е още по-голяна драка.Нямаме ли не заядливи фигури в нашата партия.
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2009та ГЕРБ говореха за национализация на ЕРП - 2010 - ги доприватизираха Тиквата орева света за хонорара на Доган, обаче подари Горубсо-Мадан на човека дето му го плати, че даже и го провъзгласи за "най-честния бизнесмен на България" Тиквата обеща намаляване на данъчно-осигурителната тежест, но вдигна осигуровките :) Тиквата обеща 750 лв средна пенсия, но *** че БСП вдигнали пенсиите..... Тиквата *** че без АЕЦ Белене тока ще поскъпне 17 пъти... После знаем какво стана...
25
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не разбирам нещо ... БСП и ДПС управляваха заедно до преди седмица. Правителството беше тяхно в коалиция. Предлагат актуализация на бюджета сами. После не си я гласуват. Накрая ГЕРБ е виновен и едва ли не ги обвиняват, че те са в коалиция с ДПС?!? Другари от БСП дръжте се като зрели хора. Изпуснахте власта и сега пак другите са ви виновни за вашите грешки.
24
6
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Тиквата рева че кой щял са връща заемите , а сега юруш той да лапне пак някой милиард ама от алчност и лакомия много голяма олелия вдигна ............сега по тънко , малко почивка "бсп виновни" едно моренце и после милиардите ще си дойдат на мястото нали БОЙКО БОРИСОВ ????
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тях е необходимо да има Враг. Така са устроени, това им е в кръвта.
22
1
 
8
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Нагли и отвратителни. Винаги преписват свойте недъзи и манипулации на другите .... и винаги са прави в свойте очи. Неможе да търсиш вечно кусори и да си водач. На това ги учат от малки в семействата им натопи приятелите си очерни ги и ти ще си чист. От тях стават само доносници, предатели и кариеристи / плужаци /
21
3
 
8
 
! Отговори
МСБ преди 9 години
Сега Бойко замазва положението и така ще завърти нещата че пак ще го нацепи на избирателите си ама по тихичко :)
20
5
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Боко се усети че много шумна направи коалицията ....трябваше по яваш яваш бре ефенди ..........ама пак се *** така че връщане на зад няма !
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боже бойка не може два дена да издържи едно мнение - няма да влизам - не, ще влизам, не няма дав лизам - и ви искате този човек да ни управлява. Боже дано реформаторите извадят едно8-10 проценат поне, че ако е сам ББ или дойде на власт с ДПС става страшно. С танкове ще го подгоним.