Каквото обещава ГЕРБ търпи промяна, сигурни са в БСП

Мерджанов: Имаше коалиция между ДПС и ГЕРБ, но тя беше до вчера
Обновена: 31 юли 2014 09:44 | 31 юли 2014 09:43, Камелия Цветанова
59
Каквото обещава ГЕРБ търпи промяна, сигурни са в БСП
Атанас Мерджанов Снимка: архив, БТА

Имаше коалиция между ДПС и ГЕРБ, но тя беше до вчера, когато лидерът на опозицията Бойко Борисов обяви, че депутатите му напускат парламента, смята председателят на парламентарната група на БСП Атанас Мерджанов.

„Тази коалиция практически беше валидна до отказа на Борисов да сподели актуализацията на бюджета. Очевидно нещо го притесни и виждаме, че сега има неизпълнение на предварителни цели и намерения“, коментира социалистът.

Той призна, че не е изненадан от факта, че опозицията не дойде на работа днес и така пропадна заседанието на парламента.

Още по темата
„Няма изненади. Всъщност всичко онова, което обещава ГЕРБ, търпи промяна и аз не виждам защо трябва да се хващаме в тези заявления. Те са доказали, че веднъж заявяват едно, след това липсват от пленарната зала, така че нищо ново“, коментира Мерджанов.

Социалистите обаче ще бъдат в пленарната зала в дните, за които има насрочени заседания, както е регламентът на Народното събрание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как може да се говори заактуализация като поне до декември няма да се знаят точно щетите от КТБ? да се наливат едни пари тук за да ги припипа едон правителство в джбовеет е безумно. освен това да се тегли сега заем също е невъзможно - той трябав да се ратифицира от следващото НС - тогаав за каков е цялаат врява. Бойко го е хванаал истерията, защото социолозиет му вдигат рейтинга и той прави солови акции за да го донапомпа.
17
6
 
16
 
! Отговори
турчин преди 9 години
ПО МРЪСЕН И ДОЛЕН ОТ ЕДИН ЧЕРВЕН *** НЯМА
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
почти всичик финансисти казаха, че не е нужна актуализация - Ангарски, вучева, костов, реформаторите, хърсев,,Стоян Александров, Чобанов се застрахова че я прави за да сеуспокоят страстите, а не че е нужна....Само Муравей радев който отдавна не е фактор я подкрепи
15
0
 
8
 
! Отговори
Правило! преди 9 години
Един истински държавник трябва да се ръководи единствено и само от благото на Народа си!!!
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нагли бе до вчера бяха коалиция с ДПС сега невинни егати достойните политици ,срам нщмате ли беееееееееееее ................................ 25 години кражби стигат всички управлявали досега в затвора.......
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KOLKOTO I DA PLIUETE BSP VIE GERB IZOBSHTO NE STRUVATE NE SYM ZA BSP BQX ZA GERB NO SEGA NIKOI NE MOJE DA ME NAKARA DA SYM ZA TIKVATA C VASHTE LYJI I NEPOSTOQNSTVO GUBITE I NE SAMO MEN
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
KOI ISKA ZA PREMIER 4OVEK DETO NE XODI NA RABOTA I LYJE 10 RAZLI4NI NESHTA NA DEN AZ NA TIKVI NE VQRVAM VE4E
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е ДЛЪЖНА СЪМ ДА КАЖА ,ЧЕ ВИЙ ПО НИЩО НЕ ОТСТЪПВАТЕ НА ГЕРБ ,ДОРИ СТЕ МНОООГО ПО-ЛОШИ. ВАШЕТО ГОВОРЕНЕ И ОБЕЩАНИЯ ВАЖАТ САМО ЗА ВАС ,НО НИКОГА ЗА НАРОДА И ВАШИТЕ СИМПАТИЗАНТИ.
10
2
 
13
 
! Отговори
catenaccio преди 9 години
Говорейки за неизпълнени обещания, пожелавам на Мерджанов и колегите му от ПГ КБ, следващите им работни места да са измежду онези 250 К!
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Каквото обещава ГЕРБ търпи промяна, сигурни са в БСП"Търпи промяна, защото Мерджанов и другарите му от БСП все мрънкат, че нещо не му било в ред на оригиналния текст и искат поправки. А все пак това е НС и ГЕРБ колкото и да не искат трябва да се съобразяват с БСП. Ех, Мержданка, глуповат си. Правиш спънки, пък после друг ти е виновен. "Кой ми с*а в гащите".
8
6
 
9
 
! Отговори
Dan преди 9 години
И точно БСП да говорят за принципи и отстояване на позиция, хайде мола, буквално до преди два месеца бяха с ДПС сега изведнъж ги сатанизираха и защо -защото не подкрепили правителството, това правителство внася промени а от БСП не го подкрепят-собственото си правителство .....е какви сте такива неориентирани некадърни управленци-какво правите в народното събрание /освен бизнес/! Да не говорим за Станишев-Няма да ходя в Брюксел , ще ходя в Брюксел!Мерджанов нали ДПС нямаше да върне мандата,какво пак ли приказваме празни приказки!?!?В това ви бива!!!
7
7
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Коалицията беше факт само в опорните ви точки,г-н Мерджанов!ГЕРБ провалиха много неща,не бяха идеални,но вас никой не можа да надмине по некадърност.В комбинация с ДПС,всичко до което се докоснахте обрекохте на провал.Не за първи път.Де е пръстчето дето ви осигуряваше кворума?Опитвате се да скалъпите изкуствена коалиция и да излезете чисти от блатото-не ви се получи.Какво ще правите в залата -чакате някой да се появи и осигури кворума,че да гласувате каквото си искате?
6
7
 
14
 
! Отговори
Румцайс преди 9 години
Откъде ги намират толкова злобни и надменни тия социалисти. Това си е болестно състояние, по образ и подобие на вожда Станишев. Вместо да погледнат себе си първо, те ГЕРБ та ГЕРБ. Пак ще изгубят изборите с това квичене срещу ГЕРБ, но вече катастрофално и ще са дори след ДПС.
5
8
 
8
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Основната работа на БСП в последните 4 години е да коментират ГЕРБ! И каквото и да направят ГЕРБ от БСП излизат и започват да ги обвиняват, обвиниха ги че правят коалиция с ДПС, от ГЕРБ заявиха , че не е така от БСП настояваха ,че е така в крайна сметка от ГЕРБ показаха ,че не е така, и не подкрепиха промените в бюджета които от БСП не одобряваха, сега от БСП пак недоволни, е в крайна сметка искат или не искат актуализация на бюджета, то не става само да коментираш трябва и своя позиция да имаш!
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунистическата върхушка достигна нови висоти в демагогията! Прехвърли вината на собственото си "експертно" правителство!
3
6
 
8
 
! Отговори
vini преди 9 години
И какво от това че тези *** ще са във народното събрание.Страх ги е за заплатите си.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Онзи ден като гласуваха всички бюджета за здравната каса - имаше ли коалиция между ГЕРБ и БСП ?? Тия комунисти са от *** - по ***.... Само батюшка Серьожа ни е най умен
1
10
 
12
 
! Отговори
кик преди 9 години
Този изгря на новата социалистическа сцена, и е на път да засенчи Станишев. Евала на кадрите в БСП, стават все по зле. Няма по-голямо зло за БСП, от кадрите му.