БСП винаги се е променяла и ще се променя, обяви Миков

Той не изключва разговори и с АВБ, но след изборите
Обновена: 1 авг 2014 21:55 | 1 авг 2014 21:51, Камелия Цветанова
115
БСП винаги се е променяла и ще се променя, обяви Миков
Снимка: Булфото, архив

Новият председател на БСП Михаил Миков обяви, че след изборите Столетницита може и да води разговори за сътрудничество с партията на Георги Първанов АБВ.

Още по темата
Според него това е възможно, ако АБВ приеме да стъпи на идейна платформа на БСП.

„В политиката крайните категории са били опровергавани, няма вечни приятели в политиката”, коментира той по БНТ.

По думите му избирателят е този, който в началото на октомври ще определи необходимите за България решения.

„Съюзите ще бъдат след изборите на сцената, а не зад кулисите, да са ясно пред очите на хората”, допълни Миков.

Той заяви, че БСП винаги се е променяла и ще продължи да го прави.
 
Според него, за да бъде силна партията трябва да запази всичко добро.

Председателят на БСП обясни, че определено партията трябва да бъде по-социална, трябва да говори повече с хората, да ходи при тях, за да идват и те при нея.

„Не ми харесва това хората на Станишев, на Михаил, на този или онзи. Сергей има своето запазено място в историята на партията, защото много години даде, а и получи от партията знания и опит, което винаги е ценно. Всички, които са имали възможност да получат това ще е добре да го дават на БСП. Не може актуалният председател на ПЕС да е в миналото, той е в бъдещето и заедно ще вървим напред. Модерно е вътрешни и външни наблюдатели да стават специалисти по състоянието на БСП”, отговори Миков на обвиненията за вътрешнопартийни раздори в партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: БСПМиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
8
 
! Отговори
шопето преди 9 години
Мафията на мързеливците, ***, завистливците, крадците и убийците и предателите е мутирала много пъти и в името на келепира ще го прави и занапред. Защото трудът и истината са чужди понятия за ***, не само у нас, по цял свят са такива.
26
4
 
9
 
! Отговори
на снимката: преди 9 години
Ето ви един пияница ,от руски тип----ТОВА Е ТО "братския съветски и партиен опит"!ТОВА Е ПРОМЯНАТА В БКП/бсп!!!
25
5
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Много се зарадвах, когато избраха тая разплута *** за шеф на БСП... - и вече съм убеден, че ще довърши святото дело на дрОгаря Серж... - да прати *** в небитието...
24
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков, тоя зеленчук за какво го носиш? За мезе не става!
23
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, Мишо ! Мачкай мутрите !
22
13
 
7
 
! Отговори
а преди 9 години
Мишо,гази все така смело тези мишки от герб,които тласкат България към дъното.Днес показа на българите,че страхливеца от банкя се плаши от смелия и силен опонент,не позволявай нито на него,нито на плевнята да навдигат глас,народа ще те подкрепи.
21
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А дано на бузлуджа ви удави съветски ***!!!
20
1
 
13
 
! Отговори
fgfdr преди 9 години
Ка *** Ес Ес Бе Се ***!!!!!Ве-чна Друж-ба !!!
19
3
 
13
 
! Отговори
Кольо преди 9 години
БКП-то се самоуби! Талибаните в Рибново могат да произнесат повече букви от азбуката от тва шиле
18
3
 
11
 
! Отговори
НЯМА ПРОМЕНИ! преди 9 години
комунист и *** ---НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ!!!!!!!!!!ЦЕЛТА НА БКП И ДС Е ---ДА НАПРАВЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ РУСКА РЕПУБЛИКА!!!ТОЧНО ЗА ТОВА ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ФАЛИТ !!!ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯ --ЗА ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ФАЛИТ ,БЕЗРЕДИЦИ , ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ , КЪМ РУСИЯ!ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА КОНСПИРАЦИЯ!НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ!!!!
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе я има,я няма около двеста истински заблудени комунисти,с по два лева в джоба,всичко останало е корумпирано и добре изманипулирано "нещо" ,т.е.социалисти.Вече са се ошашавили за кого гласуват,какво става,бръкнаха им в мозъка,сами не могат да се освестят,НО-предано гласуват.С една дума:гюбре!Не народ,а ***!
16
4
 
8
 
! Отговори
До 15 преди 9 години
Отивайте, другарю в Русия, вие заслужавате! За разлика от всички останали, т.нар. демократи, които ще останат тука да страдат. Приятен път, поздравете др. Лавров!
15
3
 
7
 
! Отговори
грабар преди 9 години
Миков на погребението на България
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственият им шанс бе промяната, но те избраха да не се променят. Народът ще има друг избор, защото му е писнало от апаратчици дето само за себе си мислят.
13
6
 
4
 
! Отговори
ТВ преди 9 години
Миков на три ракии, до изтрезвителя все така ще пърха и ще разпростира мъдрости и директиви. Ще го изтърпим до изборите, когато ще се наложи да се обяснява за катастрофалния резултат... Два медни месеца, наслаждавайте се, другарю!
12
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единственото решение е чист и кристален сталински комунизъм - една страна, една партия, един вожд. Дали е добър или лош вождът, няма значение, с един се свиква. Важното е да няма промени и разделение поне 20 години. Изреждат се да ни клатят куп *** през последните 25 години и виждате резултата.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази партия не е на народа, а на олигархията! Досега пазараха ромите, но ДПС им ги приватизира, триста лева за брада или фередже. Ха сега да видим, КОЙ ще им гласува на изборите!
10
2
 
14
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
За 123 години БСП нищо ново не е научила и нищо старо не е забравила. Каквито шашми са правили преди 100 години, преди 50 години, преди 20 години, такива ги правят и сега. Както самите престъпници комунисти обичат да казват, "ние властта с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем". Това е веруюто на комуниста. Комунист е синоним на убиец, престъпник, диктатор, ДС доносник, лъжец, законен крадец ("честно си го откраднах, в закона, който написах, пише, че мога").Време е тая напаст да бъде заличена.
9
2
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее тоз ли гушна букетат бе,Сергеят го подритна и айде Мишо го фана пък що булки беха са наредили за него ама не ги огре,инак Мишо ней лош човяк де,само кат попийва малко му личи ама ша са научи бе,млад е още,то Сергеят кат не пийше чунким по-убав беше пък и место жена си да цалува мляскаше дрътият Местан,та Мишо ша опрай сичко да знайте-де що чекмжета и долапи има по едно шише ша тури за аман-заман да има та дет и да го хванат журналята само да са протегне и акъл си налей-голем джумбуш ша бъде
8
2
 
3
 
! Отговори
Дизарели преди 9 години
*** са проблемът на бсп