Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС

При Борисов няма много подготвени мюсюлмански кадри, смята лидерът на БСП
Обновена: 17 авг 2014 18:44 | 17 авг 2014 16:17, Красимир Ангелов
184
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС
Михаил Миков. Снимка: БТА

"Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в коментар на изявлението на Бойко Борисов, който заяви днес в джебелското село Припек, че ако спечели властта, ще даде 10 зам.-министерски места на хора с мюсюлманско вероизповедание.

Както Dnes.bg съобщи, лидерът на ГЕРБ заяви по-рано днес, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. "След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата.

"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе лидерът на социалистите.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на твърденията на Миков, като заяви, че по време на посещението му в Кърджали е получил оплакване от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.

"Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а “Атака” ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал", написа Борисов в своя профил в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТИГА С ТЕЗИ ОЧЕВИДНОСТИ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е "ПОЛИТИЦИТЕ" ДА МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА КАК ДА ЖИВЕЯТ ПО - ДОБРЕ. ИМАМЕ ПРЕКРАСНА СТРАНА И КАЛПАВА държава.
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между две мастики ли видя "очевидното" ? Тия май , не те "уважават" достатъчно...
102
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно казано, не ме интересува етническата принадлежност на бъдещите управляващи, искам само едно - народа да заживее спокойно...не ме интересуват коалиции.За жалост обаче, начакахме се 25 години да заживеем спокойно, като европейци.Бойко май сам ще си удари балтията..С тези си изявления няма да спечели гласовете на мюсулманите, но със сигурност ще загуби много от гласовете на хората, които го подкрепяха...моя глас за него е безвъзвратно загубен след това изказване..АМИН Бойко!
101
2
 
8
 
! Отговори
:( преди 9 години
Не е ли незаконно да се обещават квоти на религиозен принцип?
100
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, и кво от тва бе алкохлно чиче? До колкото си спомням, вие два пъти се коалирахте с турските мекерета, еничери такива.Целувахте се на Орлов мост, извинявахте се като ****и, че сте им сменяли имената на сила...Ама за герберите е забранено, така ли? Мръсни лицемери чугунени, червени *** такива.
99
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех вие човечета нещастни и платени драскачи няма ли да спрете да слагате знак за равенство между мюсюлманин и турчин.Много правилен ход от страна на ГЕРБ.Ех капацитети по всичко.***
98
9
 
16
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Миков не подценявай турците който са извън ДПС. Не всички кадри от турци -мюслюмани са в ДПС. Ако това не ви било ясно значи не познавате обществото. Но друго мислене от вас не може и да се очаква.
97
1
 
10
 
! Отговори
пенсионер- преди 9 години
ДРугарю Миквов ние сами си ги натресохме и сега ште им берем гайлето.Колко мандата бяхме с ДПС.и те бяха Правителство в сянка,Кой спредизвика скандайа Пеевски и от там КТБ
96
0
 
7
 
! Отговори
xxx преди 9 години
zakYeh se
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кукубраво, право в десетката
94
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС И ГЕРБ били с най-много мюсюлмани в редиците си, по думите на ББ. А цяла година той и папагалите му реваха, че ни били продали на турците!
93
1
 
18
 
! Отговори
бо преди 9 години
ДПС кадрите могат само едно,....да въртят далавери....алъш-вериш....Турцията е близо, каквото и да стане има къде да изчезнат....
92
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Червената партия е обречена, защото най-силното оръжие на лидерите им е да бълват непотвърдени обвинения без да вършат нищо градивно.
91
4
 
9
 
! Отговори
Гербер преди 9 години
Кво ревете бе- нека и ние малко да намажем от бате ви Доган!Ще му дадем половината заместник министри и освен това те ще са само в традиционно техни министерства.ГЕРП е бъдещето на българия!Само ГЕРП!
90
6
 
8
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 9 години
Само БСП ли ще се коалира с ДПС ?Тия и след Станишев продължават да говорят само за ГЕРБ и Бойко .
89
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе този няма ли си партия, че все Борисов му е в устата...
88
6
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Дуугауя Смукуф играе с опоуните точки! Геуп никога нема да се кауауиуа с буатчето на куманясите депесе, ама той пак подхвъруя паутенки!Никога повече бсп=дпс във властта!!!Гласувай, народе!!!
87
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че , какво лошо има в ДПС , нали вие от БСП сте винаги заедно - прегръщате се , целувате се , крадете заедно.
86
18
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Кво се пените срещу Г-н Борисов бе гладници........? Днес в неделния ден Бойко обиколи десетки села и населени места из Джебелско,срещна се с над 1000 мюсюлмани и избиратели на ДПС ,а това че около стотина етнически Българи го освиркали те не са фактор и никои....- вие ще сте изморени следващия ни мандат с вдигане на ел. енергия,храни и горива. Това заслужавате след като освиркате Бойко а мюсюлманите му се поклониха и боготворят. ГЕРБ- ДПС- ПОБЕДА
85
5
 
15
 
! Отговори
ОТ ФОРУМИТЕ преди 9 години
Невероятен, чудовищно *** гаф на банкянската мутра! Абе, СИКаджийо, ами то и сега толкова лакеи на агент Сава са зам.чинистри, нали? Тогава, защо трябва да се сменя властта? За пореден път простоватият пожарникар доказа, че е отколешен ортак със злодея Турчин, и че са свързани не с тънка, а с много здрава червена нишка! Видяхте ли, българи? Прочетохте ли казаното от банкянската тиква? Той съвсем чистосърдечно ви увери, че ще управлява с догановския башибозук! Ха, да е чистито на СИКаджийските гласоподаватели!