Социалистите се възмутиха от думи на Борисов

"Плюене" и "лизане" ли заслужават проблемите у нас, пита БСП
Обновена: 17 сеп 2014 17:39 | 17 сеп 2014 17:39,
85
Социалистите се възмутиха от думи на Борисов
Снимка: архив БТА

БСП разкритикува начина, по който Бойко Борисов коментира проблемите в държавата.

По-рано през деня лидерът на ГЕРБ се изказа за смяната на кадри във властта и ситуацията около КТБ. „Мой приятелски съвет към всички е – Пестете си думите, много тежко се лиже там, където се плюе“, обърна се Борисов към политиците.

Още по темата
„За предварително самообявилия се за премиер Борисов тези проблеми заслужават коментар, в който се говори за „плюене“, „лизане“ и се използва непознатата в книжовния български език дума „вгламиха“, излезе със своя позиция говорителят на социалистите Атанас Мерджанов.

Той разкритикува и изказването на лидера на ГЕРБ, че подкрепя разсекретяването на стенограмите от разговорите за КТБ при президента, но се опасява, че това може да има негативен ефект. Вчера лидерът на БСП Михаил Миков официално поиска  стенограмите да станат публични.

„Защо тези разговори трябва да останат тайни, след като ангажиментът за прозрачност е постоянно повтарящ се рефрен в думите на държавния глава?“, попита Мерджанов. Той атакува президента, че вероятно, искайки прозрачност, Плевнелиев не е имал предвид своята институция.

„Явно държавният глава не вижда „умни и красиви” сред протестиращите вложители на КТБ, които не крещят „Оставка“, а просто искат достъп до спестяванията си“, констатира още говорителят на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
17
 
23
 
! Отговори
Л преди 9 години
Много пък тънкоубидни комунстите. 100 години обиждате цял един народ, не за обиди, за убиване сте червени долни алкохолизирани *** и разни рошави ненастъргани квачки. Ремонтирайте си чинията на Бузлуджа и излитайте за Марс с еднопосочен билет.
21
10
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 9 години
На 10 ноември БКП се разрои -СДС,НДСВ,ГЕРБ,-това са партии пълни с членове на БКП,милиционери,комсомолски секретари,партийни секретари-хора свикнали да лапат-къде са сега БЗНС-Никола Петков,БСДП ,Демократическата партия на Стефан Савов-ми няма ги-там нямаше комунисти,комсомолци,милиционерчета.
20
14
 
27
 
! Отговори
лизача будев преди 9 години
Борисов: много тежко се лиже там, където се плюе. ТОЧНИТЕ ДУМИ КАЗАНИ ОТ БОЙКО БУДАТА. ЗАЩО ОБЩИНИТЕ НА ГЕРБ СА ВЛОЖИЛИ МИЛИОНИ В КТБ??? ЗАЩО БОЙКО???? ТИ ЛИ ИМ ЗАПОВЯДА??? Я СИ СПОМНИ ЗАЩО ДЕСЕТ ОБЩИНИ ОТ ГЕРБ ПРИТЕ ИМ СА В КТБ????
19
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко злоба има в това човечЕ, ей! откакто станишко го тури заместник, буквално се н@**@ от злоба!
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vazmyteni a toq na snimkata e bezochliv moshenik samo trepane paplach.mrasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa
17
13
 
33
 
! Отговори
Чичо преди 9 години
Бойко Борисов-член на БКП на 18г,ШЗО-Плевен-запазана марка само за деца на номенклатурата,Школата в Симеоново-само за БКП членове,пожарникар мечтаещ да стане милиционер-познай защо,напуска полицията ,защото не се отказва от членство в БКП,мутренски период-средна Мутра в СИК.Пласиран от бай Миле за главен секретар на МВР с два петъка служба.
16
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До --3;Най големи *** са Русофило--комунистите.Те са тоалетната хартия за Руските ***.Чуят ли Русия и си свалят гащите.
15
6
 
18
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До 12,Продължавам"КТБ на Цветан Василев е създадена на 6 май 1994 г.и реално в нея се влива съветската банка у нас Българсофинвест.Т.е.банката на Василев е основана със съветски капитали,които сега претрансформирани,но ги има в авоарите й.Това обяви политологът Антон Тодоров в коментар по Нова ТВ 14.06.14 г."Банката изкупи огромна част от държавните предприятия,а държавните фирми държаха парите си в тази банка."Много преди ГЕРБ!Никой не говори за първата година и първия милион,защо?
14
1
 
18
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До 12,"Аз съм "за с двете ръце да се разсекрети. Защото не знам как Миков иска да го използва за политически цели това, но там ще се чуе за реалното състояние на банковата система и ако президентът (се съгласи) стенограмата да се разсекрети, трябва предварително да каже, че вината за това, което вътре се е говорило от шефовете на банки, от самия гуверньор, заместниците му-ще предизвика голям катаклизъм."-Думите са на Борисов!
13
3
 
8
 
! Отговори
за правино развитие преди 9 години
....пречило са комунистите...
12
7
 
18
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Тиква или *** пожарникар,отново е прав!"Обръщам се към Лютви Местан и Михаил Миков: състоянието на държавата е изключително тежко и те по-добре от мен знаят, колко е тежко състоянието.Още повече при г-н Местан има финансов министър и знае в какво състояние е държавата."БНБ отново лъже вложителите и отлага отварянето на банката.Разсекретяването на стенограмата от президента какъв катаклизъм ще предизвика?Мерджанов,какво е това "бабаитлъка на Борисов"-и тази дума не е от книжовния български език
11
19
 
13
 
! Отговори
РУМЕН преди 9 години
РАЗГОВОРИТЕ ЗА КТБ ТРЯБВА ДА СА В ТАЙНА ,ЗАЩОТО БОРИСОВ Е В ДЪНОТО НА ДАЛАВЕРАТА -ПРИ НЕГОВОТО "УПРАВЛЕНИЕ" ВСИЧКИ ПАРИ НА МИНИСТЕРСТВА И ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ БЯХА НАСОЧЕНИ В ЕДНА БАНКА / СЕТЕТЕ СЕ КОЯ / ,КОЯТО Е КРЪВНО СВЪРЗАНА С КТБ ! Е , ТОГАВА КАК МОЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ ДА СЕ РАЗСЕКРЕТЯВАТ ТАКИВА УЛИЧАВАЩИ БОРИСОВ ДОКУМЕНТИ ? НЯМА ДА СТАНЕ ,ПРЕЗИДЕНТА НЕГОВ ,СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕГОВО , КАКТО СИ ПРОЛИЧАВА И ГЛ. ПРОКУРОР НЕГОВ , В БНБ НЕГОВ ЧОВЕК !
10
2
 
9
 
! Отговори
не..... преди 9 години
на всичко налагано от комунисти......
9
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Загрижили се за вложителите.Това са долните комунисти.При тяхното управление стана всичко,ама ти вместо да излезеш и да се извиниш на хората...ГЕРБ виновни.
8
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Социалистите и ББ са си от едно котило...Играят си игричката соц.ком....с народеца....
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те вече ги смениха
6
6
 
23
 
! Отговори
Василев преди 9 години
Г-н Мерджанов, стига с коментарите срещу Борисов.Вие продължавате поведението на Станишевот сутрин до вечер злословие срещу един" Велик човек".Не падайте толкова ниско!Не си губете времето! Говорете /ако знаете как ?!/ да се измъкне Б-я ! Това е нещото ,което интерисува н а р о д а! Другото вече втръсна на всички!
5
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 2Може би пишеш с големи букви,за да компенсираш това,че нищо не казваш
4
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
помнете ми думите, е сега ви казвам какво каза генерала гоцев, избори ще има април отново.този път е решил да докара шматката борисов до унищожение. да народът ще се психяса зимата от наглите мутри, но така е. от февруари до март ще има ужас в беге.
3
15
 
28
 
! Отговори
възмутена преди 9 години
Позор! Само човек, който е прочел една книга може да говори по този начин. Позор за този човек, който част от народа припознава като негов водач. Заблуден народе, хак ти е това, което изживяваш, защото ти си го избираш.