ББЦ обеща закон за забрана на етническите партии

Бареков обяви, че ще даде под съд цялото ДПС
21 сеп 2014 20:53,
73
ББЦ обеща закон за забрана на етническите партии
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ББЦ Николай Бареков обяви, че обмисля да предложи законопроект в следващия парламент, който да забрани партиите на етническа основа - независимо дали са цигански, турски или български. Бареков обеща и да съдейства за въвеждане на образователен ценз за гласуване, съобщи БТА.

Още по темата
"Категорично заявявам, че това ще бъде един от водещите закони, който ние ще приемем - за образователен ценз. Това се случва в ден, в който българите обявиха в социологическо проучване, че искат затваряне на границата с Турция и настояха за образователен ценз", каза Бареков.

Той се възмути, че 30 години след Възродителния процес, ДПС продължава да спекулира с политическа карта и „да внася туркоезични избиратели с български паспорти, които гласуват едновременно за Ердоган и за Местан”. „Българският народ, а не ДПС дава властта, г-н Местан. Не бъдете толкова високомерен", призова Бареков.

Лидерът на ББЦ обяви, че ще даде под съд цялото ДПС. Поводът за това е изказване на лидера на партията, в което той нарича ръководството на „България без цензура” „болни мозъци” и сравнява Бареков с Тодор Живков.  „За първи път ще подам иск срещу цяла политическа партия", каза още лидерът на ББЦ.

Бареков обвини ДПС, че използва безпардонно гласовете на турците. "Ще разваля сметките на коалицията "Бостан", зарече се още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: дпсизбориБареков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
25
 
! Отговори
ЛЪЖЕ! преди 9 години
ЛЪЖЕ!
25
0
 
19
 
! Отговори
адвоката преди 9 години
то и сега си има закон-конституцията на държавата....така ,че *** манерки от ДАНС да не реанимират ДПС за сметка на нечистоплътния от барекадата
24
1
 
9
 
! Отговори
Keleshev преди 9 години
Ima li normalni bulgari,koito da viarvat na tova mekere.Edno e da obeshtavash,a drugo e da lazesh.Kolkoto ni e zrial naroda,tolkova i dobri politici shte go upravliavat.Nagledahme se na zeleni kratuni s merak za vlast. Nekadarnija chovek,niama drug izbor,osven da se dokopa do darzavnata hranilka.
23
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!
22
0
 
2
 
! Отговори
вова преди 9 години
еми то си е така
21
0
 
32
 
! Отговори
аз преди 9 години
Луд за връзване е тоя.. Говори срещу спонсорите си и чака някой да му повярва??!
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
HA taka Baraekov hubavo izpalnqvash zada4ata postavena ot DPS,govorish protiv turcite i hop te vzemat 4e vmesto 300 hil splotqvat se i glasuvat 500 hilqdi tozi nomer slu4ayno li e vinagi predi izbori da se govori protiv turcite
19
2
 
21
 
! Отговори
Край преди 9 години
А може целта да е друга Тази ***, като говри против ДПС - хората да вземат да харесват ДПС.
18
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА живей Барек Ердоган -баш лъжеца на републиката ,главен мин......чия на Д.Пее...ки Обещател номер 1 на България Ура-а-а-а-а-а
17
0
 
36
 
! Отговори
Край преди 9 години
Този "проект" Бареков е създаден с пари на КТБ. Тя пък беше банката на ДПС.Сега обаче ще забранява ДПС. След изборите ще им се извини ще обясни как е бил подведен и не е виновен за думитее си. Бареков ти какво нищожество си. Франкинщаин рожба на содомитски кръвосмесителен секс между Пеевски Цацаров Ирена Кръстева и Лютвиместан.
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, Боже, ела и си прибери вересиите! Тоя вече съвсем не знае какво говори! Май само той си вярва на глупостите! ДПС е тумор, който трябва да бъде премахнат, ама тоя е толкова смешен и нелеп! Цирков артист с голям червен нос!
15
1
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Националистическите формации да изчезнат от политическата сцена,но всички са от едно котило.Та ако започнем отначалото:ДПС е проект на БКП.Атака е създадена с помощта на ДПС,ББЦ замести на политическата ни театрална сцена Атака...Та кого ще съди Бареков?Права е Д.Найденова вчера като каза че след интервюто с него има нужда от ***!Лъжи и кьорфишеци за електората."Коалиция и партия са мръсни думи в България."-Бареков пред Я.Люцканов в ТемаКоалиция ББЦ-1 милион работни места!-КОГА ?
14
36
 
4
 
! Отговори
Данчо преди 9 години
Всеки разумен човек би дал гласът си за ББЦ и Бареков! Само той открито заявява позициите си за наболелите проблеми в България. И най-важното - само той застава открито срещу ДПС!
13
12
 
21
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Откъде накъде ДПС ще решава кой за кого да гласува и как ще се управлява България. Не съм съгласен хора, които не знаят дори български език, да определят бъдещето на живеещите в България
12
3
 
21
 
! Отговори
КНСБ преди 9 години
А бе,Бюреков,то само хвалби и закани не ще - иска действия! И стига си преписва заслугата,че на теб ти е дошло на ума да се забранят партиите на етническа основа - това се говори в НЕТ-а от много време,а ти чак сега ли се усети ?! И ти като Сидер-оглу използваш в предизборна та тактика "горещи " опорни точки,за да да имаш солиден имидж! Ламтиш най-малко два ман дата да управляваш и непременно да си трета сила?! Ами ако не си ? Ти питаш ли народа изо бщо иска ли партии да хрантути ?! Скрий се!
11
0
 
26
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
"На що е готов българският политик само и само да седне на държавната трапеза?" - Ал.Констонтинов. Аз ти отговарям ти - На всичко! Ето го поредния такъв дето обещава неща, дето хубаво звучат в ушите на българина, ама за да се реализират трябвят: законодателни промени, изпълнителна власт която да ги реализира и съдебна санкция, т.е. ***, трябва да надмине Боко, т.е. да има 120 депутате, собствен кабинет и назначен от него ВСС. Аз това не го вярвам, но вярвам че в НСто това ще е новия Бочоолу.
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идеи много, обещания - също. Изпълнение - никакво.Отчет - хвалби без инфо и то само зорлем.
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На дудук не се вярва!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
cmeTT
7
7
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
И много правилно.