Никакви избори до дупка повече, гласувайте мощно!

Плевнелиев: Политиците да са с усещане за спешност
Обновена: 5 окт 2014 12:25 | 5 окт 2014 10:46,
177
Никакви избори до дупка повече, гласувайте мощно!
Снимка: БТА

Никакви избори повече до дупка, обяви президентът Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на глас. Той призова българите да гласуват „масово” и „мощно”.

Още по темата
„Tези избори са важни и те определят бъдещето на България за много години напред”, каза още държавният глава. Плевнелиев призова политиците да са ясното усещане „за спешност и отговорност”.

България има нужда от работещ парламент и правителство, нямаме време за губене, каза още президентът. Той призова и за извършване на спешни реформи след изборите.

Плевнелиев посочи нуждата от пенсионна реформа и реформи в администрацията, сектора за сигурност и енергетиката, която по думите му е в прединфарктно състояние. Според държавния глава трябва да се осъществи електронното правителство и да има повече референдуми. „Ако България не извърши тези реформи, ще е в много по-тежка ситуация след време”, прогнозира още президентът.

Президентът допълни, че народът е обединен по много въпроси, сред които достойно заплащане и ефективни институции.  Той припомни и че обществото иска система на правораздаване, която раздава справедливост, модерна инфраструктура и младите да останат в България.

„Искаме, но трябва да си даваме сметка, че само заедно можем да постигнем тази цел и така, както сме обединени в целта, трябва да се обединим и в средствата, а средствата за да постигнем демократична европейския и просперираща България, е да гласуваме заедно, единно, всеки по съвест, но всички заедно”, каза още държавният глава.


А много българи решиха днес да отидат до киносалоните. Вижте тук кои са най-гледаните от тях филми!

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очаквам тази вечер банкянският бабуин да се покрие от медиите!ГЕРБ отива към 85 -90 депутати, а миналата година имаше 97!И защо са тия избори, като пак няма бате Бабуин да има повече депутати!*** бабуин!
103
3
 
15
 
! Отговори
345 преди 9 години
Според мен изненадата на тези избори ще е Атака - може и 4-та да бъде С тази политика водена от ГЕРБ , БСП , ДПС , може догодина Волен и президент д аго направим Нооооооооооо Волен трябва яко да черпи г-н Плевнелиев и Орешарски , които с открито антибългарската си и проамериканска политика го възкресиха от мъртвите
102
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЛЕВЕЛ,ЯЗЪК ЗА КИНТИТЕ КОИТО ТИ ОТПУСНАХА ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО С КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕШ АТАКА ДА НЕ ВЛЕЗЕ ПОВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА ,СЕГА ТВОИТЕ ЩАТСКИ ГОСПОДАРИ ЯКО ЩЕ ТИ ДЪРПАТ УШИТЕ ,ЗАЩОТО АТАКА ПАК ВЛИЗА С МНОГО ДОБЪР РЕЗУЛТАТ
101
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека да е ясно при така стеклите се изборни резултати Атака влиза със сигурност с доста добър резултат от над 6-7 % като Атака в парламента ще е най отявлената опозиция на управляващите ,а като се има предвид какво го чака народа,а именно убийствени цени на тока и оттам на всички стоки,банкова криза и нарастващо напрежение между САЩ и Русия ,то Атака е в най изгодна позиция ,имайки предвид ,че над 75 % от българите са про руско настроени и тази зима се очакват гладни бунтове.
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака и патриотичния фронт вървят на кантар с по 7%,лошото е за ПФ ,че при разпределението на гласовете Сидеров ще дръпне пред тях ,защото той се явява със самостоятелна партия,а ПФ са коалиция и при тях процента трябва да е значително по голям ,ама аз питам друго защо не се обединиха и сега сигурно щяха да са първа политическа сила националистите ,а в най лош случай втори
99
0
 
13
 
! Отговори
Smurf преди 9 години
Основната реформа е да се изрита Банкянския наркотрафикант от политиката завинаги
98
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще гласуваме през февруари и март, ще гласуваме с камъни и по-здрави гьостерици!
97
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Как да гласуваме мощно, само заради принципа и да излезем още по-мощно пак февруари.
96
4
 
3
 
! Отговори
Цар преди 9 години
Който не гласува, няма да яде.
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
112И как проруската партия в Латвия ще управлява със спечелените 23%?Ще управлява толкова колкото сега Украйна я управлява Партията на регионите!
94
2
 
5
 
! Отговори
TT преди 9 години
Da go duha6. Mo6tno!
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя на снимката за какъв се мисли?!?Всеки ден сее мъдрости на народа, сякаш е образцов лидер или велик мислител.А то, ... ние си знаем какво е.
92
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АПАРТИЯ АТАКА СЪС СИГУРНОСТ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА ДО МОМЕНТА АТАКА ВЪРВИ С РЕЗУЛТАТ ОТ НАД 7 % А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ШОК В ЕС И НАТО ПРО РУСКА ПАРТИЯ СПЕЧЕЛИ С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО ИЗБОРИТЕ В ЛАТВИЯ ПИШЕ ДНЕС В БЛИЦ , В КРАЯ НА ТАЗИ СЕДМИЦА ПЕНТАГОНА ИЗЛЯЗОХА С ПРИТЕСНИТЕЛЕН ДОКЛАД,ЧЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ НАЧАЛОТО НА 21 ВЕК РУСИЯ Е ЗАДМИНАЛА САЩ ПО ЯДРЕН ПОТЕНЦИАЛ...ВСЕ КОФТИ НОВИНИ ЗА *** И ВСЕ ПО КОФТИ НОВИНИ ЩЕ ИДВАТ ЗА ТЯХ С НАБЛИЖАВАНЕТО НА 2015 ,КОГАТО ТРЪГВА ЕВРАЗИЙСКЯ СЪЮЗ И БАНКАТА НА БРИКС
91
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
90
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Атиняните избрали човек, който ги предал в пелопонеските войни. Спарта победила, Атинската демокрацията била премахната, Делоския съюз бил разтурен и така 1000 години. Ако предлагаш да подкрепиш демокрацията с овчедушие то резултата е известен.
89
2
 
11
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Аз съм най-обикновен ***. Опорната точка е: "Агитирай за негласуване защото от ниска избирателна активност печелим ние." Кой печели от ниска избирателна активност...сещайте се.......
88
1
 
6
 
! Отговори
Бат Бойко преди 9 години
Еее, ама вие какво искате? Нали аз ви го сложих тоя, пак ли аз да дойда, за да оправя нещата. Еми щом искате. То си е ваша воля. Народеее...
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЗБОРИ ДО ДУПКАВОЙНА И РЕВАНШИЗЪМ ДО ДУПКА
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DeDeТоя коментар където и да вляза през 10 минути излиза...Не си платен...Стига си обяснявал на хората как няма нужда да си изкажат мнението.
85
2
 
10
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
до 99Че аз не съм те спрял, бе, нито съм седнал да те убеждавам. Ако искаш гласувай и за Филанки Шията, все ми е тая. Аз съм взел за себе си решение. Ти си отговаряш за себе си и за твоите действия в днешния, утрешния и всеки друг ден докато си жив. Но да ми фантазираш, че подкрепям ДПС, БКП и прочее тъпотии ми се струва супер неадекватно. Дано поне вотът ти не е такъв.