Никакви избори до дупка повече, гласувайте мощно!

Плевнелиев: Политиците да са с усещане за спешност
Обновена: 5 окт 2014 12:25 | 5 окт 2014 10:46,
177
Никакви избори до дупка повече, гласувайте мощно!
Снимка: БТА

Никакви избори повече до дупка, обяви президентът Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на глас. Той призова българите да гласуват „масово” и „мощно”.

Още по темата
„Tези избори са важни и те определят бъдещето на България за много години напред”, каза още държавният глава. Плевнелиев призова политиците да са ясното усещане „за спешност и отговорност”.

България има нужда от работещ парламент и правителство, нямаме време за губене, каза още президентът. Той призова и за извършване на спешни реформи след изборите.

Плевнелиев посочи нуждата от пенсионна реформа и реформи в администрацията, сектора за сигурност и енергетиката, която по думите му е в прединфарктно състояние. Според държавния глава трябва да се осъществи електронното правителство и да има повече референдуми. „Ако България не извърши тези реформи, ще е в много по-тежка ситуация след време”, прогнозира още президентът.

Президентът допълни, че народът е обединен по много въпроси, сред които достойно заплащане и ефективни институции.  Той припомни и че обществото иска система на правораздаване, която раздава справедливост, модерна инфраструктура и младите да останат в България.

„Искаме, но трябва да си даваме сметка, че само заедно можем да постигнем тази цел и така, както сме обединени в целта, трябва да се обединим и в средствата, а средствата за да постигнем демократична европейския и просперираща България, е да гласуваме заедно, единно, всеки по съвест, но всички заедно”, каза още държавният глава.


А много българи решиха днес да отидат до киносалоните. Вижте тук кои са най-гледаните от тях филми!

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
До АнонименПовече пари ще дойдат като се засили икономиката, а това става с производство и износ. Тоест, ако искате правителство, което да засили икономиката и производството, гласувайте за нови партии, а не за такива дето обещават 1000 лева минимална заплата от нищото. От нищо няма как да стане, нужни са заводи, а не златни мини, които ще се изчерпат.
63
3
 
8
 
! Отговори
Системен Оператор преди 9 години
гласувайте - ЛЕГИТИМИРАЙТЕ СИСТЕМАТА МОЩНО!!няма значение за кой - може и за ПО-МАЛКОТО ЗЛО!!важното е да е жива системата - НЕ ВИЕ!!
62
0
 
20
 
! Отговори
Писна ни преди 9 години
Тази зима ще има МАЙДАН пред НС независимо кой е на власт . С тези повишения на цената на тока ще хвъечат камъни, ножове и куршуми! Който от старите политици оцелее едва ли ще иска да остане да живее в БГ.
61
4
 
6
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
до 123Когато не гласувам, гласът ми отива в графа "Негласувал", а не при *** и пульо.
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората искат повече пари, а не избори и президент.
59
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 9 години
Когато не гласуваш, гласът ти отива точно за тези, които не искаш да те управляват. По-добре пусни невалидна бюлетина. Негласуването не решава проблемите ни. А и после нямаш право да се сърдиш. А Плевнелиев, който казва, че Русия живее в19 век, знае ли, че у нас все още има села, в които никога не е имало ток. Ние в кой век сме?
58
1
 
8
 
! Отговори
Гласувайте !!! преди 9 години
Гласувайте масово против ДПС и Атака, за да обезсмислите купените гласове и подплашеното гето, което е хукнало под строй да гласува за ДПС и Атака като на пожар. Не е казано, че за ГЕРБ трябва да се гласува, има и нови партии като ОНБ.
57
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един приятел,тук,в Созопол,беше ми го казал преди месец по-просто.На търговската улица,"Ропотамо". "Виждаш ли ги,казва,тези туристи,които минават сега тук?Ако се върнат отново ГЕРБ НА власт, това няма да са туристи, а данъчни."
56
4
 
14
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Айде моля ти се, латентния, не ми казвай кво да правя. Няма да гласувам и толкова. Взел съм решение да не участвам, макар и косвено, чрез моя вот в разграбването и опростачването на държавата и това е.
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДС креатура - ВКР , вербуван по време на отбиване на военна си служба!!! И сега го извадиха - поредният проект на ДС...но не много успешен...
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти ли ще ми определяш наклона бе *** като ТИКВАТА?зА НИЩО не ставаш мръсни овчарино!
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До незаинтересованти вуйче хвани че прочети конституцията (ако можеш да четеш (това че можеш да пишеш въобще не предполага че можеш да четеш) ) в разделите НС и ВНС - и после нали може да светне някоя павлова крушка ..........
52
3
 
17
 
! Отговори
Мечката преди 9 години
Не бе ще гласувам, ама първо да изпилим топчето, после ще гласувам с него за Свободна и Велика България без плевни и бостани. Напред национали!
51
9
 
19
 
! Отговори
Хитър Петър преди 9 години
Истината е че днес никой не желае да гласува аз минах покрай моята изборна секция от любопитство а не за да гласувам имаше 10 12 заблудени това е. Аз направих моя избор НЯМА ДА ГЛАСУВАМ!
50
3
 
16
 
! Отговори
Добри Колев преди 9 години
Да, гласувайте МОЩНО с недействителна бюлетина. Само така ще покажете на цялата политическа класа, че не искате повече да се *** с вас. Никоя от партиите не заслужава гласа ни. Оттук нататък ИЗБОРИ ДО ДУПКА. Електронно гласуване, образователен ценз за гласуващите, управленски опит в реалния бизнес поне 10 години за всички кандидати и пряк вот за всеки един висш администратор от централната и общинските власти, съдии, прокурори, следователи, шерифи. Пряка демокрация - всичко останало е лъжа.
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
айде си включете некъф кирилизатор бе коментаторите - тегли се, или ако ви е по-нов виндоуса бръкнете в настройките - аман вече......
48
1
 
10
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
ОО да,значи няма да се гласува
47
4
 
4
 
! Отговори
Strict преди 9 години
До Анонимен 43Помаците са резнати отдолу.Навярно сте имали страстни нощи с негои затова го определяте като такъв.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на президентските избори ще гласуваме мощно, че да си ходиш веднъж и завинаги!
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е, но ако бостаните останете още в политиката може да е пагубно!