Няма да подкрепя правителство с премиер Борисов!

ГЕРБ има варианти, но с 85 депутати ще им е трудно, заяви Кънев
Обновена: 6 окт 2014 10:27 | 6 окт 2014 09:53,
177
Няма да подкрепя правителство с премиер Борисов!
Снимка: БТА

Много е вероятно кандидатът на ГЕРБ за премиер да не е Бойко Борисов, заяви Радан Кънев пред Нова телевизия.

"На база това разпределение на мандатите, е твърде вероятно кандидатът на ГЕРБ да не се казва Борисов”,  каза Кънев и допълни, че обещава да не подкрепи правителство, начело с лидера на ГЕРБ.

Още по темата
На въпрос кой трябва да бъде кандидатиран за премиер Радан Кънев обаче отказа да даде конкретен отговор. По думите му в ГЕРБ има достатъчно успешни политици на национално и местно ниво, за да се излъчи бъдещият премиер на България.

"ГЕРБ има много възможности в този парламент и всичките са трудни с 85 депутати", коментира още той относно изборния резултат на първата политическа сила.

Радан Кънев припомни предложението на Реформаторите за кратък мандат.

"Нашето предложение за кратък мандат беше посрещнато с одобрение от българските избиратели. Да се обединим около реформите, които можем да направим за две години", призова Кънев.

„Изходът от кризата минава през съгласие около кратък мандат с всички необходими компромиси и политически отговорни лица, които да изнесат тази програма до 2016 г., което няма да е лека задача, но тя е на нашите плещи”, обясни Радан Кънев.

Политикът коментира и получените резултати на Реформаторите на предсрочните парламентарни избори.

"Ние увеличихме резултатите си двойно спрямо европейските избори на база на една много сериозна, ясна предизборна платформа, в която се казваше какви трябва да са приоритетите. Тази платформа спечели изборите", каза Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Рамадан става за воловарче.
132
0
 
2
 
! Отговори
еля Пена преди 9 години
Току-що разбрах ,че истинското име на Радан е Рамадан. Той вече се е реформирал ,сега остава да реформира и нас.Вече не се чудя , защо Костов го лансира.Имат близък произход. Единият е с *** произход , а другият с подобен.Хората с подобен произход хем лъжат , като за световно , хем крадът ,хем винаги някой друг им е виновен . Такива лесно се продават.
131
4
 
4
 
! Отговори
GERB преди 9 години
До Точно така !Аве...ти *** ли си, или искаш за такъв да се представиш, м???Герб са приети от всички видни евро политици заради ББ, или не знаеш това!? С който и да е друг за премиер, пак ББ ще диктува всичко. И е нормално, защото има ясни цели и постигнатото се вижда от всички.*** не ви ли е ясно, че Рамадан е клонинг на Вуйчо Ваньо и всичко, което прави, показва това...АНАЛизатори...
130
1
 
0
 
! Отговори
поля преди 9 години
До Точно така !Ти *** ли си? Май-да
129
1
 
6
 
! Отговори
поля преди 9 години
Не мога да повярвам, кака няма никаква мисъл за България. Всеки гледа да прави излишни драми, за да не си загуби крехкия електорат. Какво му е на Радан Кънев. Нима правителство без Бойко Борисов ще е по-малко зависимо от Бойко Борисов? Ние да не сме *** някакви. Герб е Бойко и Бойко е Герб. Радан иска да се покаже лоялен към електрората си с няква *** козметична промяна, която няма да доведе до нищо различно. Който да е премиер, в правителство доминирано от Герб, Радан ще управлява с Бойко
128
0
 
5
 
! Отговори
iсимо преди 9 години
До до СтатистикаВиждам ,че продължавате да си служите с определения от зеленчукопроизводството. До там ви стигат възможностите. Друго не знаете. Все пак , ако погледнем реално тиквата е полезно разстение. Радан ми прилича на БЪЛХА-едно кръвосмучещо животинче, дребно , вредно и понякога опасно.На вид съвсем незначителен ,този човечец е и нахален.Ако не му съобщат името никога не мога да се сетя кой е той.С две думи - бълха.
127
5
 
14
 
! Отговори
Тъмносин избирател преди 9 години
Този Костовашки екстремист трябва да бъде незабавно отсвирен от Реформаторския блок, докато не е сътворфил необратими вреди на България !
126
3
 
5
 
! Отговори
до 153 преди 9 години
Значи ли това че в ГЕРБ няма по - умни, честни, способни, с чисто минало и настояще от борисов и цветанов........МОЛЯ НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ ТАКА..........ГЕРБ...ДА----НИКОГА -----БОРИСОВ.
125
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАЗЕДИНЕНИЕ в обществотот ни. Това е изводът след изборите. Няма идеали, няма честни лидери, които да обеденят обществото.
124
6
 
9
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Четох по-долу аргументи против Бойко Борисов да бъде пак премиер. Съгласете се, че миналото му премиерстване имаше и позитивен сигнал към обществото. Щом един човек, учил как се гасят пожари, преподавал в академията на МВР пожари или карате, квото и да е може да бъде министър -председател значи всички ние имаме шанс за този пост независимо какво точно сме учили някога.. :) :D
123
5
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Кънев е прав. ГЕРБ могат да излъчат и друг кандидат премиер освен Борисов. Особено подходящ ми се вижда Цветан Цветанов! :))))))
122
4
 
7
 
! Отговори
Тъмносин избирател преди 9 години
Този Костовашки екстремист трябва да бъде незабавно отсвирен от Реформаторския блок, докато не е сътворфил необратими вреди на България !
121
7
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До ДО АНОНИМ 122Шест млн. българи не са по-*** от МУТРАТА за да слушат него и да му ходят по гайдата------------- Ми излез и посочи кой е по-умния?
120
7
 
12
 
! Отговори
до Статистика преди 9 години
На Мутрата му стигат гласовете на държавните и общинските чиновници, които по ТИКВОВО време писаха, че са достигнали 400 000 парчета. А тази чиновническа *** с бомбастичните бонуси които бъдете сигурни се раздават сега от служебните имат и семейства. Ето на това се надява най-вече ***. Като сложиш и чалготъпаците и всичката кирлива пяна на обществото в това число и псевдо и лъже интелигенцията, като сложиш и всичкия слугинаж журналистически и политически, като сложиш и болшинството от купените и нахранените роми и други. Ето това му трябва на БОГА СЛЪНЦЕ.
119
3
 
13
 
! Отговори
Статистика преди 9 години
Фактите са следните.Младите до 39-гласуват за Герб и РБ. Хората с висше образование-Герб и Рб. Българите в чужбина- Герб и РБ, София-37% Герб, 16% Рб, Дпс-0,8%.....Факти!
118
8
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Аман от боклучиви политици. Защо трябва да има коалиционно правителство. Защо трябва на ГЕРБ да им е трудно. Не трябва ли всички да работят за доброто на България? За тия *** няма значение добри или лоши идеи има някой- важното е ако не си с него да гласуваш срещу него. Като ги гледам сега ме е яд че съм гласувал. *** пазарят се повече от ***. Ами като имат най-много ГЕРБ да направят правителство, а парламента да ги спира или подкрепя когато е необходимо
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Накрая ще стане като оная приказка за футбола перефразирана като за политика-Политиката е игра в която всички играят и накрая печели ДС"
116
3
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Браво на българския избирател,който единствен спечели на тези избори и натри носовете на политическата клика.Догодина нови избори. Много Ви търпяхме!
115
0
 
4
 
! Отговори
риголето преди 9 години
Стига с тези реклами, че не можем да видим нищо!
114
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари от герб видяхте ли сега дори най-европейската партия не иска мутрата за премиер!