Отношението към Украйна и наказателен вот сринали БСП

Социалистите възстановяват клубовете в кварталите
7 окт 2014 14:50,
41
Отношението към Украйна и наказателен вот сринали БСП
Снимка: архив Булфото

Една от причините за слабия резултат на БСП на предсрочните избори е колебливото й поведение спрямо кризата в Украйна и взаимоотношенията с Русия. Това констатира новоизбраният депутат от Ловеч Димитър Горов, цитиран от БТА. Слабата подкрепа според него можела да се отдаде и на колебанията по отношение на „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“.

Още по темата
Горов смята, че загубата се дължи и на наказателен вот спрямо столетницата заради участието й в управлението на държавата. Според него БСП не е успяла да реализира и част от най-левите си виждания за управление на страната.

Пред избирателите си депутатът съобщи, че предстоят промени в организационен план - възстановяване ролята на основните партийни организации в кварталите като средища на дискусия. Това трябва да стане до края на годината.

Горов коментира и преференциалния вот. Той обвини част от участниците в изборите, че са проявили „изключителна агресивност“ за лансиране на собствените си номера. Според Горов това създава притеснения по отношение на отборността в кампанията.

"БСП лява България" в Ловешка област е втора политическа сила с резултат 19,18 на сто. Най-много преференции са събрали  кандидатите от гражданската квота - шестият в листата Искрен Йотов - 1309, и вторият - Владимир Хаджийски с 1211.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До Анонимен 39Не съм съгласен с теб. Този *** Вигенин първи се затича към Киев, така му бяха поръчали господарите! Народът много негативно се отнесе към тази изцепка и закономерно механично това се насочи към партията му. Поза разкрачен и надупен е много неудобна и опасна.
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целувките целувкитеее те са виновни не Украйна.
35
1
 
8
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Аз пък мисля ,че БСП загуби част от електората си заради ДПС -ТЕ ИМ ОТКРАДНАХА % от най-бедните слоеве на населението ни и навярно има няколко % (но не повече 2-3%) заради антируската си политика .
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Социаглисте, ако беше заради краденето Гербрунгелите начело с Бокото щяха отдавна да са изчезнали. Те са най-големите айдуци, защото за нула време задминаха БСП-то като бърз влак малка гара.
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И защото толкова лесно дадоха властта. Сякаш гледаха да се отърват. Аз лично не гласувах за тях точно заради това. За първи път от 1990г. насам.
32
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Няма нищо страшно.След вторият ешалон на БКП (СДС) на власт дойде третия такъв в лицето на ГЕРБ.Ще се поупражняват ,ще пооткраднат и те , а простолюдието "кучета го яли".
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А понеже ГЕРБ бе противРусия им дадоха 33%?!.....Така ли бе аФторе?Пълни глупости!БСП загубиха защото толковагодини не се научиха че плуюят ли те и ти плуй,лъжат ли и ти лъжи,бият ли те и ти бий мамят ли и ти *** и т.н.!Това е!Този народ,който е доказалче вярва само на приказки,на лъжи и обещания,че чака някой да му дадеблагоденствие или свобода,този народ за който и ВеликияЛевски е написал Народе!!!!.....Винаги ще се управляваот тарикати и вседруг ще му е виновен!
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълни глупости, Волен заложи на проруска пропаганда и влезе в парламента.Тия от БСП да махнат старите, корумпирани муцуни.
29
2
 
20
 
! Отговори
хааа преди 9 години
Майната ти Горов,заради такива като тебе хората не гласуваха за БСП.Алкохолик,хванаха те напит до козирката да караш и ти се размина.***,трябваше да си у пандиза,а не в парламента,че и акъл да раздаваш.Гадими се от такива като тебе ти си Делян Пеевски номер две.
28
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не съм социалист и никога не съм гласувал за БКП или БСП. но този е абсолютно прав.АКО ЩЕ Е ГАРГА-ДА Е РОШАВА.
27
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП,Атака и АБВ да се разберат най-после коя ще представлява Русия в българската политика.
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен от 5Селяндур си ти и по-добре хвърляй камъните по тези които ти плащат за да ги събираш. Такива като теб доведоха БСП и турците на власт, та разбиха и окрадоха държавата за една година. Долни продажници сте.
25
5
 
19
 
! Отговори
Социаглист преди 9 години
Краденето ви срина другари, то не бяха милиарди за туй за онуй все от държавния бюджет че и на кредит!
24
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да гласуваш за герб е патология,а тиквата не се е върнал на бял кон а на куцо магаре.никой нормален няма да се коалира с него за да не става съучастник в престъпление
23
1
 
18
 
! Отговори
стар комунист преди 9 години
Мислете другари с главите си, вършете смислени неща,слушайте гласа на избирателите си и вървете по правилния път за Партията ,за да не ревете още повече на следващите избори.
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-голямото огъзване на БСП към ДПС срина доверието на електората .
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП пропусна няколко възможности да покаже, че има идея за развитие /вкл. за България/. Уви, Станишев, оплетен в собствената си игра кой е по- с Борисов, пропиля всичко. Нещо повече, смяната на лидера беше закъсняла, но и носи привкус на нещо старо и вкиснато. Ако БСП не смени физиономията си и не натири такива като Червеняков(и Станишев, и мн.други) по-далеч от ръководството - няма шанс. БСП се превърна в поредната маша на шепа хора с парици и партийни книжки.
20
11
 
12
 
! Отговори
ии преди 9 години
Една година протест ??Това драги ми другари броите ли го ?Върнахте Тиквата на бял кон горко на България!
19
2
 
11
 
! Отговори
един от многото преди 9 години
Защо БСП допусна въвеждането на плоския данък. Това е една от най важните причини за наказателния вот на избирателите.Това трябвада го проумеят тези с плоските мозъци от изпълнителното бюро на БСП.Ако Бойко Борисов го премахне ще спечели още по голяма народна любов.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От създадената ситуация в Бългаия през последните 4-5г. ДПС е истинския реголировчик на парламента, подкрепиха БСП и ги съсипаха, това значава че ако решат да извадят от играта ГЕРБ за следващите избори е достатъчно само да ги подкрепят месец два преди изборите и са готови.