Отношението към Украйна и наказателен вот сринали БСП

Социалистите възстановяват клубовете в кварталите
7 окт 2014 14:50,
41
Отношението към Украйна и наказателен вот сринали БСП
Снимка: архив Булфото

Една от причините за слабия резултат на БСП на предсрочните избори е колебливото й поведение спрямо кризата в Украйна и взаимоотношенията с Русия. Това констатира новоизбраният депутат от Ловеч Димитър Горов, цитиран от БТА. Слабата подкрепа според него можела да се отдаде и на колебанията по отношение на „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“.

Още по темата
Горов смята, че загубата се дължи и на наказателен вот спрямо столетницата заради участието й в управлението на държавата. Според него БСП не е успяла да реализира и част от най-левите си виждания за управление на страната.

Пред избирателите си депутатът съобщи, че предстоят промени в организационен план - възстановяване ролята на основните партийни организации в кварталите като средища на дискусия. Това трябва да стане до края на годината.

Горов коментира и преференциалния вот. Той обвини част от участниците в изборите, че са проявили „изключителна агресивност“ за лансиране на собствените си номера. Според Горов това създава притеснения по отношение на отборността в кампанията.

"БСП лява България" в Ловешка област е втора политическа сила с резултат 19,18 на сто. Най-много преференции са събрали  кандидатите от гражданската квота - шестият в листата Искрен Йотов - 1309, и вторият - Владимир Хаджийски с 1211.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 13По точно не би могло да се каже. Видя се истината, че бсп изобщо не е лява партия (то и герб не е дясна, ама това е друга тема).
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срина я и невероятната харизма на сегашния и лидер
15
3
 
21
 
! Отговори
ДААА преди 9 години
Целувката на Местан и Станишев ,никога няма да бъде простена никога ,даже и тези гласове са им много!!!!!Местан яко ч....ше Станишко за всичко и малко като се дръпнаха им свалиха правителството .............Смях БСП умряха УРА УРА УРА!!.Лъсна им истинското лице крадци и узорпатори още от 1944 г. досега ще вземат от мен да дават на ромите щото са гласоподаватели.БСП УМРЯ УРА УРА УРА!!!
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си намерят свестни кандидат депутати, и да изгонят старите кучета. В България мързеливи и готованковци колкото щеш те са основния спонсор на гласове, но с хората които бяха в иабинета орешарски нямат никакъв шанс.Няма да се очудя ако Доган е платил на станишко да остави най-тъпите да управляат.
13
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Липсата на подкрепа към Русия, позволението на ДПС да си разиграват коня на всяка цена и *** подкрепа. Това срина БСП. Липса на адекватна социална политика, ***, която позволиха, подкрепата за Украйна, шуробаджанащината и кариеризъм. Липса на национална политика също. А не е като да нямаха възможност да го променят. Бяха в управлението толкова пъти.
12
7
 
13
 
! Отговори
Дедо Неофит преди 9 години
Почивай в мир столетнице !
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименPlaten sorsoid:)
10
3
 
24
 
! Отговори
ИМА И ДРУГО: преди 9 години
ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА В СОЦИАЛНИЯ ХАРАКТЕР НА БКП/БСП!!!!!ТЕ ОТДАВНА НЕ СА "СОЦИАЛИСТИ "---А ,ЧИСТИ ЧЕРВЕНИ-- КАПИТАЛИСТИ И МИЛИОНЕРИ , НА ГЪРБА НА НАРОДА!!НЕЩО ПОВЕЧЕ:..ГАВРЯТ СЕ С НАРОДА: --ПОДХВЪРЛЯТ МУ ПО 5-10-лв-...И ПОСЛЕ ИМ ГО ИЗКАРВАТ ПРЕЗ НОСА С ФАЛБИ И НАГЛИ ПРИКАЗКИ...ИСТИНСКАТА СОЦИАЛНА ПАРТИЯ Е ДПС---ТОВА Е НОВОТО "ЛЯВО" СЪС ЯСНО ИЗРАЗЕНА "СОЦИАЛНА ГРИЖА И ПОЛИТИКА"!!МЕСТАН НЕ ВИ ЛЪЖЕ:ДПС --НАИСТИНА ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА И РАСТЕ!ВЕЧЕ ОПРЕДЕЛЕНО СА ---2-РА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА
9
2
 
27
 
! Отговори
yan преди 9 години
Анализирай до край:1. Цитираните причини са верни, но добави и по- важните:2.БСП - не е лява партия3.БСП - партия пълна с бизнесмени - крадци и мошеници, но претендираща, че е партия на обикновените хора.4.БСП -партия, която в името на властта прави неприемливи коалиции.5.БСП - партия, която не си призна участието в разграбването на България6.БСП - партия, управлявана от група номенклатури, нежелаещи да напуснат меките столчета и унищожаващи лявата идея, с действията и присъствието си.
8
0
 
8
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Виновно е дъждовното време че са станали много гъби.
7
1
 
21
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Тая загуба Украйна им е виновна,а предишните 7 загуби кой е виновен?Май само те не са виновни че станаха най-богатите"социални" ора...
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП се срина от ДПС, никой не му пука за Украйна, а сега дпс ЩЕ СРИНЕ И ГЕРБ.
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оставете БСП на мира.Те са си МНОГО ДОБРЕ.Дайте да видим сега банкянския *** какви ще ги надроби че аз вече си събирам камъни за скорощните протести.
4
6
 
14
 
! Отговори
поля преди 9 години
Комунистите отидоха в историята. Да сядат да търсят съмишленици писачи на учебници, че да ги орезилят пред бъдещите поколения
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срина я, в смилъл че ако беше заела хард прокремълска позиция както атака, можеше да събере повече.А атака да отпадне.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да ги възстановят няма кой да ги посещава.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кой ги сипе тези лъжи? Гьобеловата пропаганда ли? БСП ги срина правителството на Орешарски, което бе по-дясно и от десните правителства!