ПГ на ББЦ няма да се разпадне, убеден е Бареков

Отцепничката Баракова била "случайно попаднал" там човек
59
ПГ на ББЦ няма да се разпадне, убеден е Бареков
Снимка: ББЦ

Групата на ББЦ в Народното събрание няма да се разпадне, убеден е лидерът на партията Николай Бареков, който е евродепутат.

След обявените намерения на избраната с партийната листа за народен представител Анна Баракова да се оттегли и да стане независим депутат, групата на ББЦ остава с 14 народни представители още преди парламентът да е започнал работа.

Още по темата
„Очаквам, че всичко това е буря в чаша вода и г-ца Баракова ще се завърне в парламентарната група, тя дори не я е напускала, коментира той пред български журналисти в Брюксел, цитиран от БТА.

Попитан дали са верни твърденията, че Баракова е била заплашвана, Бареков обясни, че бил от 10 дни в чужбина. По никакъв начин на тази госпожа не е оказван натиск, тя не е комуникирала с никого в партията, заяви той.

Всичко друго са излишни приказки и шумотевици, коментира евродепутатът.

Бареков определи Баракова като "случайно попаднал" в парламентарната група човек. Всички останали (депутати) са проверени, сигурни, ситуацията е абсурдна, а групата е стабилна, добави той.

Отношения Бареков-Борисов няма, не съществуват, заяви евродепутатът по повод предстоящите преговори с ГЕРБ за съставянето на правителство. Бареков има властта да бъде евродепутат, а г-н Борисов е национален политик в България, заяви лидерът на ББЦ.

Той добави, че в петък преговорната делегация на ББЦ ще се срещне с ГЕРБ, но без "смехотворни условия" като поставените досега от други партии. Ако има допирни точки между ББЦ и ГЕРБ, разговорите ще продължат, поясни Бареков. По неговите думи "нещата се припокриват 99 процента" между програмите на неговата партия и ГЕРБ.

В отговор на въпрос как би било най-добре да завършат преговорите между двете партии Бареков отбеляза, че според него е най-добре да бъде съставено коалиционно правителство с мандата на ГЕРБ, с партньори от център-дясното политическо пространство.

По неговите думи правителството може да се състои от 3-4 политически сили, без "крайни елементи", сред които посочи "Атака" и АБВ. Без ББЦ няма да има стабилност, но дали партията ще участва в правителството, няма драма, заяви той.

Ние сме единствената партия, която нито се е забързала да участва в правителството, нито пазари министерски постове, нито поставя условия, каза Бареков. Той допълни, че няма ангажименти към преговорите с ГЕРБ, както и че ББЦ не е еднолична партия, затова преговарящите могат да вземат несъгласувано с него решение за участие в следващото правителство.

Попитан дали ББЦ ще подкрепя правителството в Народното събрание, ако не участва във властта, Бареков отговори, че не знае и че това зависи какви хора ще бъдат определени за министри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
желко преди 9 години
Дудук Барек - не вече е До тук Барек,а тази Баракова е егати кухата лейка,Барека с конкурс ли ги е избирал е гати тъпата жена позор за ББц.
35
0
 
6
 
! Отговори
До д 37 преди 9 години
Не познавам някой, който да го харесва, но знам поне 2-*** човека, които са гласували за него заради това, че са били "застъпници" срещу 50 лева. Наистина, моля, ако има някой, който е гласувал за него и то БЕЗ ПАРИ, нека се покаже - ще ми е интересно какъв човек е!
34
1
 
3
 
! Отговори
gldfkjg преди 9 години
ПГ на ББЦ я чака същата съдба като тази на РЗС на Яне Янев...
33
1
 
13
 
! Отговори
д преди 9 години
прави бяха ония хора в монтана дето хвърляха отработена храна по тоя *** ама малко беше трябваше и в другите градове така да го посрещат,чудя се тоя дали не влезе само с купени гласове или някои наистина се е излъгал и е гласувал за това лай.о
32
2
 
6
 
! Отговори
888kama преди 9 години
kakto spolu4livo re4e Kaval barekova "nema drama"
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 27 "...че заслужава още 25 години мизерия да му дойде акъла."25г. мизерия не стигат. Сигурно си искал да кажеш може би още 25 века.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
верваме
29
0
 
26
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Не само ще се разпадне ами направо ще изчезне.
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Всички останали (депутати) са проверени, сигурни" - какво означава това?
27
1
 
25
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Тази флигорна е срам за България.Да кажеш за една учителка,,случайно попаднал човек,, си е класна простотия която си е патент на Дудуков.
26
1
 
37
 
! Отговори
асд преди 9 години
Брутален лъжец, да влезе в парламента с мото България без ГЕРБ и ДПС и веднага да се предложи за коалиция с ГЕРБ :) Това само в БГ го има от цяла Европа предполагам.
25
2
 
18
 
! Отговори
Ф преди 9 години
Срам за бг. Детските колко години замразени на 35лв. Или 17? на дете е как няма да се смеят другите държави че сме най-бедната държава просто сме нищожество.
24
0
 
28
 
! Отговори
Анон преди 9 години
Забрави какъв беше,от къде излезе ,а сега ги плещи едни... Но няма кой да му вярва на лъжеца.
23
0
 
32
 
! Отговори
Пян Гъ преди 9 години
Бареков най-накрая клекна, въпросът е върху какво. Струва ми се, че е нещо, което само на гейовете се харесва... Парламентарна група с 10 човека е като лозе на баир - един човек да се "подлъже" встрани, и, хайде, няма вече група: "дай ключовете за стаята, върни това, издай онова" и т.н. Така е, ама когато преди изборите казвах, че инвестиралият в Бареков е пълно куку и че няма как с този *** да си избие вложенията, никой не ме чу... Сега да СУПАТ ДУХАТА...
22
0
 
34
 
! Отговори
Ж преди 9 години
Къде са ти обещанията бе некадърник?
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бивши членове на ББЦ Красимир Монов и Хайк Гарабедян, които напуснаха партията малко преди изборите. Те я защитиха, като заявиха, че не е избрана за депутат заради съвпадението на номерата в листата и бюлетината, а защото била много известна и харесвана в Пловдив. "Злите езици говорят, че миналата седмица Николай Бареков отново е бил при Бойко Борисов и се е извинявал и му е целувал ръката(само?). Да отговори дали е вярно, призова Монов.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Групата на ББЦ в Народното събрание няма да се разпадне, убеден е лидерът на партията Николай Бареков, който е" сигурен, че каквото и да предложат конкурентите, той може да качи.
19
0
 
27
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Лошо Байраков, лошо!
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че кой я е писал в листите, че сега казва, че е случайно попаднала? Интересно, щом е в листата, значи е била подбрана за парламента. А че е избрана с преференция не я прави случайно избрана.
17
0
 
27
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Този индивид,се различава коренно,от другите политици.За всеки друг,за да разберем,че си гледа далаверата,и че не става за нищо,бяха нужни-за кой месец,за кой 3,за кой година.Майничката,не удържа,и парламента да заработи.За първи път съм съгласен с Боко,за мнението му за него.А помните ли,как виновно мигаше мекеренцето,че бил повярвал в Борисов.И ПАК МУ ЛЯГА-ОТВРАААТ