БСП оцени: Бюджет 2015 - дупка в кутията на пицата

Народът ни е най-беден, най-болен и най-нещастен, обявиха социалисти
Обновена: 28 ное 2014 12:12 | 28 ное 2014 12:12, Камелия Цветанова
21
БСП оцени: Бюджет 2015 - дупка в кутията на пицата
Снимка: Dnes.bg

БСП остро разкритикува управлението на ГЕРБ, като този път причина стана подготвеният проектобюджет за следващата година.

„Този бюджет не е просто постна пица, а дупка в кутията на пицата“, обяви от името на левицата депутатът Георги Гьоков.

Още по темата
Според БСП е тревожно намерението на ГЕРБ да замрази социалните плащания.

„По всички социални и здравни показатели сме на последно място в ЕС, имаме най-ниските заплати, най-лошото и най-скъпото здравеопазване. Народът ни е най-бедният, най-болният и най-нещастният в Европа. За това вина имат всички правителства досега, но най-сериозен принос има първото правителство на Бойко Борисов“, коментира Гьоков.

Той смята, че хората са възмутени от антисоциалната политика на управляващите. Според него властта доказва, че ще води политика не за народа, а срещу него.

„Социалната политика е сложно занимание и не е по силите на ГЕРБ и партньорите й. Видяхме ви как управлявате и хората този път няма да ви търпят три години и половина, а ще ви изгонят от управлението“, разкритикува социалистът.

Според него ГЕРБ неглижира социалната сфера и бюджетът за следващата година е на тотално замразяване и на бедността.

От БСП настояват минималната работна заплата от догодина да стане на 400 лева, добавките за деца да скочат с 10%, да има пенсионна реформа, регулярни коледни и великденски добавки за всички пенсионери, прогресивен данък и реиндустриализация на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: БСПГЕРББюджет 2015
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ДИВАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЕЙСТВИТРЕЛНОСТ В БЪЛГАРИЯ НИ НАТРЕСЕ ТАКИВА ЗАПАДНИ "ЦЕННОСТИ" КАТО: УБИИСТВА, КРАЖБИ, БОЛЕСТИ БЕЗ СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ,БЕЗРАБОТИЦА, БЕДНОТИЯ, СТРАХ И ПРЕЗ ДЕНЯ, СТРАХ И ПРЕЗ НОЩТА, САМОУБИЙСРВА, СКЪПО ОБРАЗОВАНИЕ, НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУЦИЯ, ГЕЙПАРАДИ, И КАКВОТО ЩЕТЕ ДРУГО, ДЕЦАТА НИ СТАВАТ НАРКОМАНИ, ПИЯНИЦИ, БАНДИТИ, ПРЕСТЪПНИЦИ НА УЛИЦАТА И В УЧИЛИЩЕ, И Т.Н. И Т.Н. НАРОДА НИ ЗАГИВА,ИЗЧЕЗВА, УМИРА ДЪРЖАВАТА НИ,МИЛИОНЕРИТЕ НАБЪБВАТ, А НАРОДА БЕДНЕЕ
15
1
 
4
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ. КАТО ИЗЛЯЗАТ ОТ ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА СЕ ПОТУПВАТ ПО РАМЕНЕТЕ И ОТИВАТ ЗАЕДНО ДА ИЗПИЯТ ПО ЕДНО. НА НИКОГО ОТ ТЯХ НЕ ВЯРВАЙТЕ. ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО. ТОВА Е ДЕМАГОГИЯ ЗА ПРЕД НАРОДА!!!!!
14
0
 
1
 
! Отговори
Румен до 15 българин преди 9 години
Ми точно заради такива *** като теб с клюмнали носове сме на това положение и кво като е било така, стига сме гледали назад , няма да се върне . Да били сме 25-30 години по млади и това е .
13
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До No Islam In EuropeПриятелю,съжалявам те.Теб просто така са те зомбирали ,че мисловния процес при теб е невъзможен.От тези 70 години имаше едни 45 ,в които нямаше престъпност ,нямаше безработица ,нямаше омраза и противопоставяне. През тези 45 години имаше безплатно образование , здравеопазване,имаше почивни станции на учители ,на селяни ,на работници . Имаше ред и сигурност. Имаше и простотии ,но бяхмсело без ке народ със самочувствие.Какво сме сега ? Един умиращ бавно народ и държава.
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 13: абе ***, ти в кой период си дошъл на този свят, за да говориш такива глупости. кой ти е разказал какво е било миналото на БГ ? Всичките ти твърдения са пълна лъжа. През изминалите 45 години БГ имаше население от 9 мил.души,което непрекъснато нарастваше. БГ беше една от силно развитите в земеделието и индустрията държави. Нямаше безработица, ИМАШЕ БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПЪЛНА СИГУРНОСТ ЗА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ, СПОКОЕН ЖИВОТ, ПОЧИВКИ НА МОРЕ И НА ПЛАНИНА, ЕКСКУРЗИИ.
11
4
 
7
 
! Отговори
No Islam In Europe преди 9 години
Ами нали точно вие го направихте беден, болен и нещастен, господа комунистически ***. 70 години здраво грабене и геноцид над българския народ, от вас и от вашите деца и внуци.
10
0
 
5
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До Анонимен 3,За да искат социална политика на ниво,за да искат толкова повишения и харчове-трябва да имаме работеща икономика!Трябва да имаме развито производство!Трябва да имаме износ!Не заплатите на държавната администрация да са по-високи от заплатите на тези,които допринасят за попълване на хазната!Къде са ни работните места с истинска европейска заплата,къде ни е производството,къде са ни новите технологии,къде са ни образованите работници?Да питаме ли БСП защо българите са в чужбина??!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хвани ГЕРБ, та удари БСП. Та нали всички партии след 10 ноември се юрнаха да реставрират капитализма, какво се топят едни други? Разбиха икономиката, уж била неефективна, държавна, губеща, приватизираха, ликвидираха и направиха едно галямо нищо. Модерно мислене и всякякви тъпотии и ни върнаха ни в прословутото Царство България от преди 9 септември.
8
0
 
8
 
! Отговори
психолог преди 9 години
В изродясалите им бсп-мозъчета те въобще не виждат че са една от главните причини за проблема.Живеят си в своят БСП -свят където всичко е силно причупено и изкривено и си пляскат сами на себе си.Иначе на гръмки фрази са ненадминати!
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народът ни е най-беден, най-болен и най-нещастен, обявиха социалистиблагодарение на тях
6
1
 
9
 
! Отговори
?!? преди 9 години
БСП се изповядва в тази статия докъде докараха Народа. Нещо като последни думи на мъртвото БСП.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко неща могат да направят социалистите-милионери за българския народ, но не го правят! Да се задавят с парите си!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BSP sa socialisti samo kogato sa opozicia.
3
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СОЦИАЛИСТИТЕ СА ПРАВИ, ПИЦАТА Е С ДУПКА, А ГЕРБЕРАСТИТЕ ПРЕЯЖДАТ! 1 НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА МАТЕМАТИК, ЩОТО НЕ СИ! ТИЯ ФИЛМИ, ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСЧКО ВЕЧЕ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ И НЕ СА НИ ИНТЕРЕСНИ!
2
4
 
22
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Другари,разбиращи от социалната политика,защо по време на вашето управление не повишихте детските - кредити теглихте? Защо не направихте минималната работна заплата 400 лева? Никой нямаше да ви попречи-нали е в полза на хората? Пенсионна реформа, коледни и великденски добавки...-ми защо не го направихте ,бе господа социалисти? Нали работехте за хората? Или бяхте заети да издълбаете дупката в кутията за пици! И да пълните вашите джобове, а народа...той е свикнал и на постна пица!
1
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА СМЕТКА! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 14 ГОДИНИ ГЕРБ Е УПРАВЛЯВАЛ ПОЧТИ 4 ГОДИНИ! ЗА СМЕТКА НА ТОВА БСП УЧАСТВАХА В УПРАВЛЕНИЕТО ПЪЛЕН МАНДАТ, ДПС 2 ПЪЛНИ МАНДАТА, НДСВ ЕДИН ПЪЛЕН МАНДАТ!!!!! КОЙ ИМА ВИНА ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ? НЯМА НУЖДА ОТ ЖОКЕР!!! САМО ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ БАРОНИ ЧЕТАТ ЕВАНГЕЛИЕТО КАКТО ВИНАГИ - НАОБРАТНО, КАТО ДЯВОЛА!!! А В СМЕТКИТЕ НИКАК ГИ НЯМА! НОРМАЛНО - ЛЕНИН И СТАЛИН, НИТО ДИМИТРОВ НЕ СА БИЛИ ДОБРЕ С МАТЕМАТИКАТА! ПЪК И ЗАЩО ЛИ ИМ Е???!!!!